![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 30 2010, 21:53 PM
|
||
![]() מוגל |
מצרכים:
שוקולד קוקוס\סוכריות צבעוניות קטן כלים: סיר קטן סיר גדול תבנית מרובעת בינונית מאלומיניום שבלונה מרובעת קטנה(בערך 1ס"מ על1ס"מ) אופן ההכנה. מרתיחים מים בסיר הגדול שוברים את חפיסת השוקולד לתוך הסיר הקטן. כשהמים בסיר הגדול רותחים מכניסים את הסיר הקטן לגדול. כשהשוקולד נמס מערבבים אותו שירדו כל הגושים. שופכים את השוקולד לתבנית הבינונית. מחקים כדקה וחצי ומטביעים את השבלונה בשוקולד כך שיראה כמו מקלדת. לאחר מכן אפשר לפזר את הסוכריות הצבעוניות\קוקוס למעלה. הערה אפשר לחרוט על השוקולד אותיות. להכניס למקרר כ25 דקות. ואוכלים. תכונה קסומה: לאחר שאוכלים כמה ביסים טובים אפשר להקליד תוך כדי שינה למשך יממה. בתיאבון!!!!!!!!!!!!! ![]() -------------------- [
![]() גריפינדור: כי כמו האריות, גם אנחנו מלכים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2010, 22:14 PM
|
||
![]() Feeling nothing, taking nothing in ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
איפה הקוקוס\סוכריות צבעוניות בעניין?
-------------------- קארין | לשעבר ראש גריפינדור ומנהלת סס"ש
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 30 2010, 22:21 PM
|
||
![]() מוגל |
את יכולה לפזר מעל המקלדת כשזה מוכן. אני אערוך ואוסיף.
-------------------- [
![]() גריפינדור: כי כמו האריות, גם אנחנו מלכים! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 11:49 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע טעיים ;]
-------------------- LIFE SUCKS, ENJOY THEM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 12:34 PM
|
||
![]() יש לה דיבור נגוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד תודה
-------------------- אריאל • אוג' 17 חופשיים • בעיקר לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 12:41 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל מקלדת זה מכשיר מוגלגי.
-------------------- מסעעע! רייבנקלויית גאה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 18:18 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נראה לי שזה משנה....
-------------------- LIFE SUCKS, ENJOY THEM --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 21:50 PM
|
||
![]() יש לה דיבור נגוע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד תודה
-------------------- אריאל • אוג' 17 חופשיים • בעיקר לשעבר ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 31 2010, 22:15 PM
|
||
![]() Trolling in the Deep ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נייס ^-^
-------------------- ![]() ![]() [/ALIGN] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 4 2010, 19:38 PM
|
||
![]() בשבילה גיבורים עפים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על המתכון, כבר שולח חרמשים
![]() -------------------- ![]() גיא » כבר לא הרבה דברים. כשמישהו יגיד דבר אחר אני פשוט אעוף בלי לדבר ואתפזר בשקט בחלל ללא רגשות אשם ובלי אבל --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 7 2010, 17:06 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
מגניב!!!!
-------------------- ---------------
![]() קרדיט לליזי --------------- יש כלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל ואם יש כלל שאין לו יוצא מן הכלל אז זהו היוצא מן הכלל של הכלל שאומר שלכל כלל יש יוצא מן הכלל" והבנתם משהו בכלל?... -------------- ס-סליתרין,הכי שווה בעולם ל-לנו יש רוע יותר מכולם(נוט ריאלי) י-ירוק וכסף,זה הצבעים ת-תמיד פה,כשהחיים מדהימים ר-רוע ורשע,זה כמעט העיקר י-יופי,יש לנו,אין לי מושג אם לשאר ן-ננצח אותכם בלי בעיות טהורים תמיד-גם הבנים וגם הבנות... -------------- ג'יני|כן ברצינות|14|סלית'רינית|משפחת פוטר|הארי שולט!! -------------- מה שאני כותבת כאן הוא שקר מוחלט ואינו קשור למציאות... אעאעאעאעאעאעאע כאילו אני מזה מתה על ג'סטין ביבר החאתיך שיואו! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 8 2010, 23:28 PM
|
||
![]() קרובים אבל רחוקים (המבין יבין) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נשמע טעים
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 10 2010, 01:56 AM
|
||
![]() Whatever People Say I Am, Thats What Im Not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נאייס
-------------------- ליז • הרבה תפקידים בדימוס ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Sep 16 2010, 22:45 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
מתכון ממש טוב,
גרמת לי להיות דבוקה למקלדת -------------------- ![]() תודה רבה לאחותי רוני,אוהבת אותך רות||tia mermaida||11||הפלפאף|| פחות חדשה ישנם רגעים של אושר ישנם רגעים של הלב ישנם רגעים של כעס שנעלמים בלב היי רות, החלטתי לעשות סבב של פריצות בקרב המשפחה אז בשביל שלא תקנאי פרצתי גם לך, ואני מאחלת לך שנה מושלמת כמוך, שתהי מאושרת שמחה ובריאה, ותדעי שאני לצידך בכל זמן ושעה, מאחלת לך ואוהבתך אותך מכל הלב, רוני:) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 24 2016, 19:29 PM
|
||
![]() מוגל |
אהבתי אבל זה לא מופיע בספר.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |