![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 21 2012, 20:04 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם המתכון: דרקון גומי שנושף שוקולד
מצרכים: לדרקון הגומי: 2 חבילות ג'לי עם ג'לטין 1 ביצה 1 כפית תמצית וניל (שהיא רק לריח) 1 כוס מים 5 טיפות צבע מאכל (בכל צבע שאתם רוצים) 1 כפית אבקת סוכר 1 כף סוכר למילוי השוקולד: 10 חבילות של צפרדעי שוקולד או 3 חבילות של שוקולד מוגלגי. 1 כוס חלב אופן ההכנה: אופן הכנת הדרקון: לוקחים את חבילות הג'לי עם הג'לטין ומערבבים עם המים. לאחר מכן מוסיפים את צבע המאכל ומערבבים עד שהתוצר מקבל את הצבע של צבע המאכל. ואז מוסיפים את הביצה ומערבבים עד שנוצרת עיסה שקצת קשה לערבב אותה. בשלב זה מוסיפים 1 כף סוכר ו-1 כפית תמצית וניל (תמית הוניל רק בשביל הריח) ומערבבים. לאחר שהוספנו את הסוכר ותמצית הוניל אנו מקררים את הגומי שנוצר במקרר (למי שיש) במשך חצי שעה או אם אין מקרר מניחים על אדן החלון במשך שעתיים עד שיתקרר. בינתיים אנו מכינים את השוקולד. אופן הכנת מילוי השוקולד: אנו לוקחים את צפרדעי השוקולד או השוקולד המוגלגי וממיסים את השוקולד במשך חצי שעה עד שהוא ניהיה נוזלי וחם, בזמן שממיסים את השוקולד מוסיפים לו את החלב חצי כוס כל רבע שעה בערך. לאחר שהשוקולד מוכן אנו נותנים לו להתקרר מעט, על מנת שיהיה חם אבל לא רותח. אופן יצירת הדרקון עם השוקולד בתוכו: בזמן שאנו מקררים מעט את השוקולד, אנו יוצרים מן הגומי דרקון. אפשר ליצור את הדרקון בעזרת תבניות בגודל המתאים, למי שאין תבנית יכול לפסל דרקון בידיים למרות שזה יצא פחות אסטטי מבתבנית. לאחר שיצרנו את הדרקון לוקחים מזלף או מזרק (מה שנוח לאותו אדם) ופוערים 2 חורים קטנים בשני הנחיריים דרך חורים אלו מזריקים את השוקולד פנימה וממלאים את הדרקון, חשוב מאוד לא לסתום את החורים הללו. לאחר שסיימנו עם תהליך מילוי הדרקון אנו נכשף את הדרקון בכישוף הנקרא "נשוף חם" וזוהי גם מילת הלחש שלו. זהו כישוף קל שבקלים הגורם לדרקון לנשוף את השוקולד, ושומר אותו חם. מקווה שתהנו מהמתכון! והכי חשוב בתיאבון!!!!!!! המתכון של קתרין -------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 16:11 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, ממש אחלה מתכון.
בדיקה קצרצרה מראה שיש לך כמה טעיות פסיק, אבל לא ממש אכפת לי D: בנוגע לעשיית המתכון - בייצה וג'לטין? אני דיי בטוחה שזה לא טעים. תמצית וניל שהיא רק בשביל הריח אפשר לשים סוג של בושם אכיל יש כזה דבר, כפית ווניל במתכון כזה פשוט תהרוס את הטעם. חבילת ג'לי עם ג'לטין - כ'לי וג'לטין אלו דברים שונים, לכן הם נמכרים בחבילות אחרות. את יכולה לכתוב במקום זאת - "חצי חבילת ג'לי." ו"חצי חבילת ג'לטין", בחומרים. ואז באופן ההכנה - "ערבבו את הג'לי והג'לטין." לדעתי ככה זה יותר טוב. עוד משהו - הדרקון חלול? אם כן - איך הוא הגיע למצב הזה. אם לא - איך השוקולד בתוכו? איך את ממיסה את השוקולד? לא כתבת את זה. וגם אם כן - אלא אם כן את מחממת על אש, חצי שעה תשרוף את השוקולד ואת הסיר. כמה דרקונים יוצאים בסוף? אחד? על שלוש חבילות שוקולד? מוגזם מעט. חלב ומים יוצא יותר מידי נוזלי, לא? בכל מקר כמו שאמרתי בהתחלה - מתכון מדהים! ממש אהבתי, אם הביקורת לא טוב או מעליבה אותך תגידי, אל תעלבי, לא באתי ממקום כזה. רק רציתי קצת לסדר פה . -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2012, 22:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
לא נעלבתי להפך תודה על הביקורת זה ישפר לי להבא את המתכונים....
-------------------- רוני. עיתונאות. גרין דיי. בום ביטץ'. ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 24 2012, 13:13 PM
|
||
![]() 221b baker street ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מציאה לך לעשות המשאני עשיתי - לחפש מתכון למשהו דומה ולראות את הכמיות.
למשל תחפשי: "סוכריות גומי" רק תשדלי לא להעתיק את המתכון, אלא לקבל השראה D: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |