![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 30 2011, 10:42 AM
|
||
![]() צייד/ת תולעים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
"Glee" תופסת גז בפרק השלישי לעונה השלישית - מבולבלים? גם אנחנו. לאחר שעדכנו אתכם אתמול על ירידה משמעותית באחוזי הרייטינג של הפרק השני, בפינו בשורה משמחת במיוחד - הפרק השלישי הוא אחד הפרקים הטובים ביותר בסדרה כולה!! טים סטאק, אחד מהמוני הגליקיים ברחבי העולם, עדכן היום באתר "EW" את מחשבותיו על הפרק השלישי בעונה החדשה של "Glee". אנחנו גאים להציג בפניכם תקציר בלעדי לדבריו; " "גלי" בשוונג העונה הזאת (הייתה לי צמרמורת במהלך דואט השבוע "איפשהו" ["Somewhere"] בכיכובן של אידינה מנזל וליאה מישל), אבל הפרק של שבוע הבא, "Asian F" (בתרגום חופשי: אסייתים פ"), הוא חובה-צפייה עבור כל אוהדי "גלי". אני הייתי בר-מזל וזיכיתי לצפות בפרק בצפייה המוקדמת, וגליקיים ישמחו לדעת שזהו אחד הפרקים הטובים ביותר בסדרה כולה. מרגש, מצחיק, ומלהיב - אלו הם כל הדברים שגרמו ל"גלי" להיות סדרה כל-כך טובה מלכתחילה. "Asian F" מתמקד בעיקר במייק צ'אנג (הארי שום ג'וניור) ובמרסדס ג'ונס (אמבר ריילי), שתי דמויות אשר בסופו של דבר יזכו לזמן-מסך עשיר במיוחד. " הישארו ערניים; צוות העדכונים הנאמן שלכם עתיד לתרגם את תקציר הפרק המלא ואף לבקר אותו. -- קרדיטים כתב, מתרגם ואחראי על הכנת הבאנר - אלמוג (I Am Human) בטא - עמרי (Only Be Pretending) -------------------- אלמוגווווווווש · שש עשרה · בקושי תלמיד · בערך אנושי · וצייד תולעים במשרה מלאה ~ ![]() "!!!Roses are red... violets are blue... FUCK YOU WHORE" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Oct 3 2011, 22:29 PM
|
||
![]() Not all those who wander are lost ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חרא עונה.
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |