![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קפיצה לעמוד (247) [1] 2 3 ... אחרון » קפיצה לעמוד ![]() |
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 15:00 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תזכירי לי מי את?
ובני כמה הם? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 15:05 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני אהיה צ'ארלי, את הרמיוני D:
שנה אחרי הקרב הגדול אז 18 ו22. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 15:49 PM
|
||
![]() הלילי של דניאל D: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקי, הוויזלים מתכוננים לנסיעה לרומניה.
------- ״רון, כבר אמרתי לך, להארי וג׳יני מותר לעשות מה שיבחרו!״ אמרתי בכעס והכנסתי עוד כמה חולצות למזוודה. ״אבל הם עושים-״ ״זו זכותם.״ אמרתי. כבר נמאס לי מהוויכוחים שלו על כל דבר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 15:59 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וצ'ארלי יתכונן ברומניה D:
_____________________ "הכל מוכן אליהם?" שאלתי את מנהל בית המלון בפעם החמישית לאותו היום. "הכל מוכן, אדון וויזלי" הוא ענה בחיוך מלא כבוד. "יופי" אמרתי והלכתי החוצה. נשמתי עמוק והתעתקתי לעבר שמורת הדרקונים. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 16:33 PM
|
||
"הרמיוני, למה את אורזת כל כך הרבה?" שאל רון.
"כי אני לא יודעת מה אני אצטרך!" נאנחתי. "למה אתה מתווכח על כל דבר?!" "אני לא מתווכח!" קרא בזעף. "אתה כן, אתה ממש לא אותו הרון שהכרתי לפני שנה וחצי." אמרתי ויצאתי מהחדר. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 16:39 PM
|
||
עברתי בין כלובי הדרקונים ובדקתי שהכל בסדר איתם.
"מה קורה עם הדרקון הוולשי?" שאלתי את אחד העובדים "הוא עדיין משתולל?" "לא!" הוא קרא והתקרב אלי "השתקנו אותו והעברנו אותו למקום חזרה, היינו צריכים עשרה אנשים כדי שהוא ישותק כראוי וגם אז הוא נשף עליינו אש"הוא היה שרוף קצת והיו לו כוויות על הידיים. "תטפל בזה" אמרתי בדאגה והצבעתי על ידיו "ותנוח קצת". הוא הנהן והלך. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 16:46 PM
|
||
"על מה כל הוויכוחים?" שאל ג'ורג'.
"אחיך מעצבן." אמרתי. "אני יודע." צחק ג'ורג'. "על מי מהם אנחנו מדברים?" -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 16:50 PM
|
||
אחרי חצי שעה סיימתי לעבור על כל הכלובים והתיישבתי בתוך האוהל שלי.
הוצאתי מהתיק את התכנון שעשיתי לביקור של המשפחה שלי והתחלתי לעבור עלייה, מתקן כמה דברים. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 16:58 PM
|
||
"רון, הוא פשוט מעצבן." נאנחתי.
"זה קורה לפעמים." אמר ג'ורג'. "אני מקווה שנפסיק להתווכח כבר." אמרתי בשקט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 17:00 PM
|
||
בדקתי את התאריך שהם אמורים להגיע וראיתי שזה מחר.
חייכתי ונשענתי לאחור בכיסא. תכננתי כל כך הרבה דברים לעשות. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 17:19 PM
|
||
"אני מקווה שאצל צ'ארלי תסתדרו." אמר ג'ורג'.
"יהיה חבל אם תהרסו לעצמכם את החופשה במריבות." הנהנתי בשקט. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 17:46 PM
|
||
קמתי אחרי כמה זמן והתעתקתי לשדה התעופה,לבדוק שהכל מוכן לקראתם.
-------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 17:53 PM
|
||
אוקי, אני תקועה קצת....
אפשר לדלג? -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 17:58 PM
|
||
בסופו של דבר הגיע הערב וחזרתי לשמורה כדי לישון שם.
"הכל מוכן למחר נכון?" שאלתי את ג'ק, אחד העובדים. "הכל מוכן" הוא ענה בחיוך "לילה טוב" אמרתי בפיהוק. "לילה טוב" הוא ענה. -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 5 2011, 18:02 PM
|
||
לא יכולנו להתעתק כולנו.
היינו יותר מידי. לקחנו מטוס מוגלגי. "רון, תזיז את הרגל שלך!" קראתי. ישבנו במטוס, אני, רון וג'ורג' בשורה אחת. ארתור ומולי ישבו בשורה מאוחרינו. "אין לי לאן, הרמיוני!" קרא רון. "נו, רון!" התעצבנתי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() ![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |