האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות \\ רריטי
פורסם ב: Mar 8 2020, 13:54 PM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
מגדר:female
משתמש מספר: 61382
חפצי המשתמש: צפה

רריטי

User Posted Image

שם הדמות: רריטי/זוהר (Rarity)
פאנדום: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם
דיבוב: טביתה סנט ג'רמיין, ובשירים קזומי אוונס, נועה קשפיצקי בעברית
תאריך ומקום לידה: תאריך לא ידוע, אך היא בוגרת. כנראה נולדה בפוניוויל, אקווסטריה.
גזע: חד קרן
מקום מגורים: פוניוויל
משפחה: סוויטי בל/פעמונית (Sweetie Belle )- אחות
קוקי קרמבלס (Cookie Crumbles)- אמא
הונדו פלנקס (Hondo Flanks)- אבא
תפקיד: מעצבת אופנה
מופיעה: ברוב פרקי הסדרה החל מהפרק הראשון ובנות אקווסטריה.

מידע על הסדרה:
תקציר רשמי: בכפר הציורי והאגדי פוניביל, קרן-קסם פוגשת חמש חברות, ובאמצעות חוויות יוצאות דופן ומצחיקות והרפתקאות מרגשות וקסומות, הן לומדות יחד שחברות היא קסם.
תקציר על ידי: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם היא סדרה מצוירת לילדים וגרסה מחודשת של סדרות בשם "הפוני הקטן שלי" שהיו לפניה.
הסדרה עוסקת בעולם קסום שבו במקום בני אדם, יש סוסי פוני צבעוניים.
העולם כולו מתנהל באמצעות קסם, מזריחת החמה שנעשית על ידי הנסיכה סלסטיה, שליטת הממלכה, ועד עליית הלבנה שנעשית על ידי אחותה, הנסיכה לונה.
הפונים בסדרה מתחלקים לשלושה סוגים עיקריים:
• חדי קרן- פונים עם קרן על המצח שמסוגלים לבצע באמצעות הקרן שלהם קסמים כמו הרחפה, שינוי צורה והתעתקות
• פגסוסים- פונים בעלי כנפיים שמסוגלים לעוף ולהלך על עננים, ומנצלים את היכולות האלו כדי לשלוט במזג האויר
• פוני אדמה- פונים ללא קרן או כנפיים שלכאורה אין בהם שום דבר מיוחד, אך לרבים מהם יש כוחות כמו עוצמה פיזית או אפילו חוש על טבעי.
בנוסף, יש נסיכות שלהן גם כנפיים וגם קרניים, וישנם יצורים תבוניים נוספים באותו עולם, כמו גריפינים, דרקונים וחמורים מדברים.
כשפוני מגיע להבנה מהו הכישרון שלו, מה הופך אותו לייחודי או מה הוא נועד לעשות בחייו, מופיע על צדדי האגן שלו סמל המייצג אותו. הסמל נקרא חותם בינה או קיוטי מארק- cutie mark באנגלית.
במהלך הסדרה טווילייט ספרקל והחברות שלה חיות את חייהן הרגילים- עד כמה שחיים בעולם קסום יכולים להיות רגילים, ומדי פעם נקראות להילחם ביצור מרושע או לפתור בעיית חברות.
אף על פי שהסדרה מיועדת לילדים צעירים, ישנם נערים ואף אנשים שצופים בה והם חברים בפאנדום שלה, והם עושים זאת באופן גלוי או לגמרי במקרה, פשוט הם היו צריכים להשגיח על האחיינים הקטנטנים שלהם ובטעות יצא להם לראות פרק או שניים, כאילו שהם היו צופים מרצונם החופשי בדבר התינוקי הזה חה חה חה חה חה חה חה (צחוק לחוץ) בואו נעביר נושא!

מידע על הדמות:
רריטי היא חד קרן לבנה שרעמתה וזנבה המסולסלים והמבהיקים הם בצבע סגול. חותם הבינה שלה הוא שלושה יהלומים תכולים המייצגים את האהבה שלה ליופי וכן את הכישרון שלה באיתור אבנים יקרות.
למרות אהבתה לאופנה, רוב הזמן רריטי מסתובבת ללא בגדים, אבל כשהיא לובשת כאלה בכל זאת הם תמיד מעשה פרסותיה.
בהתאם ליסוד שהיא מייצגת רריטי היא מאוד נדיבה ואדיבה-בפרק הראשון הדבר הראשון שהיא עושה זה לקחת את טווילייט לבוטיק שלה כדי לסדר לה את הרעמה ולמדוד לה שמלות. רריטי מאמינה בניקיון וטיפוח ומעדיפה שלא ללכלך את הפרסות שלה, אבל היא מוכנה לעשות זאת למען חבריה. בנוסף, יש לה משיכה אל חיי הזוהר של המעמד הגבוה ושאיפה להיות מפורסמת. יש לה גם נטיה להיות דרמה קווין ולהתנהג כמו "ליידי" קלאסית, אבל זה לא אומר שהיא חסרת אונים בעת סכנה והיא אמיצה, ערמומית ובעלת חוש בלשי.
החברות הכי טובות של רריטי הן חמש הראשיות האחרות- אפלג'ק, טווילייט, פלטרשי, פינקי פאי וריינבו דאש, ומלבד זאת יש לה מערכת יחסים קרובה עם אחותה הקטנה סוויטי בל, וידידות עם הדרקון הצעיר ספייק, שמוכן לעשות עבורה כל דבר מפני שהוא דלוק עליה. גם יש לה חתולה פרסית לבנה, אינטליגנטית אך לא ידידותית במיוחד בשם אופלסנס.

חוות דעת אישית:
רריטי היא דמות מאוד מוצלחת בעיני. ממבט ראשון היא נראית כמו הילדה המקובלת הזאת מהכיתה שאי אפשר לסבול, אבל היא הרבה יותר מסתם אוסף של סטראוטיפים. גם אם לפעמים היא מרוכזת בעצמה, אכפת לה גם מאחרים והיא מתחשבת בהם ברגישות. מאוד אכפת לה מיופי חיצוני, אבל היא דואגת שגם אחרים יהיו יפים ולא רק היא והיא שמה לב לפרטים הקטנים. היא לא סתם אוהבת אופנה, היא מעצבת בגדים ומכינה אותם בעצמה בהשקעה רבה. אני אמנם רחוקה מלהיות רריטי אבל יש לי כמה נקודות להזדהות איתה, כמו האהבה שלה ליופי, לצבעים ולפרטים קטנים (פרטים קטנים מדי במקרה שלי). גם לפי דעתי היא שרה הכי יפה מבין שש הפוניות הראשיות- תכונה חשובה כשמדובר בתכנית עם כל כך הרבה שירים.

תמונות ופאנארטים:
https://i.pinimg.com/originals/29/d7/cb/29d...3720fb90165.jpg

https://static.zerochan.net/Rarity.full.825517.jpg

https://i.kym-cdn.com/entries/icons/faceboo...ds1-d526eyn.jpg

https://66.media.tumblr.com/5ecfaff79835d1b...55zqro1_400.png

https://data.whicdn.com/images/77371451/original.png

https://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013...eaction-Gif.gif

ציטוטים:

להתבכיין? אני לא מתבכיינת, אני מתלוננת. רוצה לשמוע התבכיינות? זאת התבכיינות: (בקול יללני) או, הרתמה לוחצת מדי, זה הולך לעשות לי גירוד, אתה לא יכול לשחרר את זה? אוף! זה כואב וזה כל כך מגעיל, למה לא ניקית את זה קודם? זה ישאיר כתם והעגלה נעשית כבדה. למה אני חייבת לגרור אותה?

אני לא ממש בקטע של לחימה, יותר בכיוון של אופנה, אבל אני אקרע אותך לחתיכות אם תיגע בקשקש אחד מהראש הקטן והחמוד שלו! (על ספייק)

בסדר, אני אשמה! אני שמה ריסים מזויפים! אה, וגם נגסתי מהעוגה.

נהיה הכי יפות בנשף, את ואני. כולם יתחרו על תשומת ליבנו. כל העיניים ינעצו בנו, ואז כולם סוף סוף ידעו שהפוני הכי יפה, הכי מוכשרת, הכי מתוחכמת באקווסטריה כולה היא רריטי החד קרן! אה, (צחקוק נבוך) וטווילייט ספרקל, כמובן.

ריינבו דאש: או, תעשה לי טובה.
אפלג'ק: על זה כל המהומה?
רריטי: כמובן. איזה חוסר רגישות! הו, תראו אותו. יש לך קשקשים מבריקים יפהפיים.
סטיבן מגנט: (בעצב) אני יודע.
רריטי: והשיער שלך מסודר לעילא ולעילא.
סטיבן מגנט, אני יודע, אני יודע.
רריטי: המניקור שלך נפלא.
סטיבן מגנט: נכון!
רריטי: והכל נהרס ללא השפם היפהפה שלך.
סטיבן מגנט: זה נכון, אני מחריד!
רריטי: איני מסוגלת לעבור בשתיקה על פשע כזה נגד המדהימות! (חותכת לעצמה את הזנב ומשתמשת בו כדי לתקן את השפם של סטיבן)

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 8 2020, 14:09 PM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845

יש! עוד סיקור!
ועכשיו אתבב לך, בפעם השלישית ^^
קודם כל, אני חייב לציין שזה ממש כיף לקרוא סיקורים שלך. את לא חוסכת במידע ומביאה את כל הדרוש לסיקור, וזה ממש כיף לראות את זה. אני לא מסוגל לראות סיקורים חסרי מידע ודלים.
האמת שרריטי נראית לי כמו דמות ממש נחמדה, למרות שהיא נשמעת גם קצת סנובית (אבל אני מאמין שלא), לפי התיאור שלך. ושוב, העיצוב והניסוח של הסיקור היו ממש מעולים! אני ממש שמח לראות את זה, כי הסיקור הרבה יותר נוח לקריאה ככה.
ואני מת על הקטעים של הציטוטים. הם הכי משעשעים והכי כיפיים לקריאה! טוב, אולי חוץ מהדעה האישית.
אני מניח שהסיקור הבא שלך יהיה על ריינבו דאש? זה סתם ניחוש, אבל אני מקווה שכן. בהצלחה!
לסיכום, את יודעת לסקר מצויין - כל הכבוד על העבודה, אל תפסיקי לסקר!

---------
פורסם ב: Mar 8 2020, 14:28 PM
צטט הודעה

אם אני חננה אז החננות שאני מכיר הם חייזרים

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 1370005
מגדר:
משתמש מספר: 64583

יפה :)
כל הכבוד על שפתחת עוד אחד.
הייתי ממליצה לך לשנות את הצבע של הכותרות לסגול או אינדיגו...

--------------------

🌹ריילונית בדגים 🌹
חתולת על 😼 עכברושים 😼 קפה, תותים ולא צריך יותר מזה 😼 התחלות הן הסוף שלי 😼 יש לי עוד יותר מדי מה לכתוב פה אבל אני שמחה בשמיכתי 😼 תזכרו ש2020 עדיין מקליד/ה... וצריך חיסון נגד יום ראשון (למרות שיש לי פוביה ממחטים).
User Posted Image

תמיד רציתי לדעת איך ההרגשה לכתוב את זה, עכשיו אני סוף סוף אגלה:
הייתי פה.

#רייליהחתולה
ממי השנה על הפורטל. 🐸

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025