![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 18 2018, 12:22 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
All The Kids Are Depressed ![]() פרטי השיר שם השיר: All The Kids Are Depressed מבצע השיר: ג'רמי זוקר לקוח מאלבום: glisten שנת יציאה: 2018 ז'אנר: פופ אורך השיר: 2:15 דקות מספר צפיות לקליפ ביוטיוב: 614,518 צפיות רקע השיר לפי ג'רמי, שחשף זאת בקליפ של השיר, הוא כתב והפיק את השיר בגלל שהוא מתוסכל מכך שהוא לא יכול לשלוט ברגשותיו. גם אם הכול מושלם בחייו, הוא עדיין יכול להרגיש נורא, וכי הוא מרגיש שבעתים אלו, הוא לא יכול לדבר על כך עם חבריו בגלל חוסר בקשר רגשי ולכן הוא מאלץ חיוכים וצחוק. הוא מוסיף ואומר כי הוא מרגיש ריק רוב הזמן, ושבין הלימודים שלו למוזיקה שלו, הראש שלו מסתובב. הוא לא מוצא זמן אפילו לשבת ולעבוד על התשוקה שלו, המוזיקה שלו. אבל הוא כתב שיר שהזכיר לו למה הוא אוהב מוזיקה, וזה היה השיר הזה - "כל הילדים מדוכאים". הקליפ של השיר אוסף סיפורים של מגוון אנשים ששלחו לג'רמי את הסיבה והדיכאון האישי שלהם, חלקו עמו דברים שהם לא סיפרו לאף אחד. מבין הסיפורים הללו, בחר ג'רמי כמה והכניס אותם לקליפ. מילים ?How long have you been smiling It seems like it's been too long Some days I don't feel like trying So what the fuck are you on? [Pre-Chorus] I think too much, we drink too much Falling in love like it's just nothing I want to know where do we go When nothing's wrong [Chorus] Cause all the kids are depressed' Nothing ever makes sense I'm not feeling alright Staying up 'til sunrise And hoping shit is okay Pretending we know things I don't know what happened My natural reaction is that we're scared So I guess we're scared [Verse 2] No I can't really keep lying 'Cause I've been scared all along I'm getting sick of sleeping in While all my friends are popping pills And I don't think that they're wrong [Pre-Chorus] I think too much, we drink too much Falling apart like it's just nothing I want to know where do we go When nothing's wrong [Chorus] Cause all the kids are depressed' Nothing ever makes sense I'm not feeling alright Staying up 'til sunrise And hoping shit is okay Pretending we know things I don't know what happened My natural reaction is that we're scared So I guess we're scared [Outro] I won't deny it 'cause you saw what it was I can't deny it if you won't give a fuck So I'll sew it up You know I am so in love תרגום למילים: כמה זמן כבר חייכת? נראה שזה יותר מדי זמן לפעמים אני אפילו לא רוצה להתאמץ אז מה לעזאזל אתה עושה? אני חושב יותר מדי, אנחנו שותים יותר מדי מתאהבים כאילו כלום אני רוצה לדעת לאן אנחנו הולכים כשהכול בסדר כי כל הילדים הם מדוכאים שום דבר אף פעם לא הגיוני אני לא מרגיש בסדר נשאר ער עד הזריחה ומקווים שהכול בסדר מעמידים פנים שאנחנו יודעים דברים אני לא יודע מה קרה התגובה הטבעית שלי היא שאנחנו מפחדים אז אני מנחש שאנחנו מפחדים לא, אני לא ממש יכול להמשיך לשקר כי אני פחדתי כל הזמן הזה אני כבר חוטף בחילה מלישון בזמן שכל החברים שלי לוקחים כדורים ואני לא חושב שהם טועים אני חושב יותר מדי, אנחנו שותים יותר מדי מתפרקים כאילו כלום אני רוצה לדעת לאן אנחנו הולכים כשהכול בסדר כי כל הילדים הם מדוכאים שום דבר אף פעם לא הגיוני אני לא מרגיש בסדר נשאר ער עד הזריחה ומקווים שהכול בסדר מעמידים פנים שאנחנו יודעים דברים אני לא יודע מה קרה התגובה הטבעית שלי היא שאנחנו מפחדים אז אני מנחש שאנחנו מפחדים אני לא אכחיש את זה כי ראית מה זה היה אני לא יכול להכחיש את זה אם אתה לא שם פס אז אני אתפור את זה אתה יודע שאני כל כך מאוהב קליפ חוות דעת אישית אז, אני מצאתי את השיר הזה בתור לפסיכולוג שלי, בפגישה לפני הפגישה יחד עם ההורים שלי שתתרחש שבוע הבא. והשיר הזה שבה אותי. ראיתי את השם, ואמרתי לעצמי שאני חייב לבדוק איך השיר. ואלוהים, השיר הזה היה יפהפה. הוא עדין, מתוק, מרגיע. אני מתחבר למילים כל כך. הקול של ג'רמי זורם ומתוק באוזן שלי, אני אפילו לא יודע איך להסביר עד כמה אני אוהב את השיר הזה ולמה אני כל כך אוהב אותו. יש בו משהו שובה לב, אולי בגלל שהוא באמת בא מלב של מישהו ולא מהתעשייה. אולי בגלל שהוא מכסה כל כך הרבה סיפורים, ביניהם גם הסיפור שלי, של כל כך הרבה בני נוער מדוכאים. אולי בגלל שאני מרגיש שבשיר הזה, ג'רמי פשוט חשף את הנשמה שלו למאזינים. אני הופך להיות רגשן, אבל זה מה שהשיר הזה עושה לי. מצאתי אותו בזמן מאוד קשה בחיים שלי, והוא כל כך עודד אותי. הוא גרם לי להרגיש שיש עוד אנשים שעוברים את מה שאני עובר, שיש עוד אנשים שקשה להם. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2018, 13:34 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף לראות סיקורים נוספים שלך בפורום! כמו הסיקור הקודם שלך, גם הסיקור הזה מפורט ומעולה.
אשמח לראות סיקורים נוספים שלך! כבר מוסיף ללינקייה ![]() -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 25 2018, 19:56 PM
|
||
![]() We accept the love we think we deserve ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את השיר לא הכרתי קודם אבל השם שלו היה מוכר לי. ממש אהבתי את הרקע שכתבת שהיה מפורט וממש הסביר על השיר, את התרגום שהוספת ואת חוות הדעת המלבבת שלך. השיר עצמו ממש נחמד, הקצב שלו קליל והמילים שלו מכבידות וזה בדיוק במשקל המתאים. תודה שהכרת לי את השיר וח"ח על הסיקור :)
-------------------- אלכס • רוק ומטאל • הנהלת הפורומים בדימוס • באפי • קפה וחתולים "I'm in shock! Look, I've got a blanket!" ![]() כבר לא פעילה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |