![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Nov 10 2012, 13:54 PM
|
||
![]() תגידו בית השחי שלי מסריח?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכל אחד יש את הסיבה המיוחדת שלו!
כל אחד או אחת באתר הזה אוהבים הארי פוטר. כל אחד גם הכיר את הארי פוטר בזמן אחר ובדרך שונה. אז כל סיפור ההיכרות שלך על הארי פוטר הוא סיפור בפני עצמו! ![]() אז מה הסיפור שלך? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2012, 14:34 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני סתם מצאתי בבית, התענינתי, וקראתי את כל הסדרה.
-------------------- ~ליעד~13~ ~הארי פוטר~המשחק של אנדר~אשמת הכוכבים~פרסי ג'קסון~ ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2012, 17:45 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחח טוב אז אני בקבוצה בפייסבוק -הייתיXD פרשתי לפני שבועיים- שילדה אחת כל הזמן מפרסמת תמונות של הארי פוטר, עד שנכנעתי וקראתי את זה XDD
והתחלתי לקרוא רק לפני איזה חודש ומשהו. אני חדשהXD -------------------- ![]() ![]() ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 10 2012, 18:28 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ספר-שמעתי הרבה על הספר הזה ואף פעם לא קראתי,אז הלכתי לספרייה והשאלתי את הארי פוטר ואבן החכמים,ופשוט נשאבתי לזה,ואז כמובן-הגיע הטירוף.
סרט-היה מרתון הארי פוטר ביס 5 בחופש הגדול,ממש לפני שעליתי לכיתה ז',וכבר קראתי את הספרים עד אז,אז ממש התלהבתי,אבל שם ממש הגיע הטירוף...אני ממש השתגעתי ולא הפסקתי לדבר על זה 24 שעות ביממה!!! -------------------- בר\ 17.7\טבעונית גאה\ לא אכפת לי לשרשר תשלחו הודעה
בבקשה תיכנסו לעצומה שבלינק המצורף!!! חשוב ביותר!!! https://www.atzuma.co.il/civilmarriage4u[COLOR=red] --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 11 2012, 15:34 PM
|
||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל המשפחה שלי תולעי ספרים וגם אני. למדתי לקרוא בגן וקצת לפני שעליתי לכיתה א לנסיעה ארוכה לקחתי לאוטו את הספר ה1 והתחלתי לקרוא
![]() -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2012, 15:17 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
תמיד שמעתי עליו והוא היה ברקע מרחף לו ואז יום אחד ידידה שלי התחילה לקרוא את זה אז גם אני התחלתי כי תמיד התסקרנתי על מה הספר ונגיד בבית ספר הקודם שלי ילדים מתחת לכיתה ג' לא יכלו לקרוא את הספר הזה (לא הרשו להם) אז בכיתה ג' התחלתי לקרוא אותו ונסחפתי אז המשכתי והמשכתי וזה היה הספר הכי טוב שקראתי
-------------------- I don't wanna look at anything else now that I saw you I don't wanna think of anything else now that I thought of you ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 21 2012, 15:27 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הסיפור שלי טיפה מוזר.
עד גיל 9 רק שמעתי את השם הארי פוטר. אפילו לא ידעתי שהוא קוסם וכל זה. בגיל 8 חבר של אח שלי הביא לו ליום הולדת סרט מתנה: הארי פוטר ואבן החכמים. עד גיל 9 לא נגענו בזה. יום אחד בגיל 9 היו לי ולמשפחתי משעמם. החלטנו לראות את זה. וואו- התאהבתי. ואז קנינו את כל הסרטים עד הרביעי, וראינו אותם. את החמישי ראינו במחשב, ואת השישי, השביעי חלק א', וחלק ב' ראינו בקולנוע. בחופש הגדול שהיה ב- 2011 נגמרו הסרטים של הארי פוטר, ושכחתי מזה לחודש- חודשיים. עד שכמעט הגיע יום כיפור. כהרגלי, כל יום כיפור אני מצטיידת בספרים עבים כדי שיהיה לי מה לעשות. הבעיה היא שקראתי המון ספרים מהספרייה, וכבר לא היה לי מה לקחת שמעניין אותי. החלטתי לנסות את הארי פוטר. זה היה היום כיפור הכי כיף שהיה לי. 25 שעות שכבתי על הספה וקראתי את הארי פוטר. יום לאחר יום כיפור טסתי לארה"ב. לקחתי איתי את הארי פוטר 7, וקראתי אותו בכל הזדמנות: במטוס, בנסיעות במדינה, בחדר שבמלון, אצל חברים שלנו שגרים שם. סיימתי אותו כעבור 6 ימים, ואז קראתי אותו שוב ושוב בזמן שנשארנו בארה"ב. יצא לי ארוך. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 22 2012, 15:57 PM
|
||
![]() תגידו בית השחי שלי מסריח?! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אז הסיפור שלי...
בשנה שעברה היה מרטון סירטי הארי פוטר ביס... ממש רציתי לראות. הגעתי אל חברה שלי והיה לה את כל הסרטים אז במשך יום שלם ראיתי את הסרטים והלכתי באמצע הסרט החמישי. נשארתי במתח ולא יכולתי להפסיק לחשוב על זה.אחרי חצי שבוע הסרט החמישי והשישי יצאו ביס. ראיתי אותם וממש התרגשתי. אחר כך שיקרתי להורים שלי וראיתי הארי פוטר בויאודי... הם כעסו עלי. כשראיתי את האחרון בקולנוע נכנסתי לדיכאון רציני כי אין עוד הארי פוטר. אבא שלי אמר לי לקרוא את הספרים. אבל אני חכמה בלילה לא קראתי שום ספר מעל ל 150 עמודים אז אמרתי נאאאא לא בלי.אחרי שבוע כבר שקעתי בספרים ולא יצאתי מהביית עד שאמא החרימה לי אותם. אחרי שנה וחצי אני כאן אוהבת הארי פוטר כמו מאז רק טיפה יותר. כולם אומרים שיעבור לי אבל הם טועים. יש לי בבית מלא דברים של הארי פוטר וכל חודש אי מזמיה משהו חדש. עצה שלי רוצים לקנות משהו של הארי פוטר תעבדו זה יקר! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 24 2012, 23:37 PM
|
||
![]() מוגל |
בגיל 7 התחלתי לקרוא הארי פוטר ועד עכשיו אני על הזמן עסוקה בזה זה דבר גאוני ומושלם! הכרתי את הארי פוטר מחברה שלי לין שתמיד אמרה שזה גרוע אז החלטתי לבדוק אותה והיא וטעתה בגדול! עכשיו היא כבר הבינה שהארי פוטר זה גאוני;)
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2012, 10:12 AM
|
||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טוב אז בהתחלה אחי הוא זה שהביא את הארי פוטר לבית אני לא זוכרת באיזה גיל זה היה אבל הייתי מאוד קטנה הוא קרא את זה באנגלית ואז בעיברית וכשהיה הארי פוטר בטלוויזיה אז הוא ישב לראות ואני הייתי איתו זה היה הארי פוטר וגביע האש אני זוכרת שממש אהבתי ואז שכחתי מזה לכמה זמן, אחרי כמה זמן התחלתי לראות שוב הארי פוטר וגם לקרוא את הספרים וחברה שלי היתה איתי וראינו שוב את הסרט הרביעי שאני חייבת להודות שאחרי שסדריק מת אמרתי לחברה שלי שאני מעדיפה שהארי ימות ולא סדריק!! בקיצור קראתי את כל הספרים מאה פעם ואף יותר וראיתי את הסרטים מתאיים פעם אם לא יותר ואפילו תקשיבו טוב הדבקתי את חברה שלי בחיידק שנקרא הארי פוטר ואנחנו מתכננות מרתון סרטי הארי פוטר אל תוך הלילה ועד הבוקר!!
-------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 25 2012, 17:12 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אני פשוט אוהב את זה!
-------------------- ![]() מה עושה פרסי שקר לו? יושב ליד נר. מה עושה פרסי שממש ממש קר לו? מדליק את הנר. פתגם רומני וותיק: אל תסתכל בקנקן , קח אותו הבייתה. פרסי יושב בתחנת אוטובוס ובוכה. רואה אותו נהג אוטובוס ושואל:"למה אתה בוכה"? עונה לו הפרסי:"כי אין לי כסף לאוטובוס". הנהג משיב:"תעלה על האוטובוס בחינם". הפרסי עולה לאוטובוס. מיד אחרי שעלה הוא בוכה שוב פעם. שואל אותו הנהג:"למה אתה בוכה שוב פעם?" עונה הפרסי:"כי כולם קיבלו עודף ורק אני לא" --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2012, 17:33 PM
|
||
![]() מוגל |
אני רוצה להוסיף שאני מכורה לזה קשות יותר מכולכם...
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Nov 29 2012, 19:32 PM
|
||||
![]() Eat Your Salad ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה לא פשוט אוהב את זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אני יודעת למה אתה אוהב הארי פוטר. אז כאן ועכשיו אני אספר את הסיפור....... אני קראתי הארי פוטר בכיתה ואלעד קרא פרסי ג'קסון. שנינו רבנו של מי הספר הכי טוב. יום אחד בסוף השנה ונסחף וגמר את כולם ולפני!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- הגר החיה >>>>>> הגר המתה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |