![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 13:18 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם הפאנפיק: קרמבו.
שם הכותב: נטע וטליה. שיפ: דמבל- לא. ז'אנר: כזה איתיחר? הומור קוראים לזה. דירוג: G פאנדומים נוספים: נע. מקור: מקורי לחלוטין. ויתור זכויות: היי ג'ו! נכתב עם טליה (סלסטינה וורבק), תהנו. זה הולך ומדרדר, הזהרתי מראש. חדר המורים של טירת הוגוורטס קושט בחגיגיות לכבוד המאורע. איזה מאורע אתם שואלים? יום הולדת לאלבוס דמבלדור כמובן. זה היה יום ההולדת המאה ומשהו שלו. באיזשהו שלב כבר הספיקו לספור. בלונים נתלו, הזמנות נכתבו, קירות קושטו, ושולחנות נערכו בכיבוד קל, שכלל המון קרמבו וניל-שוקולד, ושרבטי לימון כדי שכולם ירגישו בנוח ויהנו מהחגיגה. נשמע צלצול מטאפורי בדלת הלא מטאפורית של חדר המורים והמנהל האגדי של הוגוורטס נכנס בהוד ובהדר לחדר המורים. אמת מה נהדר היה קוסם גדול בצאתו מחדרו המרשים אל חדר המורים הקטן והצנוע. ''מזל טוב!'' צעקו בהתרגשות המורים וכמה תלמידים נבחרים על דמבלדור המופתע. דמבלדור המופתע הופתע עוד יותר כאשר ראה את הכיבוד המיוחד ואת קישוט החדר. הוא היה מלא בבלונים בצבע חום סגלגל (חדר המורים, לא דמבלדור.) ונראה חגיגי במיוחד כשהתיישב (דמבלדור, לא החדר.) ליד השולחן הגדול שנוצר מסידור מחדש של השולחנות הקטנים מרחבי חדר המורים. דמבלדור נאנח בשמחה, ''איזה כיף להיות מוקף בכל-'' ''האנשים שאתה אוהב?'' ניחשה פרופסור מקגונגל. ''מה? לא! המאכלים שאני אוהב!'' הוא תיקן אותה. הוא הרים קרמבו והתחיל לאכול אותו. עם- עדיף שלא אספר לכם. אתם מתעקשים לשמוע? עם כ פ י ת. מי בשם מרלין הגדול אוכל קרמבו עם כפית?! רק פסיכופתים או דמבלדור. לא שאני רומזת שדמבלדור לא פסיכופת. אבל נחזור לסיפור. כפית רגילה של חדר המורים, ששימשה לערבוב הקפה של פרופסור מקגונגל מאות פעמים, לתיבול הסלט מאז תחילת השנה, ולצורך הרגיל של צוות המורים - עכשיו מצאה את מותה האכזרי. מקגונגל נרעשה, ''איך יכולת? אדוני המנהל! ברור כשמש לכל קוסם בר דעת שלא אוכלים קרמבו עם כפית!'' ''אז איזו דרך אחרת יש לפרופסור? אנא הדגימי לקהל מסוקרן.'' אמר דמבלדור. היא הרימה קרמבו אחד מהשולחן, הסירה את העטיפה והפרידה בין העוגיה לקרם. היא הרימה את העוגיה, אך בתפנית מפתיעה, אכלה תחילה את הקרם ואז את העוגיה. ''לא, לא ולא!'' פרופסור ספראוט קפצה צעד קדימה. ''כל אחד יודע שאין מפרידים בין העוגיה לקרם!'' מקגונגל קפצה את פיה וספראוט לקחה קרמבו וחצתה אותו לשניים באורכו. אכלה חצי אחד ואז חצי שני ומיד אחר כך. ''שתיכן טועות!'' צייץ פליטיק וצעד צעד קדימה. כמובן ששכח שמפאת קומתו הנמוכה הוא עומד על כיסא וכתוצאה מכך נפל המורה הקטן ונחבט בשולחן. כשהתרומם והצהיר שהוא אכן בסדר, לקח קרמבו מהשולחן בו נחבט, והתחיל לאכול אותו מהקצפת כמו שאוכלים פופקורן. עם האצבעות. כן, עם האצבעות. ''אבוי!'' הזדעקה מדאם פומפרי. ''איני יכולה לראותך אוכל כך קרמבו!'' היא חטפה קרמבו מהשולחן. ''אומנם אני לא אוכלת קרמבו, אלא רק לעיתים רחוקות, כי ממתק זה בהחלט אינו בריא, אבל אוכל הפעם כדי שתיווכחו מהי הדרך הטובה ביותר לאכול קרמבו זה.'' היא קילפה את השוקולד ביחד עם העטיפה וזרקה לפח. היא ליקקה את הקרם עד שנגמר ואכלה את מסביב העוגיה. את מרכז העוגיה זרקה לפח ושבה בחיוך מרוצה. ''כולכם בורים!'' צעקה טרלוני בדרמטיות. ''העין הפנימית היא זו שתחליט בשבילכם מהי הדרך הטובה ביותר לאכול ממתק מוגלגי שכזה.'' היא הרימה את ידיה ועיניה התגלגלו. ''כולכם תשלמו על זה עוד שבוע. כשהארי פוטר ימות מוות טרגי ויהיה קורבן לדיונון הענק השוכן באגם.'' טרלוני התנשמה בחדות והתעלפה על הרצפה. כולם הסתכלו על פרופסור לופין שפסע מעל טרלוני, לקח קרמבו אחד ואכל אותו בשתיקה ובביסים קטנים. האגריד, שניצל את העובדה שכולם מסתכלים לצד השני של החדר, דחף לפיו שלושה קרמבואים בבת אחת. כל המבטים בחדר הופנו אל המורה היחיד שעדיין לא אכל קרמבו. לא אחר מאשר סוורוס סנייפ. ''מה איתך סוורוס? איך אתה אוכל קרמבו?'' שאל דמבלדור משועשע מהמצב שנוצר. ''אני?'' שאל סנייפ והרים גבה, אך פניו עדיין עטו את אותה הבעה אטומה כרגיל. ''אני בכלל לא אוכל קרמבו.'' -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 13:45 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו. זה פשוט מדהים. לא הבנתי איפה זה מדרדר. הכתיבה טובה, הרעיון, הבדיחות הקטנות, וסנייפ.
פשוט יפה. --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 14:03 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חח אדיר
מצחיק ולא בצורה מטאפורית עם כפית מי אוכל קרמבו עם כפית- זה כל כך לא מטאפורי אבל באמת מן הסתם שסנייפ לא יאכל קרמבו וכמובן דמבי אוהב למצוא את עצמו בחדר מלא במאכלים שהוא אוהב ודי ברור שפליטיק ייפול וזה הכי הגיוני שהארי ימות בעוד שבוע רק דבר אחד לא ברור - למה שמישהו לעזאזל יאכל קרמבו עם כפית?! ![]() פאנפיק מתוק כמו קרמבו שאוכלים בדרך הנכונה ![]() -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 14:14 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחח אדיר
אין לי אפילו מה לתקן פה אני שפוט צחקתי וצחקתי -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 4 2022, 20:38 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פאניפיק נחמד וקורע (טליה מסתכלת עלי שאני כותב את זה).
צורות מעניינות לאכילות קרמבואים. אנסה בחורף. -------------------- [ALIGN=Center]❄ נריה❄ 14❄ טולקין ❄ TGAMM ❄נווד אוויר
האם לא שמעתם על המשוגע ההוא, שבוקר בהיר אחר הדליק פנס, רץ אל השוק וצעק בלי הרף: "אני מחפש את אלוהים! אני מחפש את אלוהים!" - מאחר שבאותה שעה דווקא נאספו שם רבים מהללו שאינם מאמינים באלוהים, עורר האיש צחוק גדול. האם הלך לאיבוד? שאל אחר מהם. ואולי תעה בדרך כילד? שאל אחר. [...] "היכן נעלם אלוהים" קרא המשוגע, "אני אגיד לכם היכן. אנחנו הרגנו אותו - אתם ואני! כולנו רוצחיו! אבל איך עשינו זאת? איך הצלחנו לשתות את הים עד תומו? מה המעשה אשר עשינו כאשר התרנו את הארץ הזאת משמשה? האין אנו צונחים מטה מטה ואחורה והצידה ולפנים - לכל עבר? היש עדיין למעלה ולמטה? האם לא נהיה קר יותר? האין יורד הלילה כל הזמן - עוד ועוד לילה? האין צורך להדליק פנסים לפני הצהרים? האם עדיין איננו שומעים כלל את שאון הקברנים הקוברים את אלוהים? האם עדיין איננו מריחים כלל את הריקבון האלוהי? - גם אלים נרקבים! אלוהים מת! אלוהים יישאר מת! ואנחנו הרגנו אותו!" -משל האיש המשוגע, המדע העליז, פרידריך ניטשה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 5 2022, 15:07 PM
|
||||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, זה אחד הפאנפיקים הכי גאוניים שקראתי בזמן האחרון. ההומור שלכן קולע בדיוק לסוג שאני אוהב וזה כתוב בצורה זורמת ויפה. אהבתי ממש. שימו לב רק שפסיכופתים כותבים בת'.
קראתי את השורה הזאת פעם אחת בלי לקלוט ואז כשקראתי שוב התפוצצתי מצחוק. ענק. אה, עוד משהו קטן. לפי החוקים של הפורום אתן צריכות להכניס כמה פרטים בתחילת הפאנפיק:
תערכו בהתאם, חוץ מזה מושלם. P: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||
|
פורסם ב: Aug 7 2022, 17:08 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
נערך!
יו מחמאות זה כיף :) ערכתי גם את "הדוויג", שפרסמתי בפורום לפני. -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |