האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיקור דמות \\ פלטרשי
פורסם ב: Mar 15 2020, 13:22 PM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
מגדר:female
משתמש מספר: 61382
חפצי המשתמש: צפה

פלטרשי

User Posted Image

שם הדמות: פלטרשי/ ביישנית (Fluttershy)
פאנדום: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם
דיבוב: אנדריאה ליבמן, אורלי תגר בעברית
תאריך ומקום לידה: תאריך לא ידוע, אך היא בוגרת. מיקום: קלאודסדייל, אקווסטריה
גזע: פגסוסית
מקום מגורים: פוניוויל
משפחה:
גברת שי (Mrs. Shy)- אמא
מר שי (Mr. Shy)- אבא
זפיר בריז (Zephyr Breeze)- אח
תפקיד: מטפלת בחיות
מופיעה: ברוב פרקי הסדרה החל מהפרק הראשון ובנות אקווסטריה.

מידע על הסדרה:
תקציר רשמי: בכפר הציורי והאגדי פוניביל, קרן-קסם פוגשת חמש חברות, ובאמצעות חוויות יוצאות דופן ומצחיקות והרפתקאות מרגשות וקסומות, הן לומדות יחד שחברות היא קסם.
תקציר על ידי: הפוני הקטן שלי: חברות היא קסם היא סדרה מצוירת לילדים וגרסה מחודשת של סדרות בשם "הפוני הקטן שלי" שהיו לפניה.
הסדרה עוסקת בעולם קסום שבו במקום בני אדם, יש סוסי פוני צבעוניים.
העולם כולו מתנהל באמצעות קסם, מזריחת החמה שנעשית על ידי הנסיכה סלסטיה, שליטת הממלכה, ועד עליית הלבנה שנעשית על ידי אחותה, הנסיכה לונה.
הפונים בסדרה מתחלקים לשלושה סוגים עיקריים:
• חדי קרן- פונים עם קרן על המצח שמסוגלים לבצע באמצעות הקרן שלהם קסמים כמו הרחפה, שינוי צורה והתעתקות
• פגסוסים- פונים בעלי כנפיים שמסוגלים לעוף ולהלך על עננים, ומנצלים את היכולות האלו כדי לשלוט במזג האויר
• פוני אדמה- פונים ללא קרן או כנפיים שלכאורה אין בהם שום דבר מיוחד, אך לרבים מהם יש כוחות כמו עוצמה פיזית או אפילו חוש על טבעי.
בנוסף, יש נסיכות שלהן גם כנפיים וגם קרניים, וישנם יצורים תבוניים נוספים באותו עולם, כמו גריפינים, דרקונים וחמורים מדברים.
כשפוני מגיע להבנה מהו הכישרון שלו, מה הופך אותו לייחודי או מה הוא נועד לעשות בחייו, מופיע על צדדי האגן שלו סמל המייצג אותו. הסמל נקרא חותם בינה או קיוטי מארק- cutie mark באנגלית.
במהלך הסדרה טווילייט ספרקל והחברות שלה חיות את חייהן הרגילים- עד כמה שחיים בעולם קסום יכולים להיות רגילים, ומדי פעם נקראות להילחם ביצור מרושע או לפתור בעיית חברות.
אף על פי שהסדרה מיועדת לילדים צעירים, ישנם נערים ואף אנשים שצופים בה והם חברים בפאנדום שלה, והם עושים זאת באופן גלוי או לגמרי במקרה, פשוט הם היו צריכים להשגיח על האחיינים הקטנטנים שלהם ובטעות יצא להם לראות פרק או שניים, כאילו שהם היו צופים מרצונם החופשי בדבר התינוקי הזה חה חה חה חה חה חה חה (צחוק לחוץ) בואו נעביר נושא!

מידע על הדמות:
פלטרשי היא פגסוסית צהבהבה עם רעמה וזנב בצבע ורוד בהיר ועיניים בצבע ירוק-כחלחל. חותם הבינה שלה הוא שלושה פרפרים ורודים, והם מייצגים את הכישרון שלה בתקשורת עם חיות ואת העדינות שלה.
פלטרשי בדרך כלל לא לובשת בגדים, אלא אם כן היא משתתפת בנשף כלשהו והיתה גם את הפעם ההיא שהיא היתה דוגמנית, ולמרות זאת יש לה ידע מפתיע באופנה ותפירה.
פלטרשי, כשמה כן היא, ביישנית מאוד והיא מדברת בקול שקט, לוחש כמעט. אלה שהיא לא מתביישת מהם הם החיות שלה. הביישנות שלה אף פעם לא נעלמה לגמרי, אבל היא עברה תהליך במהלך כל הסדרה ועם הזמן עשתה אמיצה יותר ויותר. פלטרשי מייצגת את יסוד הנחמדות, או טוב הלב אם תרצו (Kindness) והיא אכן מאוד נחמדה, מוסרית וטובת לב, הגישה שלה יכולה להמס גם את הלב הקשוח ביותר והיא מוכנה לתת סיכוי שני לכל אחד. (תשאלו את דיסקורד)
פלטרשי אוהבת לשיר, לשתות תה עם חברים ולבלות איתם בפיקניק. למרות היותה פגסוסית, פלטרשי משתמשת בכנפיה מעט יחסית והיא מעדיפה את האדמה. לפלטרשי יש כוח מיוחד, שבו היא משתמשת רק בלית ברירה: בנעיצת מבט היא יכולה לגרום ליצורים אחרים לעשות כרצונה. לפלטרשי יש חברים רבים מספור בממלכת החי, אבל חיית המחמד הכי קרובה אליה היא אנג'ל- ארנבון לבן, חסר סבלנות ותובעני. יש לה חברה קרובה שהיא סוסת אדמה היפית בשם מחבקת עצים (Tree Hugger) וחבר שהוא במקרה גם לורד הכאוס בכבודו ובעצמו- דיסקורד. אבל חמש החברות הראשיות שלה הן כמובן פינקי פאי, ריינבו דאש, אפלג'ק, טווילייט ספרקל ורריטי.

חוות דעת אישית:
זה אולי ישמע מוזר, אבל פלטרשי היא דמות מאוד חזקה בעיני. היא מתמודדת כל יום עם הפחד שלה, החרדה החברתית שלה, ועם הזמן היא נעשית חזקה ואמיצה יותר ויותר אל מול פונים אחרים ואני מעריצה אותה על זה. לפעמים אפשר לראות את העצמה הנסתרת בפלטרשי באופן ברור יותר, לדוגמה כשהיא משתמשת במבט שלה שיכול לכשף חיות או בפעם ההיא שדיסקורד הצליח להפנט את כולן בקלות אבל הוא היה צריך להתאמץ בשביל להשפיע עליה. פלטרשי לא מחפשת את אור הזרקורים, אור השמש הוא מספיק טוב בשבילה והגישה הצנועה הזאת פשוט כובשת את הלב. אני מזדהה איתה כי למען האמת גם לי נטיה להתבייש מאנשים ולדבר בשקט כך שצריך לבקש ממני להגיד את מה שאמרתי עוד פעם. (מתסכל)
חוץ מזה, פלטרשי היא גם החמודה ביותר מבין שש הראשיות, לפי מדד החמידות המדעי. והעיניים שלה בגוון טורקיזי. טורקיז זה הצבע האהוב עלי.

גיפים:

https://media.giphy.com/media/Heke5nNWAD3a0/giphy.gif

https://thumbs.gfycat.com/BountifulLameIndi..._restricted.gif

https://media.giphy.com/media/KUSb34WG8CUDu/giphy.gif

https://gifimage.net/wp-content/uploads/201...ershy-gif-1.gif

https://media1.tenor.com/images/489e22f06f6...?itemid=4316263

https://orig00.deviantart.net/1cde/f/2013/2...cus-d6l6mhz.gif

https://i.gifer.com/BE54.gif

ציטוטים:

פינקי פאי: אל תתני לראש הקטן והיפה שלך לדאוג לגבי גילדה המרושעת הזאת, דודה פינקי פאי כבר דאגה לזה.
פלטרשי: אני גדולה ממך בשנה.

ריינבו דאש: פינקי פאי, הבהלת אותי! זאת אומרת, אה... שברת את הריכוז שלי.
פלטרשי: זה בסדר, ריינבו דאש, לא כל אחת יכולה להיות אמיצה כמוני.
(עלה נוחת לפלטרשי על הגב)
פלטרשי: אהההההה!

אוף, אני לא מאמינה. אני כל כך מתוסכלת שאני יכולה פשוט לצרוח! (נשימה עמוקה) אההההההה!

או, אני כל כך מתוסכלת שאני יכולה לבעוט במשהו! (בועטת קלות באגרטל מאחוריה ובקושי גורמת לו לרעוד)

ריינבו דאש: כשנגיע לאפלוזה, אתה חושב שנצטרך לסחוב את העץ הכבד הזה כל הדרך מהרכבת למטע?
פינקי פאי: איזה עץ? את מתכוונת לבלומברג?
ריינבו דאש: [בסרקזם] לא. פלטרשי.
פינקי פאי: פלטרשי היא לא עץ, טיפשונת.
טווילייט: מה קורה?
פינקי פאי: ריינבו דאש חושבת שפלטרשי היא עץ.
ריינבו דאש: אני לא חושבת שהיא עץ, הייתי פשוט...
טווילייט: אמרת שהיא עץ?
ריינבו דאש: לא... טוב, כן... אבל... לא בדיוק...
טווילייט: אתה יודע שהיא לא עץ, נכון?
פינקי פאי: היא לא עץ, דאשי.
פלטרשי: הייתי רוצה להיות עץ.

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Mar 15 2020, 14:47 PM
צטט הודעה

‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 10504
מגדר:
משתמש מספר: 70845
חפצי המשתמש: צפה

סיקור מהמם! כל הכבוד :)
אז הפעם שמתי לב ששילבת את צבעי הסיקור עם צבע העיניים ולא בצבעים הבולטים של הדמות, אהבתי את השינוי, הוא נחמד מאוד ^^ האמת שאין לי הרבה להגיד בנוגע לסיקור עצמו. פלטרשי נשמעת הפלפאפית מאוד אגב.
סך הכל סיקור מעולה, אין לי הרבה הערות לשיפור. בהצלחה בהמשך ^^

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025