![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 5 2013, 12:11 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כשקראתם את ספרי הארי פוטר וצפיתם בסרטים, וודאי חשבתם לא פעם על השאלה: אם הייתם דמויות בהארי פוטר, לאיזה צד הייתם מצטרפים? באיזה צד הייתם תומכים?
אוכלי המוות- תומכיו של לורד וולדמורט. מאמינים בטוהר הדם, ורואים כנחותים את כל שאר האנשים, כלומר את ילידי המוגלגים, חצויי הדם, ואף את בוגדי הדם. הם לא מהססים לעשות שימוש בקללות שאין עליהן מחילה. לאוכלי המוות ולוולדמורט יש סימן המכונה האות האפל. סימן זה מורכב מגולגולת אדם שמתוך פיה בוקע נחש במקום לשון. אוכלי המוות לרוב מתמיינים לסלית'רין. ![]() מסדר עוף החול -ארגון סודי שבראשו עומד אלבוס דמבלדור. מטרתו של הארגון היא להילחם בלורד וולדמורט ובתומכיו, אוכלי המוות. מסדר עוף החול הוקם במהלך שנות הטרור של וולדמורט, והתפרק לאחר נפילתו. המסדר חזר לפעול בשנית לאחר עלייתו המחודשת של וולדמורט. (תודה לוויקיפדיה) ![]() 1) לאיזה צד הייתם מעדיפים להשתייך- אוכלי המוות שבראשותם עומד וולדמורט או למסדר עוף החול שבראשו עומד דמבלדור? 2) מדוע הייתם רוצים להשתייך לצד אותו בחרתם בשאלה הראשונה? 3) מהי הדמות במועדפת עליכם בצד בו בחרתם? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 5 2013, 14:19 PM
|
||
![]() Fear Is Not My Master ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) לאיזה צד הייתם מעדיפים להשתייך- אוכלי המוות שבראשותם עומד וולדמורט או למסדר עוף החול שבראשו עומד דמבלדור?
זה תלוי מי הייתי. אם הייתי בת למשפחה טהורת דם, ברור שהייתה לי נטייה לתמוך בוולדמורט (גם אם לא ממש להפוך לאוכלת מוות). אסור לשכוח שבעיניהם של אוכלי המוות הם הטובים והצודקים. הכל תלוי לאיזה חברה אתה משתייך. באופן אישי, אני יכולה להבין טוב מאד את המניעים של אוכלי המוות, גם אם אני לא מסכימה עם דרכי הפעולה שלהם. הם סולדים ממוגלגים וילדי מוגלגים מאותה הסיבה שיהודים מאמינים סולדים מהתבוללות - כי הם חונכו להיות כמה שיותר שונים מבני דתות אחרות, ולפעמים מפחדים ממנהגים שונים משלהם. 2) מדוע הייתם רוצים להשתייך לצד אותו בחרתם בשאלה הראשונה? הייתי רוצה להשתייך לצד של אוכלי המוות כי הדבקות שלהם באידיאלים שלהם, ומה שהם מוכנים לעשות כדי ליצור "חברה טובה יותר" לפי הסטנדרטים שלהם, מאד מרשימים. אין דבר קשה יותר מאשר להיות האיש הרע, ואם מישהו מוכן לעשות את זה בשביל מה שהוא מאמין בו, אסור לזלזל בו. חוץ מזה שבעיני המסדר הוא לא הניגוד של אוכלי המוות. כלומר, אין לו שום מטרה או שאיפה מלבד לסכל את התוכניות של וולדמורט. הוא פשוט פרווה. לבחור להיות במסדר זו לא בחירה משמעותית בעיני. 3) מהי הדמות במועדפת עליכם בצד בו בחרתם? אוה, אני אוהבת המון אוכלי מוות. אני בעיקר מוצאת את הסיפורים של סנייפ ורגולוס מאד מעניינים, והסיפור על מה שדחף את פיטר להפוך לאוכל מוות תמיד סקרן אותי. מלבד זה, בלטריקס ממש מגניבה בעיני, ויש לה פוטנציאל להיות דמות עמוקה עם סיפור מאד כאוב. יופי של דיון ^^ -------------------- נגה// לשעבר מנהלת פורום פאנפיקים ומערכת הפאנפיקים// מסדר מרלין// כותבת --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2013, 21:11 PM
|
||
התשובות שלי:
1) לאיזה צד הייתם מעדיפים להשתייך- אוכלי המוות שבראשותם עומד וולדמורט או למסדר עוף החול שבראשו עומד דמבלדור? אני מעדיפה את אוכלי המוות. טוב, אבל אני מטורפת על בלטריקס ועל וולדמורט אז זו לא חוכמה. 2) מדוע הייתם רוצים להשתייך לצד אותו בחרתם בשאלה הראשונה? אז קודם כל, הייתי מצטרפת אליהם בגלל וולדמורט. משהו בו מקרין הרבה כבוד כלפיו, לפחות מבחינתי, ואני מאוד מעריכה אותו. 3) מהי הדמות במועדפת עליכם בצד בו בחרתם? בלטריקס ו-ולדמורט. וולדמורט בגלל שהוא המנהיג שלהם, הוא בעצם הדמות ששולטת באוכלי המוות, כולם כנועים לו. ובלטריקס, כי היא פשוט מדהימה. היא חזקה, עוצמתית. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 10 2013, 21:58 PM
|
||||
![]() Im a Nightmare dressed like a Day-dream ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) הייתי בוחרת במסדר עוף החול בגלל שלא משנה מי אתה כולנו בני אדם ואין לאף אחד רשות להשתמש על מוגלגים וכו בקללות שאין עליהן מחילה, ולפי דעתי לחשוב ככה ולרצוח תינוקות, ילדים, נשים וגברים חפים מפשע זה לא אנושי. 2) בגלל שאני אוהבת את הצד הטוב שמגן על אנשים, זה עושה הרגשה כיפית ונעימה בניגוד לעינוי ורצח שקורע את הנשמה כך 3) הדמויות המועדפות עליי הם סיריוס בלק ואברפורת דמבלדור סיריוס בגלל שלמרות שהוא היה שתים עשרה שנה באזקבאן בגלל בגידה של המסדר הוא חזר למסדר ואף נתן את ביתו כתרומה למפקדה ואת אברפורת בגלל שלמרות שהוא האמין שהמלחמה הזאת תיכשל הוא עזר להם להילחם במלחמה השניה נגד וולדמורט כנגד כל הסיכויים -------------------- "?..After all this time" ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 11 2013, 15:39 PM
|
||
מסדר עוף החול
-------------------- ![]() ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2013, 17:51 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
1) לאיזה צד הייתם מעדיפים להשתייך- אוכלי המוות שבראשותם עומד וולדמורט או למסדר עוף החול שבראשו עומד דמבלדור? הייתי רוצה להשתייך לצד של מסדר עוף החול...
2) מדוע הייתם רוצים להשתייך לצד אותו בחרתם בשאלה הראשונה? כי לדעתי יש סיבה שהקללות שאין עליהן מחילה הן ללא מחילה. אדם שכופה משה על בן אדם אחר, מענה אותו או הורג אותו הוא לא אנושי בעיניי. 3) מהי הדמות במועדפת עליכם בצד בו בחרתם? במסדר עוף החול-טונקס. היא תמיד מצחיקה אותי... בצד של "הטובים", לא בהכרח במסדר- דובי, ברור! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2013, 13:17 PM
|
||
![]() Believers Never Die ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1) לאיזה צד הייתם מעדיפים להשתייך- אוכלי המוות שבראשותם עומד וולדמורט או למסדר עוף החול שבראשו עומד דמבלדור? אוכלי המוות, ללא ספק ♥
2) מדוע הייתם רוצים להשתייך לצד אותו בחרתם בשאלה הראשונה? רובם סלית'רינים / טהורי דם. אני מאמינה בטוהר דם ותומכת בהשמדת המוגלגים הבוצדמים. חוץ מזה - וולדמורט, דראקו ובלטריקס הם הדמויות האהובות עליי. 3) מהי הדמות במועדפת עליכם בצד בו בחרתם? הכי הרבה - בלטריקס. אבל אני ממש אוהבת גם את דראקו, וולדמורט, לוציוס, קראב וגויל. -------------------- They say the captain goes down with the ship" "?So when the world ends will God go down with it Fall Out Boy — † --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 25 2013, 19:16 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
1) לאיזה צד הייתם מעדיפים להשתייך- אוכלי המוות שבראשותם עומד וולדמורט או למסדר עוף החול שבראשו עומד דמבלדור?
למסדר עוף החול. 2) מדוע הייתם רוצים להשתייך לצד אותו בחרתם בשאלה הראשונה? כי אני לא רעה וגם כי מסדר עוף החול הוא מגניב. 3) מהי הדמות במועדפת עליכם בצד בו בחרתם? נימפנדורה טונקס. -------------------- ורד|ספרים|משקפיים|חתלתולים|מוזיקה קלאסית|סדרות מצויירות|פסנתר|גיטרה|יוטיוב|דיסני
![]() פאנפיק-אפילו בעולם הקסמים ![]() תבדקו את הערוץ שלי --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 28 2013, 18:46 PM
|
||
![]() מוגל |
אני בוחר באוכלי המוות, מכיוון שבלעדיהם לעין הזעם מודי לא הייתה עבודה, בנוסף אני מעריץ אותו מאוד
אני בוחר באוכלי המוות כי יש להם תמיד את הקסמים הכי מגניבים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
||
![]() מוגל |
אני תומכת במסדר עוף החול. אם יש לי תמונה של בלטריקס זה לא אומר כלום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אז אל תגידו לי שמתאים לי אוכלי המוות!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------- שיר מרייבנקלו וזאת החתימה שלייייייייי!!!!!!!
![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |