![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 14 2009, 02:02 AM
|
||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב, לפני הביקורת, ויש לי ביקורת ארוכה מאוד על הסרט הזה, מידע קצר:
תקציר:מבוסס על ספרו של ניל גיימן. ילדה צעירה עוברת דרך דלת קסמים בביתה החדש ומגלה גירסה אלטרנטיבית לחייה. על פני השטח, המציאות המקבילה זהה בצורה מפחידה לחייה האמיתיים- רק טוב יותר. אך כאשר הרפתקאות הופכות למסוכנות, והוריה המזויפים מנסים לשמור אותה לנצח, קורליין חייבת לסמוך על התושייה, הנחישות והאומץ שלה ולחזור הביתה- להציל את משפחתה. מקום / שנה: ארה"ב / 2009 אורך: 100 דקות ז'אנר: אנימציה/ילדים שחקנים: יאן מקשיין , טרי האטצ'ר , קיט דויד , דקוטה פנינג , ג'ניפר סונדרס , ג'ון הודגמן , דון פרנץ´ סיווג הורים: [PG] (לה) *תודה לאתר Seret* ~~ ביקורת: טוב, אז לסכם במילה אחת את הסרט? בסדר. הוא אולי מתויג שבתור סרט ילדים, אבל התכנים שלו פשוט לא מתאימים לילדים. אחותי בת 9, והיו קטעים שהיו פשוט לא בשבילה. קורוליין היא ילדה מאוד מסכנה. הוריה עסוקים ואין להם זמן אלייה, והיא נאלצת למצוא עיסוקים בעצמה. אחד מהם הוא לחפש דלתות סודיות בבית החדש שלהם, מה שמוביל אותה לעולם חדש שבו הכל הפוך: ההורים שלה נחמדים אליה ורוצים לשחק איתה, הם מבלים איתה יותר, ושם יותר טוב לה. רק מה? יש בעיה אחת. במקום עיניים רגילות, יש להורים האלה כפתורים במקום. כן, שמעתם נכון, כפתורים. תפורים יפה יפה. מחליא? חכו עד שתראו מה האמא "הטובה" עשתה כדי לשמח את קורוליין. היא שמעה שאחד הילדים מעצבן אותה בדיבורים רבים. מה היא עשתה? תפרה לו את הפה. נחמד, לא? בלי ספק, לא מתאים לילדים. בסרט יש אווירה אפלה מאוד, בין אם זה בגלל שבשלב מסויים ההורים שלה מחליטים לתפור גם לה כפתורים כאלה, או בן אם זה בגלל המראות שבלי ספק לא מתאימים לילדים. בסרט עצמו אין באמת מוסר השכל. הגרפיקה ממש לא משהו- הסרט נראה כמו מופע בובות פלסטלינה. יש שם סצנות שבהחלט היה צריך להוריד, או לפחות להזהיר. במקומם הייתי מציין אותו כסרט המתאים לילדים מגיל 10 ומעלה, או שאחותי סתם פחדנית XD ~~ טריילר- http://www.youtube.com/watch?v=Js7wxoqeVK0 כדאי שתראו אותו כדי שתבינו על מה אני מדבר. ~~ מה אתם חושבים? -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2009, 12:45 PM
|
||
![]() That the angels not only in the sky ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
התקציר נשמע מעניין D:
-------------------- מישל/ונסה || באר שבע || 19 || MIKA || OUAT || OUATwonderland ![]() "Those words cut deep, but they don't mean you're all alone And you're not invisible Hear me out, There's so much more to life than what you're feeling now..." A Beautiful Mess - my blog --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2009, 13:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם אני שמעתי שהוא ממש לא מתאים לילדים למרות שהוא מצוייר.
דקוטה פנינג מדבבת בסרט הזה? גאד, הילדה הזאת לא נחה לרגע. אחלה סיקור, כל הכבוד (: -------------------- לא פשוט להיות פשוט :)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2009, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מת על הסרט הזה אני רואה אותו כל היום וכל הלילה 3>
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 14 2009, 20:23 PM
|
||||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תודה ^^ ראיתם את הטריילר? אם הייתם רואים הייתם מבינים >< אין לו גם ממש פואנטה לפי דעתי ~ -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Dec 16 2009, 02:26 AM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
התקציר נשמע סבבה..
אממ אולי אני יראה.. ותודה על הסיקור.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 20 2009, 19:02 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כמו שאחותי [בת ה9] טרחה להגדיר: זה סרט אימה לילדים.
הוא ממש מגניב ![]() -------------------- מיכל||17||Aretmis Fowl --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2009, 17:13 PM
|
||
![]() Boys in books are just better ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע מגניב
![]() וקצת מזעזע רציתי ללכת אבל לא יצא -------------------- ![]() תודה רבה לתמר 3> bella,I must tell you the truth to why edward left you... you see,santa claus kidnaped him because to many girls wanted him for chrismes. I AM A GAMBELOVER --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |