![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 30 2010, 23:49 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
דרישות:
2-3 דקות בזמן הפנוי *סלוטייפ שחור *סלוטייפ רגיל *סלוטייפ עבה (לא חובה) 1.פתחו את הסלוטייפ הרגיל וקחו גליל נייר ריק 2.גזרו את גליל הנייר לאורך כך שתגלגלו תיווצר צורה לאורך (צורה ארוכה) 3.גלגלו את נייר דבק הסלוטייפ הרגיל כך שתסגרו את גליל הנייר לאורך 4.התחילו לגלגל את דבק הסלוטייפ עד שתיווצר צורה 5.בשלב זה מומלץ להוסיף דבק עבה בשביל לתת עוד גובה 6.התחילו לגלגל את הידית לגובה ושימו עוד שכבה של גליל נייר 7.עטפו את המטה שיצא בצבע הסלוטייפ שאתם רוצים (שחור,צהוב,לבן,שקוף) וקשטו אותו בשביל הכיף קרדיט אך ואך ואך ואך ורק לייייייייייייייייי ועשיתי את השרביט הזה מן הדמיון הפורע שלי -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 00:13 AM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
יפה! יש לך אחד?
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 00:17 AM
|
||
ברור XD
אם אינלי מאיפו אני יודעת איך להכין? ![]() : ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 00:21 AM
|
||
![]() Dance For Your Life ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
או פשוט ללכת לעץ הקרוב ולקטוף ענף.
אבל זה כבר סיפור אחר ![]() -------------------- ![]() אנג'י · 14 · ראש בית הפלפאף · צוותוכן · סטארקיד · טיפוס אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי .Don't let reality bring you down פרשתי, יפים! תודה על תקופה מדהימה (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 00:26 AM
|
||
חחח ועם אין עץ קרוב O_o?
גם זה לא סיפור וגם עם קוטפים ענף צריך לכסות אותו איכשהו לא? צריך לצבוע צריך לעבוד כאן זה חומרים בסיסיים שאני כמעט בטוחה שיש בכל בית ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 01:03 AM
|
||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
את יכולה לעלות תמונה של זה?
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 01:06 AM
|
||||
![]() Dance For Your Life ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז כנראה שהחור באוזון מתחיל להשפיע אבל באמת, הכנתי לעצמי כזה בגיל אחת עשרה. זה לא משהו מורכב שמצריך דיון, אבל זה בכל זאת חמוד ^^ -------------------- ![]() אנג'י · 14 · ראש בית הפלפאף · צוותוכן · סטארקיד · טיפוס אני נווד זרוק שהתאהב לו בנסיכה בין כל היפות האלו את היית שונה אני שלך לנצח את המלאך שלי .Don't let reality bring you down פרשתי, יפים! תודה על תקופה מדהימה (: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 16:12 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מצטרפת למתנ... אני קשת קליטה, אני צריכה תמונות, לא הבנתי את ההסברים
![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 17:16 PM
|
||
![]() Wizards First Rule: People Are Stupid ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גמאני לאXD
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 31 2010, 22:22 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מה זאת אומרת גליל נייר, כאילו נייר טואלט?
אני קשת קליטה... -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 1 2010, 01:05 AM
|
||
חחחח ברור
אני יעלה תמונה של חומרים והכול רק שליאת תביא לי את המצלמה כבר ![]() -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |