האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור סרט || אנטמן
פורסם ב: Sep 25 2018, 11:13 AM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960690
מגדר:female
משתמש מספר: 52249
חפצי המשתמש: צפה

אנטמן
User Posted Image

תעודת זהות

שם הסרט במקור: Ant man (תרגום חופשי: איש הנמלה)
ז'אנר: מדע בדיוני, גיבורי על, קומדיה
במאי: פייטון ריד
שחקנים ראשיים: פול ראד (סקוט לאנג/אנטמן), אוונג'לין לילי (הופ וואן דיין), מייקל דאגלס (האנק פים), קורי סטול (דארן קרוס), מייקל פנה (לואיס)
שפה: אנגלית
שנת יציאה: 2015
זמן ההקרנה: 117 דקות
סרט המשך: לאנטמן יצא סרט המשך בשם "אנטמן והצרעה" בשנת 2018. בנוסף, דמותו של סקוט לאנג הופיעה בסרט "קפטן אמריקה: מלחמת האזרחים" משנת 2016, ודמויות רבות מהסרט אנטמן, בתוכן סקוט, הופ וקאסי, עתידים להופיע בסרט "הנוקמים 4" שייצא בשנת 2019.

תקציר העלילה

הסרט הוא חלק מהיקום הקולנועי של מארוול, והוא הסרט ה-12 בו. הוא מבוסס על הקומיקסים של אנטמן ובייחוד על דמותו של סקוט לאנג, האנטמן השני במספר.
סקוט לאנג הוא פורץ לשעבר, שמשתחרר לאחר שלוש שנים בכלא. הוא מנסה לשקם את עצמו ולזכות בחזרה בחיים נורמליים ובבתו קאסי, אך המציאות מכתיבה לו אחרת. כשהאנק פים, מדען מצליח לשעבר, מבקש את עזרתו בפריצה קטנה אחת אחרונה על מנת להציל את העולם, סקוט מסכים, ומקבל חליפה שמאפשרת לו להתכווץ ומקנה למילה "קטן" משמעות שונה לחלוטין. יחד עם האנק, ביתו הופ, חברו מתא המאסר לואיס וידידותיו החדשות- הנמלים- סקוט יוצא למבצע פריצה אחרון, על מנת למנוע מטכנולוגיית האנטמן ליפול לידיים הלא נכונות.

חוות דעת אישית

אנטמן, מבלי ספק, הוא אחד משלושת סרטי מארוול האהובים עליי. כן, עד כדי כך. זה סרט נהדר, העלילה מהממת, הדמויות בנויות בצורה מעולה והמשחק של פול ראד מרגיש כאילו הוא נולד לתפקיד הזה. הופעת האורח הקצרה של אוונג'ר כלשהו (לא מספיילרת) הייתה אדירה, ובכללי- כל הסרט הזה היה אדיר. הוא כן שומר על הרצינות והחשיבות הזו של סרטי מארוול, אבל יש בו את הפן הציני והכל כך ריאליסטי שקצת חסר לי בסרטים אחרים.
מערכת היחסים ההורית הזו שבאה לידי ביטוי בסרט מדהימה גם היא. האנק והופ, סקוט וקאסי- היחס הזה של אבא ובת מופיע בכל כך הרבה מובנים שונים בסרט, והקשרים המשפחתיים האלה פשוט יפייפיים, במיוחד כשמדובר בסרטי מארוול, שבהם לכולם בערך יש דאדי אישיו (אם בכלל יש להם אבא).
עוד דבר שהוא אהבתי הוא הלחימה בסרט. סוף סוף, מגיע סרט מארוול, שהקרב המכריע בו לא כולל (יותר מדי) פיצוצים. שלא תבינו אותי לא נכון, אני אוהבת פיצוצים, זה תמיד נחמד, אבל למארוול יש נטייה לעשות סצנות קרב דרמטיות, עם מלא פיצוצים ודם ומוזיקה דרמטית ברקע. פה זה לא קורה, ואני פשוט מתה על הגרסה הזו של הסרט לסצנות קרב- זה יצא לא פחות טוב מכל סצנת פיצוצים אחרת.
וכמובן, הדמויות מדהימות. סקוט והופ הם שניים מתוך חמשת הדמויות האהובות עליי בייקום הקולנועי של מארוול (הם מדהימים ואם אני אתחיל להסביר למה זה פשוט לא יסתיים), קאסי מתוקה ממש ודי בוגרת לגילה וזה מקסים, ולואיס הוא אחד הסיידקייקים הכי מוצלחים במארוול מבחינתי, אם לא ה- סיידקייק, שנותן הופעה מעולה ומשפר את הסרט בכל כך הרבה דרכים.
הסרט נסגר בצורה מעולה, והסצנה של אחרי הכתוביות השאירה אצלי יותר מדי רצון להמשך. הוא כבר קיים, למזלנו, אבל זה כבר סיפור לסיקור אחר.
בקיצור, זה סרט מעולה מבחינתי, אחד הסרטים היותר טובים של מארוול, והוא צריך להפסיק להיות כזה אנדרייטד ולקבל יותר במה כי בהחלט בהחלט מגיע לו.

טריילר

גיפים וציטוטים

User Posted Image
!Scott Lang: [Surrounded by police] Wait I didn't steal anything! I was returning something I stole
(סקוט לאנג: "חכו, לא גנבתי כלום! רק החזרתי משהו שגנבתי בעבר!")

User Posted Image
?Scott Lang: My days of breaking into places and stealing shit are over! What do you need me to do
.Hank Pym: ...I want you to break into a place and steal some shit
.Scott Lang: ...makes sense
(סקוט: "הימים שלי של לפרוץ למקומות ולגנוב דברים הסתיימו. מה אתה צריך שאני אעשה?"
האנק: "אני צריך שתפרוץ למקום ותגנוב משהו."
סקוט: "...נשמע הגיוני.")

User Posted Image
!Scott Lang: Hi, I'm Scott
"?Hope Van Dyne: [shocked] Did he just say "Hi, I'm Scott
(סקוט: "היי, אני סקוט!"
הופ: "הוא הרגע אמר 'היי, אני סקוט?' ")

User Posted Image
?Scott Lang: [raises hand] Excuse me, Dr. Pym
.Hank Pym: You don't have to raise your hand Scott
Scott Lang: [lowers hand] Okay. I just have one question... Who are you, who is she, what the hell is going on here, and can I go back to jail now?
(סקוט[מרים יד]: "סליחה, מר פים?"
האנק: "אתה לא צריך להצביע, סקוט."
סקוט: "אוקי. רק רציתי לשאול אותך שאלה אחת... מי אתה, מי היא, מה לעזאזל קורה פה ואני יכול לחזור לכלא עכשיו?")

User Posted Image
?Scott Lang: Hey, how's your girl, man
.Luis: Ah, she left me
.Scott Lang: Oh
.Luis: And my mom died too. And my dad got deported
!Luis: [Suddenly enthused] But I got the van
(סקוט: "הי, איך האישה שלך, גבר?"
לואיס: "אה, היא עזבה אותי."
סקוט: "הו"
לואיס: "ואמא שלי מתה. ואבא שלי גורש מפה. אבל לפחות השגתי את הרכב הזה!")

User Posted Image
.Scott Lang: I think our first move should be calling the Avengers
(סקוט: "אני חושב שהצעד הראשון שלנו צריך להיות לקרוא לאוונג'רס.")
(או במילים אחרות: המשפט הכי ריאליסטי בסרט הזה)

User Posted Image
.Cassie Lang: Mommy, is daddy a bad man? I heard some grown-ups talking. They said he was bad
?Maggie Lang: No, he's not bad. Daddy just gets confused sometimes, you know
(קאסי: "אמא, אבא הוא בן אדם רע? שמעתי כמה מבוגרים מדברים עליו, הם אמרו שהוא רע."
מגי: "לא, הוא לא רע. אבא פשוט מתבלבל לפעמים, את מבינה?")

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Sep 28 2018, 15:48 PM
צטט הודעה

רק קצת דם לקינוח הדבש

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 102207
מגדר:
משתמש מספר: 37223
חפצי המשתמש: צפה

אווווו אנט מן מהמם. ראיתי אותו בדיליי ענק (לפני שהלכתי לראות את אנט מן והצרעה, וגם זה קצת לפני שהוא ירד מהקולנוע) ונהנתי מכל שנייה. הוא סרט שמצליח לגעת בנקודות רגישות בצורה נורא מעניינת, כי מי ישמע על גנב לשעבר שיהפוך לגיבור על וישחק עם נמלים?

הסיקור מצויין והגיפים והציטוטים הוסיפו מאוד (כנ׳׳ל לחוות הדעת האישית המאוד מפורטת), כל הכבוד :)

--------------------

תֹּם, 20, את׌/ה׊א, לא ממש פה, הנה המדף שלי
g
User Posted Image

User Posted Image User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025