![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 |
|
פורסם ב: Jan 16 2010, 14:37 PM
|
||
![]() אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() שלוש עשרה/Thirteen במאי: קתרין הארדוויק שחקנים: הולי האנטר, אוון רייצ'ל ווד, ניקי ריד שנה: 2003 ז'אנר: דרמה שלוש עשרה מספר את סיפורה של טרייסי פרילנד, ילדה טובה ירושלים שחיה עם אימה ואחיה. כשהיא מגיעה לחטיבת הביניים, טרייסי נפגשת עם איווי זמורה, הילדה הפופולרית ביותר בבית הספר, והיא נחושה להתחבר אליה ולהפוך להיות כמוהה. השתיים מתחברות ואיווי הופכת את טרייסי, ילדה שקודם לכן עוד שיחקה בבובות וכתבה שירים, למישהי אחרת לגמרי. טרייסי מדרדרת אט אט. זה מתחיל בסגנון הלבוש, כמה פירסינגים ואופי תוקפני, וממשיך לסיגריות, אלכוהול, מין וסמים, והיא רק בת שלוש עשרה. הסרט מראה את סיפורה של טרייסי ובעצם את סיפורם של עוד מאות נערים כמוהה שנגררו למקומות האלה מתוך רצון להראות שהם שווים משהו. הסיפור מבוסס על חייה של ניקי ריד (שמשחקת את איווי, ומאוחר יותר גם את רוזלי הייל מ"דמדומים"), והתסריט נכתב על ידה בעזרתה של קתרין הארדוויק. אני ראיתי את הסרט לפני שנה במסגרת בית הספר, ועד עכשיו יש לי צמרמורת בכל פעם שאני נזכרת בו. זה סרט מדהים ומלא רגש, שמראה דברים אמיתיים לחלוטין. דברים שבאמת יכולים לקרות. אני חושבת שכל ילד שמגיע לגיל הזה צריך לראות את זה. הסיפור הזה לא בשמיים- אני מכירה באופן אישי ילד שהגיע למצב הזה- ממש כאן, במדינה שלנו. רק שתבינו איפה הגבול נמצא. ממולץ מאוד (ולא לבעלי לב חלש). הטריילר: http://www.youtube.com/watch?v=7yxrc2W-czA&feature=related תמונות מהסרט: ![]() ![]() -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2010, 15:13 PM
|
||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*התווסף ללינקייה*
-------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2010, 19:30 PM
|
||
![]() Boys in books are just better ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני ממש אוהבת את הסרט הזה.
כשראינו אותו בביץ ספר יצאתי כי הוא ממש הפחיד אותי,אבל השנה ראיתי אותו שוב וממש אהבתי. -------------------- ![]() תודה רבה לתמר 3> bella,I must tell you the truth to why edward left you... you see,santa claus kidnaped him because to many girls wanted him for chrismes. I AM A GAMBELOVER --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 16 2010, 22:02 PM
|
||||
![]() אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה סרט... חזק. ואמיתי. אני נשארתי עד הסוף, ובגלל שבמשך שנה הוא עוד נמצא לי בראש הייתי חייבת לראות אותו עוד פעם. אני חושבת שזה אחד הסרטים היחידים שבאמת השאיר עליי רושם כזה. -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 17:43 PM
|
||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גאד זה ממש מהמם, LIKE.
-------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 18:26 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני חולה על הסרט המדהים הזה .. !! ><"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 19:34 PM
|
||||
את ראית את זה? O: -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 20:09 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
בדיוק היום סיימתי לראות.
וואי, סרט מדהים. המשחק ממש טוב, ופשוט הכל, כל כך טוב . 3> -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 21:08 PM
|
||
![]() Keep your mind wide open ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נכון, הרגע התחלתי לראות את זה בפעם האלף אולי בשבועיים האלה .. ><"
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 21:20 PM
|
||
![]() Close your eyes, Freckles ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור מיילאבר. 3>
נשמע סרט טוב, אני אצפה בהזדמנות. ^^ -------------------- טל||14||חייה, נושמת, אוכלת ובועטת לעולם בתחת אם הוא מסובב לי את הגב. ![]() קרדיט ליסכה 3> "מה בן אדם צריך? לא הרבה, משהו מתוק לאכול, וסיפור לספר, וזמן ומקום, וגלדיולות באגרטל ושני חברים, ושני ראשי הרים, על האחד לשבת ועל השני להביט ושתי עיניים לבדוק בהן את השמיים ולחכות". (יונה ונער- מאיר שלו) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 21:40 PM
|
||
איך לא ראית אתצ הסרט הפ3ץ הזהה?????
סתםם.. מומלץ בחווםם .. D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 22:19 PM
|
||
![]() Boys in books are just better ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אממ 'עדי לבגוד' את בת 10,את בטוחה שראית את זה?
-------------------- ![]() תודה רבה לתמר 3> bella,I must tell you the truth to why edward left you... you see,santa claus kidnaped him because to many girls wanted him for chrismes. I AM A GAMBELOVER --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2010, 22:27 PM
|
||
*11*
כעע.. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2010, 20:38 PM
|
||||
![]() לנשום בלי אוויר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כן <: -------------------- ![]() נוגה | 15 | בטא (: I think I'm paranoid And complicated I think I'm paranoid Manipulated Bend me Break me Anyway you need me All I want is you Steal me, deal me, anyway you heal me Maim me, tame me, you can never change me Love me, like me, come ahead and fight me Please me, tease me, go ahead and leave me Garbage - I Think I'm Paranoid תפסיקו לא לרשום שם בחתימה שלכם כי אנשים אחרים לא מזהים אתכם וזה מעצבןןןן :@ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 18 2010, 21:10 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
וואו נראה סרט טוב אולי אני יראה אותו..
ונראה שהוא מלא רגש.. אממ ואחלה סיקור! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |