![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 11 2020, 16:01 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שומרי האגדות ![]() שם הסרט: שומרי האגדות|Rise of the Guardians ז'אנר: פנטזיה במאי: פיטר רמזי|Peter Ramsey שחקנים: כריס פיין|Chris Pine ג'וד לאו|Jude Law אלק בולדווין|Alec Baldwin שפה: אנגלית שנת יציאה: 2012 אורך הסרט: 97 דקות רקע בשנת 2005 הסופר וויליאם ג'ויס ואולפני ההנפשה Reel FX חברו ביחד ליצירת סרטי הנפשה המבוססים על ספריו של ג'ויס. בהתבססות על רעיון של ג'ויס, לקחת דמויות פולקלור ולהציג אותם כקבוצה של גיבורי על. בסוף הם לא יצרו סרט באורך מלא, אבל כן יצרו סרט קצר שנקרא "האיש בירח" (The Man in the Moon). ב2008 מכר ג'ויס את הזכויות לעיבוד קולנועי לאולפני דרימוורקס, שיקחו את הרעיון שלו ויפתחו אותו לסרט באורך מלא. כחלק מהחוזה עם ג'ויס הובטח לו שהוא יהיה חלק מתהליך היצירה של הסרט והיה שותף בימוי, אך לבסוף פרש לאחר שביתו מתה מגידול מוחי. בסופו של דבר הוכרז על הסרט "שומרי האגדות" בשנת 2011, והקרנת הבכורה הייתה בשנת 2012. תקציר הסרט מתמקד בג'ק פרוסט, השולט בשלג וקרח אך לא זוכר את עברו. 300 שנים לאחר שהוא מתעורר בתוך אגם קפוא, הוא מוצא את עצמו מתחבר עם קבוצה הנקראת "השומרים", שכוללת בתוכה את סנטה קלאוס, פיית השיניים, ארנב הפסחא ואיש החול. תפקידם של השומרים הוא להגן על הילדים ולגרום להם לשמחה ואושר. ביחד עם ג'ק, הם נלחמים מול הבוגימן, שרוצה לחזור לימי התהילה שלו בימי הביניים, בהם כולם פחדו ממנו. אבל בנוסף לקרב טורד את ג'ק הסוד על עברו, והוא יעשה הכל כדי לגלות מה הוא שכח. דעה אישית לא יאמן שאף אחד לא סיקר את הסרט הזה עדיין. בדקתי איזה שלוש פעמים כל יום לפני שהחלטתי לסקר שלא פספסתי במקרה את הסיקור, כי זה באמת סרט כל כך מדהים שמפתיע שלא סיקרו עדיין. אמרתי יותר מדי פעמים סיקור. אז כמו שאמרתי, הסרט הזה באמת ממש מדהים. זה הסרט האהוב עליי, ואני ראיתי אותו הרבה יותר מדי פעמים בשנים האחרונות (סתם שתדעו, אפילו כשאני לא לדעת את העלילה של הסרט אין לי סבלנות לראות, אז סתם תחשבו איזה סרט טוב זה אם אני לזכור את כל השורות בעל פה ועדיין לראות כל פעם מחדש). הסרט הזה באמת יחסית אנדרייטד, אבל הוא באמת ממש חמוד. מה שלדעתי הכי טוב בסרט הוא שהעלילה לא נמרחת. בהרבה סרים שראיתי יש נקודות עלילה ואקשן במהלך הסרט, אבל בניהם אין שום דבר מעניין. כאן אחרי כל טוויסט יש אחד חדש, אחרי שסיפור אחד נגמר ישר עוברים לאחד אחר, ככה שאפשר להנות מהסרט הזה ולא משתעממים לרגע. ותאמינו לי, זה סופר חשוב בשבילי, סרט לא משעמם. אהבתי את הדמויות, ולא נראה לי היה הרבה יותר פיתוח דמויות כאן (חוץ משל ג'ק כמובן) אבל כן אפשר לראות איך הקשר בניהם מתפתח בצורה ממש מדהימה, וזה היה נחמד D: הסרט הזה גם די מצחיק, למרות שזה לא הז'אנר שלא. יש שם הרבה בדיחות שכיף לעשות אליהם רפרנסים אחר כך .^. אבל מה שבאמת מדהים בסרט הזה הוא הרעיון שלו. אהבתי שהם לוקחים דמות ממש לא מוכרת כמו ג'ק פרוסט (כאילו, מי ידע בכלל מי זה ג'ק פרוסט חוץ מכמה ילדים בריטים לפני שהסרט הזה יצא?) שאפילו מתי שכן מציגים אותו, מציגים אותו בתור הנבל, והפכו אותו לגיבור שעומד לצד דמויות מוכרות כמו סנטה קלאוס ופיית השיניים. הסרט הזה גרם לי להתעניין יותר בסיפור של ג'ק פרוסט ובדמות המקורית שלו, ונכון שהוא בכלל לא דומה לאיך שמציגים אותו בסרט, אבל כנראה שבלי הסרט לא הייתי לדעת שהוא קיים בכלל אז זה בסדר 3: בקיצר, הסרט האהוב עליי ומי שלא ראה אותו חייב לראות אותו עכשיו. תהנו D: ![]() -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 11 2020, 16:05 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
יפה, אהבתי את הסיקור
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:29 PM
|
||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
אין ספק ששומרי האגדות זה סרט מצוין. הדמות של ג'ק פרוסט ממש טובה וקסמי הקרח שהוא עושה ממש יפים, והוא היה לפני אלזה! אולי הייתי נהנית יותר אילו הייתי גדלה על הסיפורים שהסרט התבסס עליהם- פיית השיניים, איש החול והבוגימן ההוא.
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 12 2020, 16:47 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שומרי האגדות זה אחד מהסרטים האהובים עלי (ויש לי איזה 3.... מתוך 3000 שאני אוהבת) זה סרט ממש טוב, אתה כתבת את הסיקור ממש טוב וכל שורה ממה שכתבת ישר עלתה לי סצנה אחרת.
בקיצור., זה סיקור ממש ממש טוב על סרט ממש ממש טוב. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 13 2020, 08:34 AM
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ללא ספק אחד מהסרטים האהובים עליי בצעירותי, (לא שאני זקן כזה עכשיו XD).
אני לא זוכר מדי מהסרט עצמו אבל הזכרת לי קצת למען האמת... נחמד לדעת שעוד מישהו מכיר אותו, והוא בהחלט די אנדרייטד. סיקור נחמד. ממש אהבתי. ^^ -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 17 2020, 19:57 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
נחמד!
-------------------- •Yuval• ![]() •לשרשר • נולדו לרקוד • ג'יילי • צ'ארלי פות' • בלאקפינק • שמש• "james - "I and Riley will always be together --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 18 2020, 08:10 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הו וואו.
אני כזה עוברת בעמוד של הפורומים, ואז, אני רואה בזווית עיניי "סיקור ספר - שומרי האגדות". אני ישר נכנסתי לכאן. תבין, אני כל כך אוהבת את הסרט הזה. באמת. זה אחד הסרטים האהובים עליי. והסיקור הזה פשוט מדהים, מקסים. זה סיקור מקסים, שאני מבטיחה לך, אם לא הייתי רואה את הסרט עד עכשיו - כנראה שבעקבות הסיקור הייתי הולכת לראות אותו. יאי! -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |