![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 15 2012, 21:54 PM
|
||
![]() It's all about the wordplay ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אמ... טוב, זה משהו קטן שכתבתי.
אלון הסגידסגיד ביטא לי את הקטע ^^ מקווה לת"ב... אוטופיה-מור היא ישבה בכיתה ובהתה באוויר, לא מסוגלת להקשיב לדברי המורה. זה לא שהיא לא ניסתה. היא באמת ניסתה להקשיב, אבל לא יכולה הייתה. דעתה הייתה מוסחת תמיד על ידי המחשבות. מחשבות על חיים אחרים, חיים שבהם הייתה חופשיה. שבהם הייתה מאושרת. היא מתחילה לדמיין את חייה שם, איך ימיה עוברים עם אהוביה, שם היא אהבה לחיות. שם אף אחד לא מת או נפגע, כולם מחייכים ופשוט מאושרים. שם הכל זוהר. שם הכל ירוק. שם כולם חופשיים. אין שום שנאה או קנאה, אין גזענות ואין מלחמות. הנערה מחייכת לעצמה בחולמנות, מתעלמת משאר תלמידי הכיתה שחשבו שהיא מוזרה. היא המשיכה לחלום על העולם שלה, שם אף אחד לא שונה, אלא מיוחד. כולם שם אוהבים ורוצים להיות מיוחדים במינם. הם מחפשים את השוני שבהם, את הייחודיות שיש רק בהם. הם לא מסתירים סודות מאחרים ולא משקרים אחד לשני. הם רואים את הטוב שבכל דבר, גם אם יש בו הרבה רע. הם מקבלים גם את הרע וגם את הטוב שיש בחייהם... נשמע צלצול והשיעור נגמר. הנערה חזרה למציאות הקרה שבה חיה בעצב קל. היא קמה מהכיסא הנוקשה ויצאה מהכיתה הרועשת, מחכה לפעם הבאה שבה תוכל לבקר שם, בעולם החלומות שלה. _________ אז ת"ב? -------------------- סאם/סאמי/ אדון השרשורים לשעבר/ מלוו ||הגבירה מור(יין)||סאם|| 20|| בצבא || מנהל פורום משחקי תפקידים לשעבר (אחרי שנה וחמישה חודשים בניהול)||במחילה ^^ || אנשים! יש לי בעיה! אני- לא- פותח- שרשורים! כך שאם מישהו רוצה לשרשר איתי שידע! הוא פותח! | כמעט ולא נמצא פה בגלל הצבא...| משחק גו|| שרלוקד. ![]() No matter gay, straight or bi Lesbian, transgendered life I'm on the right track, baby I was born to survive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 15 2012, 23:10 PM
|
||
![]() Always & Forever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד. אני אישית לא הכי התחברתי לקטע מבחינת רעיון, אבל זה כבר עניין של טעם...
נורא הפריע לי זה שירדת שורה בכל רגע. לדעתי הקטע קצת קצר מדי.. אבל סך הכל, זה נחמד :) -------------------- Always & Forever ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Feb 1 2012, 22:22 PM
|
||
![]() Run you clever boy, and remember. ![]() ![]() ![]() |
זה ממש נחמד, אהבתי את זה.
אבל אני חשבת שחסר משהו, קצת קשה להגדיר מה... לפי דעתי עשית מעבר מהיר וחד מידי מהחלומות שלה למציאות, וגם אני מסכימה עם הדס, האנטרים קצת מפריעים. כל השאר ממש נפלא, אפשר לומר שממ התחברתי עם אותה ילדה חולמנית ^^ אבל החלומות שלה יותר מידי אופטימיים לדעתי, אבל פה זה כבר עניין של טעם d: בכלמקרה, את כותבת יפה (: -------------------- דריה שרשורים וזה. ![]() ![]() Hakuna Matata! What a wonderful phrase Hakuna Matata! Ain't no passing craze It means no worries for the rest of your days It's our problem-free philosophy HAKUNA MATATA! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |