![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 28 2011, 14:54 PM
|
||
![]() אנשים כותבים את מה שהם לא מצליחים לומר ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() החשוד המידי/ The Usual Suspects שם: החשוד המידי שנה: 1995 ז'אנר: פשע, בלשי במאי: בריאן סינגר שחקנים: גבריאל ביירן, צ'אז פלמינטרי, קווין ספייסי, סטיבן בולדווין, קווין פולק, בניסיו דל טורו מדינה: ארצות הברית הסרט זכה בפרס האוסקר על התסריט הטוב ביותר ועל שחקן המשנה הטוב ביותר (קווין ספייסי). הסרט כולו מסופר דרך עיניו של ורבל קינט, חבר בכנופייה מאולתרת והיחיד ששרד בשריפה שפרצה על אחת הספינות, בעת החקירה במשטרה. חמישה אנשים נעצרים בחשד לחטיפת משאית נשק: פנסטר ומקמנוס, שני חברים שמוכרים למשטרה, דין קיטון, שוטר לשעבר שהיה גם פושע ממולח ובחר לחזור למוטב, טוד הוקני ואדם נכה בשם ורבל קנט. לאחר שמשחררים אותם, הם מחליטים לנקום במשטרה על אשמת השווא וחושפים את שירות של שוטרים משוחדים שמסיע סוחרי סמים בכל העיר ובעצם מגן עליהם. הם מבצעים עוד פשע אחד בעקבות זה (שעליו אני לא ארחיב כאן), ונפגשים עם אדם בשם קוביאשי- עוזרו של קייזר סוזה, האדם הכי נוראי בעולם הפשע, או כמו שרבים מכנים אותו- השטן. קייזר סוזה המסתורי הזה רוצה מהם שיבצעו בשבילו משימה ויסכלו פעולה של סוחרי סמים מהקבוצה המתחרה שלו. הם כמובן מסרבים אך כשהוא מאיים עליהם אין להם ברירה. יש עוד הרבה לספר, אבל אני לא אהרוס לכם את הסוף, ובהחלט יש מה להרוס. דעתי האישית: מודה, בהתחלה לא אהבתי. ראינו בשיעור ספרות, ודי השתעממתי. אפילו נרדמתי בהתחלה. אבל אחר כך הסרט התפתח ואני הייתי מהופנטת כמעט. סרט אדיר, ברמות מטורפות. מומלץ מומלץ מומלץ. טריילר: -------------------- פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2011, 15:03 PM
|
||
![]() צייד/ת תולעים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה סרט מעולה ^ ^
ח"ח על הסיקור, ידעת בדיוק מה לרשום, גילית לנו כל מה שהיינו צריכים כדי לרצות לראות את הסרט. נכנס ללינקייה ![]() -------------------- אלמוגווווווווש · שש עשרה · בקושי תלמיד · בערך אנושי · וצייד תולעים במשרה מלאה ~ ![]() "!!!Roses are red... violets are blue... FUCK YOU WHORE" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2011, 16:36 PM
|
||
![]() קרובים אבל רחוקים (המבין יבין) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ח"ח על הסיקור מאוד מועשכא
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 5 2011, 19:44 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נראה מעניין אבל מפחיד אני לא בטוח שאני אראה אבל אם אני יוכל אני יעשה את זה
-------------------- עודד||12||אנימה ומנגה||קאסל||לות'ר||אליס מורגן||הארי פוטר||הירושה|| שרלוק||מראה שחורה||סקילט||לד זפלין||נירוונה||רדיוהד||אוונסנס||נייטוויש|| מוזיקה||סרטים|| וכו...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |