![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Mar 30 2014, 15:15 PM
|
||
![]() Some Infinities Are Bigger Than Other Infinities ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*לא הייתה תבנית לסיקורים על שחקנים בלינקייה אז עשיתי ממה שנראה לי, אם זה לא טוב אתם יכולים לתקן אותי בשמחה ^^
אנה קנדריק ![]() שם מלא: אנה קנדריק (באנגלית: Anna Kendrick) תאריך לידה: 9.8.1985 מקום לידה: פורטלנד שבארצות הברית שנות פעולה: 1998 - הווה (2014) מידע: קנדריק נולדה בפורטלנד, והתגלתה כשחקנית בגיל 12 כשהופיעה בבימת ברודוויי במחזה במוזיקלי "High Society". כבר על הופעתה זו הוגשה מועמדותה של קנדריק לפרסי תיאטרון נחשבים. את תפקידה הקולנועי הראשון עשתה קנדריק ב-2003 בקומדיית הנעורים המוזיקלית "קאמפ". את תפקידה השני קיבלה קנדריק 4 שנים מאוחר יותר בדרמה הקומית "מדע טילים" בה הופיעה כג'יני ראייסון, כוכבת נבחרת הדיון של התיכון "פלאניסבורו". הופעתה בסרט זכתה לביקורות אוהדות. על שתי הופעותיה הוגשה כמועמדת לפרס אינדפנדנט ספיריט. פילמוגרפיה: קאמפ (2003) מדע טילים (2007) דמדומים (2008) במקום אחר (2009) החוויה של מרק פיז (2009 דמדומים 2: ירח חדש (2009) תלוי באוויר (2009) דמדומים 3: ליקוי חמה (2010) האקסים של החברה שלי: סקוט פילגרים נגד העולם (2010) דמדומים 4: שחר מפציע חלק 1 (2011) 50/50 (2011) למה לצפות כשאתם מצפים (2012) סוף המשמרת (2012) דמדומים 4: שחר מפציע חלק 2 (2012) פיץ' פרפקט (2012) מדמויותיה המוכרות: ג'סיקה סטנלי (דמדומים), בקה ~אין מידע על שם המשפחה~ (פיץ' פרפקט), סטייסי פילגרים (האקסים של החברה שלי). תמונות מסרטים: ![]() ![]() ![]() ![]() דעה אישית אנה 33333333333333> היא שחקנית מעולה לדעתי ואני ממש אוהבת אותה 3> לראשונה ראיתי אותה בדמדומים כתפקיד משני, ולא כל כך שמתי לב לקיומה באותו סרט, כי זה תפקיד קטן מאוד יחסית. אחר כך ראיתי אותה בפיץ' פרפקט, בתור תפקיד ראשי, זה גרם לי ליותר להתעניין ולשים לב ליכולות האמיתיות שלה כי היא באמת שחקנית מדהימה 3>. מאוד כיף לי לראות אותה על מסך הטלוויזיה (או המחשב) שלי, וגם הדמויות שלה נורא כיפיות ולרוב קל להתחבר אליהן. אז סך הכל: היא שחקנית מדהימה ותראו את פיץ פרפקט!! $^%%#$^& -------------------- FLOP- 🐳 - Shailene Woodley - 🐳 - Grumpy Cat - 🐳 - The Fault In Our Stars ![]() ![]() ❆ ❆ ❆ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 30 2014, 15:42 PM
|
||
![]() תכוון לירח , גם אם לא תגיע תנחת ביין כוכבים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה...!!
אף פעם לא ידעתי שהיא התחילה ב-12... יש לי עוד סיכוי:) -------------------- הודיה|17 וחצי|יותר זקנה פה מכולם ביחד|ברור שהארי פוטר|וגם ג׳קסונית|המאה|מאנגה|אנימה|נארוטווו*~*|וסאסקה|עוד כמה דברים מוזרים|וזהו.|אה ואנטידאופוביה|מה זה?|׳סתכלו למטה^^|ביי:* ![]() הפחד שברווז כלשהו בעולם צופה עליך!!! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Mar 31 2014, 21:22 PM
|
||
![]() .Everything that kills me makes me feel alive ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור! :)
אני מאוד אוהבת את השחקנית הזאת כי גם אם היא שחקנית משנית היא די בולטת וקשה לשכוח אותה, הרבה שחקניות היו שמחות להיות כמוה. היא שחקנית אדירה. החרמשים ישלחו בימים הקרובים^^ -------------------- ♣ לא קוראים לי אני באה לבד ♣ דברים לשעבר ♣ "הוודאות שנפסיד במאבק, לא תמנע מאיתנו לתמוך בעניין שבעינינו הוא צודק." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |