![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 27 2018, 18:26 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ZiBBZ ![]() שם הלהקה: ZiBBZ חברי הלהקה: קורין "קוקו" גפלר (Corinne "Coco" Gfeller), סטפן "סטי" גפלר (Stefan "Stee" Gfeller) מיקום: שוויץ ז'אנר: אינדי-פופ שנות פעילות: 2008-עכשיו מידע כללי היסטוריה זיבז הם צמד של אח ואחות בשם קוקו וסטיי גפלר מציריך, שוויץ. כבר מילדות השניים נחשפו לעולם המוזיקה- שני ההורים שלהם מנגנים (אמא שלהם בתופים ואבא שלהם בגיטרה), והם היו אלה שכיוונו אותם לכיוון המוזיקה. בבגרותה, קוקו למדה מוזיקה בלונדון, ואילו סטיי נשאר בשוויץ. השניים החליטו לנסות לנגן ביחד לראשונה בשנת 2008, ומאז הם לא נפרדו. הם קראו לעצמם zibbz, כמעין עיוות של המילה sibling (אחים). השניים החלו את פעילותם בשוויץ, ומשנת 2011 החלו להגדיל את פעילותם גם ללוס אנג'לס, ארצות הברית. החל מאותה שנה (ועד לשנת 2015), השניים אף השתתפו בתוכנית ריאליטי ששודרה בערוץ Joiz השוויצרי, ועקבה אחרי התפתחות הקריירה שלהם בארצות הברית. הצמד הוציאו את אלבומם הראשון בשנת 2013, והוא נקרא "!ready? go". האלבום זכה להצלחה יחסית בשוויץ, והגיע למקום ה-14 במצעדים בשוויץ באותה שנה. בשנת 2017 יצא אלבומם השני, "it takes a village". האלבום זכה להצלחה רבה יותר, אם כי לא באופן מובהק- הוא הגיע למקום ה-11 בשוויץ. בשנת 2018, השניים השתתפו בתחרות בשם בתחרות "ESC 2018 – Die Entscheidungsshow", שמהווה את קדם האירוויזיון בשוויץ. הם ניצחו בה עם השיר "stones", ובכך נבחרו לייצג את שוויץ באירוויזיון עצמו. הם התחרו בחצי הגמר הראשון, אך הגיעו למקום ה-13, משמע, לא עלו לגמר. למרות זאת, האירוויזיון תרם רבות לפרסומם בעולם. במסגרתו, זיבז הופיעו עם שירם במספר מקומות באירופה כחלק מפרוייקטים שונים לקידום האירוויזיון, ביניהם גם בישראל, במופע "israel calling", שמהווה מעין מופע אירוויזיון מוקדם, שהתרחש ב-10 באפריל השנה. נכון לעכשיו, השניים עובדים על שירים חדשים, אשר צפויים להיחשף בעתיד. דרך פעילות זיבז פועלים כצמד עצמאי- הם כותבים את השירים שלהם (לפעמים עם עוד אנשים), מפיקים את הקליפים לשירים, וסטיי אף משמש כמפיק המוזיקלי של הצמד. שיריהם לרוב בז'אנר האינדי-פופ, ועוסקים בנושאים שונים, כאשר חלקם הגדול מתקשר לחיי היום-יום. חברי הלהקה ![]() שם מלא: קורין "קוקו" גפלר Corinne "Coco" Gfeller תאריך לידה וגיל: 6.6.1985 (בת 33) מקום לידה: ציריך, שוויץ תפקיד בלהקה: זמרת ראשית, גיטרה עובדות אקראיות: •קוקו היא הגדולה מבין השניים. •היא השתתפה במופע החלקה על הקרח בשם "art on ice" בתור זמרת רקע. •היא למדה בלונדון, בבית ספר שמתמחה בעיקר בריקוד ובמחזות זמר. ![]() שם מלא: סטפן "סטיי" גפלר (Stefan "Stee" Gfeller) תאריך לידה וגיל: 3.11.1987 (בן 31) מקום לידה: ציריך, שוויץ תפקיד בלהקה: מתופף, קלידן, מפיק עובדות אקראיות: •סטיי התחיל לתופף מגיל צעיר, וכבר בגיל 12 זכה בכמה תחרויות תיפוף בשוויץ. •מלבד תופים וקלידים, סטיי יודע גם לנגן ביוקליליי ולעשות ביטבוקס, בהם הוא משתמש פה ושם, בעיקר לביצועים לא רשמיים של השירים שלהם. דיסקוגרפיה *לא כל השירים נמצאים ביוטיוב באיכות טובה (במיוחד השירים מהאלבום הראשון), קישרתי את מה שהצלחתי למצוא. את כל השירים, כל אופן, אפשר למצוא בספוטיפיי ובאפליקציות מוזיקה אחרות למיניהן. Ready? Go! ![]() Have a Nice Day Love Love Love Wake Up! Neonlights Jimmy Joey Jack or June Would You? This Town Lock U In a Rocket 1 Minute News One Shot Fairytales It takes a village ![]() Out Loud Run Undun Paperplane Citylights All I Know Secret Heroes COLLIED Take it all Sirens Children of the Digital Toyboat סינגלים: www.ahh World Keeps Turning Stones גיפים (מתנצלת מראש שזה הרבה, הכל פשוט מושלם) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() סרטונים ושירים מועדפים (אותו סיפור כמו עם הגיפים) -stones בשבעה ז'אנרים- -ריאיון עם זיבז בשטיח האדום של האירוויזיון- -קאבר לrehad- -הכירו את זיבז- -סטיי שר את טוי עם נטע- -סטיי שר שירי אירוויזיון עם מתמודדים (החל מהדקה השנייה)- -משאפ של זיבז עם סזאר סמפסון (הנציג האוסטרי לאירוויזיון)- -ריאיון עם סטיי- -ההופעה של זיבז באירוויזיון- -אתגר הנוטלה (בגדול? אחד מצייר דברים עם נוטלה, השניה צריכה לזהות)- -World keeps turning- -Children if the digital- -Undun (זה לא השיר המלא, אבל אני מעדיפה את הגרסה הזו)- -Run- ציטוטים נחמדים (הייתי חייבת. יש להם ציטוטים פשוט מקסימים.) "Bullying stops people from dreaming, from being their true selves, and from really living life. It happens in the school playground, on the internet, and of course putting yourself down is also a form of bullying." -על בריונות וכו "Every musician dreams of performing on a stage like this some day. It takes years of work for a moment like this and we plan on enjoying every minute of it” -על ההופעה באירוויזיון "Thats why i love to playing music, because its a language everyone understands" -קוקו "In the end you know that we are in a song contest, like, we know can be only one winner, so how can we all be winners? By really enjoying the moment, being here, enjoying the presence of other artists and maybe make a friendships for life and for the future, people to work with." -על האנשים באירוויזיון "Lately i often get asked if i’ve ever experienced bullying and like many of you.. i have. Whether it's face to face, cyber-bullying (the most cowardly) or self-bullying - which is the most distructive and toughest to shake off. I know exactly what that feels like. Why do we do it? In what world do we think that’s gonna solve anything?! Learn to love yourself and the world will too." -קוקו "We were sad and we may even have shed a tear or two with some of our other friends that didn’t make it either. And some of us may or may not have eaten entire bars of chocolate (Coco)." -זיבז מדברים על זה שלא עברו את חצי גמר האירוויזיון "So last week we drove 16 hours to play a show that 3 people showed up for. the promoter offered to return their money and us a night out instead but we insisted to play the same 90min show we just played for a full house the week before. I am sharing this because i want to share truth. Nobody is gonna come save you. You’ve got to save yourself. You’ve got to fight for it and create your life because nobody will be as sorry as you if you dont get it. So straighten your crown, get up, and try again. Amen." -מתוך האינסטגרם של זיבז We hope you enjoyed the show, we know we did! And thanks for calling Israel…don’t hesitate to call us again anytime. We will answer. -על ההופעה בisrael calling "To anyone who has a dream: be who you are, don't listen to the hate, and follow whatever your heart tells you!" -אחרי הזכייה בקדם אירוויזיון חוות דעת אישית (חשבתם שעד עכשיו חפרתי? תחשבו שוב) אם להיות כנה, זו הפעם השלישית שאני מתכננת להעלות את הסיקור הזה. כל פעם כמעט סיימתי אותו, ואז הגיע משהו שגרם לי לדחות את זה למאוחר יותר. ולמה אני מספרת את זה? ובכן, כי בכל פעם, חוות הדעת שלי על זיבז השתנתה קצת, וזה די נחמד לראות איך הדעה שלי עליהם מתפתחת כל הזמן. הפעם הראשונה שבה רציתי לפרסם את הסיקור הייתה כמה ימים אחרי האירוויזיון, ואז חשבתי עליהם שהם צמד ממש חמוד, עם אחלה שיר באירוויזיון, כמה שירים טובים אבל גם יותר מדי פופיים בשבילי. הפעם השנייה הייתה בערך חודש אחרי האירוויזיון, ואז הם הפכו לצמד שאני ממש אוהבת, עם שירים טובים ומסרים יפים מאחוריהם. ועכשיו? עכשיו אני יכולה להגיד כבר בלב שלם שזיבז הם הלהקה האהובה עליי. נתחיל מהחלק העיקרי- המוזיקה שלהם. כן, אני מודה, בהתחלה פחות התחברתי לחלק מהשירים שלהם כי זה סגנון שונה ממה שאני שומעת בדרך כלל, זה יותר לכיוון פופ, אבל זה פופ... מיוחד. זה לא פופ מיינסטרים, זה לא מנסה לבוא ולגרום לנו לקפוץ, אבל בדרך משלהם, זיבז מצליחים בזה, לפחות מבחינתי. השירים שלהם מאוד מגוונים ומיוחדים, קוקו שרה מהמם וסטיי גם כן מדהים. השירים שלהם גם מנסים להעביר משהו, מנסים להעביר מסרים (חיוביים, כמובן, לא מסרים לשליטה עולמית או משהו), שזה בכלל לא מובן מאליו. אבל המוזיקה הוא לא כל מה שאני אוהבת בהם. זיבז הם צמד מדהים, גם מאחורי הקלעים. קודם כל, גם כשהם כן על הבמה אפשר לראות את היחס שלהם לקהל ובעיקר אחד לשני- יש ביניהם כימיה מעולה (ולא רק בגלל שהם אחים), מה שבהחלט מוסיף ומשפר את הצמד. גם היחס שלהם כלפי המעריצים מקסים (ידיד שלי הצטלם איתם כשהם היו בארץ!), הם מאוד פתוחים לגבי עצמם והחיים שלהם ולא מנסים לשנות משהו בעצמם רק בשביל הקהל. הם פשוט קוקו וסטיי גפלר, זוג אחים שוויצריים שאף אחד לא ציפה למי יודע מה מהם, שבאו והיממו את כולם והגיעו לאירוויזיון. כי כמו שהם אמרו- אף אחד לא יבוא להציל אותם, אז הם פשוט באים ועושים הכל כדי להגשים את החלומות שלהם, שזה מקסים בעיניי. מה שכן, הם לא צמד מפורסם במיוחד. למעשה, באחד הימים בדקתי את כמות הצפיות לשירים שלהם ביוטיוב. לשיר הכי גבוה (מלבד השיר שהיה באירוויזיון) יש בערך 100k צפיות, שזה סבבה, אבל השאר מדשדשים בסביבות ה-20k ומטה. למעשה, כשמחברים את סכום הצפיות לכל השירים שלהם יוצא פחות ממיליון. פחות ממיליון! תחשבו על זה, זה כלום. לשיר *אחד* של סטטיק ובן אל יש יותר צפיות מזה. שזה קצת מבאס אותי, כי מגיע להם כל כך הרבה יותר מזה. ואם כבר בתחום הזה- כן, יכול להיות שאם זיבז היו חותמים לחוזה הקלטות באיזושהי חברה מפונפנת הם היו יותר מצליחים או יותר פופולריים, אבל אני שמחה שהם צמד עצמאי. ככה אפשר לראות שזה באמת הם, באמת המוזיקה שלהם והקליפים שלהם והכל שלהם, ולא משהו שמישהו אחר אמר להם למכור. אז, לסיכום, אני מאוד אוהבת את זיבז, ואני ממליצה לכולכם לשמוע שירים שלהם, גם אם אתם חושבים שהם לא בדיוק הז'אנר החביב עליכם. גם אני התחלתי ככה, ותראו לאן הגעתי עכשיו, עם הסיקור המפלצתי הזה- והוא באמת מפלצתי, ביחס לאפס מידע שיש עליהם באינטרנט (האמת? את רוב המידע פה פשוט ליקטתי מאתר פה אתר שם (באנגלית, מן הסתם, אין עליהם כלום בעברית) והאינסטגרם שלהם). הם מדהימים ולכו לשמוע שירים שלהם. אתם לא תתחרטו. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 27 2018, 19:32 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איזה כיף לראות סיקורים שלך בפורום!
הסיקור הזה באמת נפלא - הוא אסתטי ומפורט ברמות. אני לא חובב גדול של הרבה גיפים וסרטונים בסיקורים כי לדעתי זה מכביד ומעמיס ומיותר קצת, וזה באמת קצת הפריע לי פה, אבל הסיקור הזה בכל זאת נהדר. תמשיכי לסקר בפורום! כבר מוסיף ללינקייה ![]() -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |