![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 12 2018, 17:10 PM
|
||
![]() קראנו לה נופית על שם הנוף ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Crybaby סיקור שיר ![]() 💕 שם השיר: תינוק בוכה | crybaby 💕 מבצעי השיר: מלאני מרטינז | Melanie Martinez 💕לקוח מהאלבום: תינוק בוכה | crybaby 💕 שנת יציאה: 14.3.2016 | ארבע עשרה למרץ אלפיים ושש עשרה 💕 ז'אנר: פופ אלקטרוני 💕 כותבי השיר: מלאני מרטינז ,ג'רמי דוסולייט ,טים סומרס | Melanie Martinez ,Jeremy Dussolliet ,Tim Sommers 💕 מפיקים : אהבה אחת |One Love 💕 צפיות השיר: 84,496,958 💕 אורך השיר : 3:59 | שלוש דקות וחמישים ותשע שניות ![]() רקע השיר השיר "Crybaby" הוא השיר הפותח באלבום "Crybaby" - הנקרא באותו שם - של הזמרת מלאני מרטינז. בתחילת הקליפ רואים את הלידה הלא קלה של קרייבייבי (Crybaby) ואת בחירת שמה. אחרי הלידה רואים את אמה של קרייבייבי אומרת: "Oh, God, you're a Crybaby" ובזמן זה אחיה הגדול קולט את מה שאמו אמרה וכותב על הטופס של השם "Crybaby".בזמן שגדלה כינויה של מלאני היה "Crybaby" ופרושו היה מישהו שמתרגז או נעלב בקלות ומהדברים הכי פשוטים ביותר, ובסוף המקרה נגמר בדמעות . הדמות של קרייבייבי דמויה על דמות בדיונית, של עצמה כילדה. מלאני מתארת את התינוק הבוכה "כילד שחווה דברים בוגרים". כל האלבום בכללי עוסק בילודתה של מלאני, אך יש דברים שלא חוותה בעצמה. ![]() מילים You seem to replace Your brain with your heart You take things so hard And then you fall apart You try to explain But before you can start Those cry baby tears Come out of the dark Someone's turning the handle To the faucet in your eyes You're pouring out Where everyone can see Your heart's too big for your body It's why you won't fit inside You're pouring out Where everyone can see They call you cry baby Cry baby But you don't fucking care Cry baby, cry baby So you laugh through your tears Cry baby, cry baby 'Cause you don't fucking care Tears fall to the ground You just let them drown You just let them drown Cry baby, Cry baby You're all on your own and You lost all your friends You told yourself that It's not you, it's them You're one of a kind And no one understands But those cry baby tears Keep coming back again Someone's turning the handle To the faucet in your eyes You're pouring out Where everyone can see Your heart's too big for your body It's why you won't fit inside You're pouring out Where everyone can see They call you cry baby Cry baby But you don't fucking care Cry baby, cry baby So you laugh through your tears Cry baby, cry baby 'Cause you don't fucking care Tears fall to the ground You just let them drown Cry baby, cry baby You just let them drown Cry baby, cry baby You just let them drown I look at you and I see myself And I know you better Than anyone else I have the same faucet in my eyes So your tears Are mine They call me cry baby Cry baby But I don't fucking care Cry baby, cry baby I laugh through my tears Cry baby, cry baby 'Cause I don't fucking care Tears fall to the ground I just let them drown Cry baby, cry baby I just let them drown Cry baby, cry baby You just let them drown They call you cry baby, cry baby I just let them drown Cry baby, cry baby You just let them drown ![]() קליפ חוות דעת אעאעאעאעאעאעאעאעעאעאעאע קריייביביי איזה שיר אהוב! הוא הראון או השני בטופ שלי! ולא סתם כי הוא קליט ודברים כאלה. השיר קרייבייבי מתאר ילדה שמתרגזת בקלות ובוכה מדברים פשוטים - כמו שהברתי למעלה - ובסוף זה נגמר בדמעות וזה כל כך אני! אני נעלבת מדברים פשוטים ומתרגזת טיפל'ה מהר והשיר הזה כל כך מצייג אותי. אני בטוחה שכל אחד יכול להתחבר לשיר, אני בטוחה שכל אחד פעם נעלב והתחיל לבכות ממשהו טיפה ילדותי או שארים יקחו אותו בתור משהו שאסור לבכות ממגללו אבל כמובן שמותר. לבכות זה טוב, זה משחרר, זה נותן לך אנרגיות חדשות וזה פשוט טוב. אני לא עומדת הבין את האמא, אבא והאח. האמא שבסיפור אף פעם לא התייחסה אליה (קרייבייבי) וגם קראה לה בשם שכולם יצחקו עליה, זה פשוט נוראי, ועם אמא כזאת אפשר לבכות כל פעם שצריכים ואפילו כדי. אבל גם תמיד אפשר לחשוב על האח, לא אכפת לו מאחותו? ככה הוא כותב את השם שלה וגורם לכולם לצחוק עליה, כאילו ממש לא אכפת לו. וגם התנהגות שלו לא רגילה איך הוא נותן לאמא מצית כדי להדליק את הסגריה , זה מזעזע! והאהא בכלל לא בתמונה, כל השירים שרואים אותו בהם רואים שלא אכפת לו מכלום, הוא פשוט שם , אבל הוא לא מגיב ולא כלום, איזה מין אבא זה? בסוף הרליפ רואים את קרייבייבי בוכה וכל החדר מתמלא דמעות, אני מבינה אותה, אני בייתי עושה אותו דבר, פשוט לבכות - כמו שאמרתי - זה משחרר וזה טוב ואני ממליצה לכולם, כן אני ממליצה לאנשים לבכות. ובנוסף השיר קליט, ולא כבד וגרם כל יום לזמזמם אותו מתי שאני עצובה ופשוט לרקוד אותו בכיף שלי שלא מסתכלים. וזה פשוט שיר מדהים! ![]() ![]() בנוסף סרטונים גיפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- !! SHE\HER ✦ SIVAN ![]() ![]() be your wife like ♥︎ im in love with him ⇢ running out of time ##wish i were heather ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2018, 17:45 PM
|
||
![]() "...I was a victim of magic" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו פירסמתתתתתתתתת 3> אני גם אוהבת את השיר ממש והוא בטופ שלי, ובאשר לסיקור - הוא אסתטי מושקע ומהמם ותמשיכי לסקר, את מעולה בזה (ושנמשיך לסקר את האלבום!)
-------------------- היא/את
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 12 2018, 18:46 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש יפה, סיקור מושקע.
אני חושב שאם תוסיפי מילים גם בעברית זה יהיה מצויין. -------------------- אפי פרשתי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 13 2018, 20:33 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד! אני מרגיש שאני כבר קצת חוזר על עצמי, אבל כמו כל הסיקורים האחרונים שלך, גם הוא נהדר. אני אגיד לך את מה שאמרתי לרוני - יכולת להוריד מכמות הגיפים והסרטונים. שמת המון והם מכבידים ומעמיסים על האשכול.
כבר מוסיף ללינקייה ![]() -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |