האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

שמחה בחלקי||רעות
פורסם ב: Mar 21 2018, 16:44 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 64372
מגדר:female
משתמש מספר: 61126
חפצי המשתמש: צפה

זה לא השיר הכי טוב שלי, אבל אהבתי אותו אז פירסמתי.
ת״ב?
---------
העולם מסביבי הוא וורוד ומחייך
הממתקים שבחדרי ערבים לחך
החפצים שלי כולם נמצאים
הכל פה קורה בול בזמן המתאים

אז נכון, העולם לא מושלם
כן, לפעמים אי אפשר לרצות את כולם
אבל בואו לא ניתפס בקטנות
אנחנו כאן כדי ליהנות

מותר לפעמים לחייך או לצחוק
מותר לאכול משהו מתוק
שומן לא הורג, גם לא הקמטים
הכל יכול להיות טוב אם רק רוצים

אולי אין לי הכל, אבל זה לא שאין לי כלום
יש לי מקום, גם אם זה לא כל היקום
יש לי מה לעשות ועל מה לחשוב
יש לי דרך להרגיש את כל הטוב

העיניים יכולות לצבוע הכל בוורוד
הלב יכול לומר שטוב כאן מאוד
ואיך אפשר להרגיש שייך בעולם ענקי?
זה פשוט, אני שמחה בחלקי.

--------------------

רעות :)
הייתי פה

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Apr 7 2018, 21:41 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 62488
משתמש מספר: 55840

ייאיי, שיר אופטימי ושמח! באמת חסרים לי שירים כאלה לאחרונה, זה רענון נחמד. באופן כללי אני אוהבת את הקלילות הזו של השירים שלך (אוי, נראה לי שזו הפעם המאה שאני אומרת לך את זה בערך. טוב, זה רק אומר כמה זה נכון), הם אף פעם לא כבדים מדי ותמיד נעימים כאלו לקריאה.
החרוזים כאן מצוינים והשיר בהחלט זורם. הכי אהבתי את הסוף, הוא סגר את השיר בצורה ממש טובה ואהבתי את הסוג של המלצה(?) איך אפשר לשמור על מצב רוח טוב והכל.
הממתקים שבחדרי ערבים לחך

השורה הזו הרגישה לי טיפה קצרה מדי. אני ממליצה לך להוסיף 'הם' אחרי ה'ערבים' - אמנם זה לא ממש נחוץ מבחינת המשמעות, אבל זה לא משנה אותה וכן מאריך קצת את השורה.
כן, לפעמים אין פה את כולם

השורה הזו לא לגמרי התאימה כאן מבחינת התוכן לדעתי, היא הרגישה לי קצת מאולצת. זו בחירה שלך, אבל אני חושבת שכדאי לך לנסות לחשוב על שורה חלופית.
אבל בואו לא ניתפס בקטנות

אני די בטוחה שהביטוי הוא 'ניתפס לקטנות'. זה לא ממש קריטי, אבל כן כדאי להשתמש בביטוי הנכון.
אנחנו כאן כדי להנות

אני יודעת שזה ממש קטנוני, אבל בעיקרון כשכותבים 'ליהנות' בלי ניקוד, מוסיפים י' אחרי ה-ל'.
מותר לפעמים לחייך או לצחוק
מותר לאכול משהו מתוק
שומן לא הורג, גם לא הקמטים
הכל יכול להיות טוב אם רק רוצים

ממש אהבתי את הבית הזה, הוא ממש חמוד לדעתי. באופן כללי השיר ממש חמוד, אבל את הבית הזה אהבתי באופן מיוחד אז הרגשתי צורך לציין.
אולי אין לי הכל, אבל אין לי כלום

אני חושבת שהניסוח של השורה הזו לא לגמרי מעביר את הכוונה שלך כמו שצריך. אם אני לא טועה, התכוונת שאמנם אין לך הכל, אבל זה לא שאין כלום (נכון?). אני חושבת שזה יהיה קצת יותר ברור אם תנסחי את זה 'אולי אין לי הכל, אבל זה לא שאין כלום', כי כמו שניסחת את זה עכשיו זה נראה כאילו בחלק השני התכוונת שאין לך כלום, ואני מניחה שזו לא הייתה הכוונה שלך.
איך אפשר להרגיש שייך אם הכל ענקי?

אני ממליצה לך להוסיף ו' בתחילת השורה, אני חושבת שזה טיפה ידגיש את העובדה שאת שואלת כדי לענות בעצמך ולא כדי ש"מישהו אחר" יענה. חוץ מזה, אני חושבת שהרעיון של השאלה עשוי לעבור בצורה טובה יותר אם תכתבי 'בעולם ענקי' במקום 'אם הכל ענקי', אבל זו כמובן לגמרי בחירה שלך.
בקיצור, זה באמת שיר ממש חמוד ומאוד ניהניתי לקרוא. כמו שכבר אמרתי, נחמד לקרוא גם שירים שמחים לפעמים. אני ממש מצטערת אם פגעתי ומחכה לקרוא עוד שירים קלילים, אופטימיים ושמחים שלך (ועוד שירים שלך בכללי, הם מצוינים).

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
פורסם ב: Apr 7 2018, 22:33 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 64372
משתמש מספר: 61126

קודם כל תודה3>
האמת שממש ממש שמחתי כשראיתי שהגבת פה ויאי!
אז תיקנתי חלק (את ה׳ערבים לחך׳ השארתי ככה כי ה׳הם׳ הרגיש לי קצת מיותר...)
לגבי ה׳ניתפס בקטנות׳, בעיקרון בד״כ נתפסים במשהו, לא למשהו, נכון? פשוט ניסיתי שזה יהיה הגיוני כזה...
ולגבי ההערה האחרונה, תודה רבה! השורה הזאת הרגישה לי ארוכה מידי ולא הצלחתי למצוא דרך לקצר אותה, ועכשיו אני מרגישה שהיא יותר קצרה וזה מעולה:)
אז שוב תודה רבה על הת״ב, וגם אני מקווה לעוד שירים כאלה:)

--------------------

רעות :)
הייתי פה

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025