![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 16 2020, 14:12 PM
|
||||||||||||||||||
![]() ההאלהה בפנינו ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני: פרודיה ![]() אני: פרודיה הוא מחזמר מבית סטארקיד הפקות המבוסס על סדרת הסרטים מלחמת הכוכבים (Star Wars). הגיבור הראשי הוא אני, הידוע גם כדארת' ויידר. המחזמר הוא לא תוספת רשמית לקאנון מלחמת הכוכבים, אבל הוא טוב יותר מכל הסרטים שלהם והוא אף הוכתר בתור "סיפור מלחמת הכוכבים היחיד ששווה לספר" בטקס מאוד רשמי. קישור לצפייה במחזמר: https://youtu.be/Ke1B1iAeY2c נכון לכתיבת שורות אלה לא קיים תרגום לעברית. 🌟 שם: אני: פרודיה \ Ani: a Parody 🌟 במאי: מאט לנג 🌟 מחזאים: מאט לנג, ניק לנג 🌟 תפאורה: ג'ן לנג וטיה סמית' 🌟 מוזיקה: קלארק בקסטרסר ופירס סיברס 🌟 כוריאוגרפיה: קייטי ספלמן 🌟 ז'אנר ההצגה: פרודיה, מד"ב, סרטי מרוצים 🌟 דירוג: R 🌟 שחקנים ודמויות: כריס אלן- אנאקין "אני" סקייווקר ג'ו ווקר- מוף טארקין דניס דונובן- מארה ג'ייד ג'וליה אלביין- אמילי (חיילת סער) בריאן הולדן- ג'אר ג'אר בינקס אריק קאהן גייל- סבולבה ניק לנג- הקיסר "פאפי" פלפטין/אובי וואן קנובי 🌟 שירים: השירים מבוצעים לא על ידי השחקנים אלא על ידי להקה שמנגנת על הבמה, וחבריה הם: קלארק בקסטרסר, פירס סיברס, מקס אווררד, קורי ריצ'רדסון, מייסון קורמי, ניק קבט ומרדית' סטפיין Ani Long Ago And Far Away Strike Back With My Own Eyes The Force (You Got It) Haunted By The Kiss One In A Million Back On Top 🌟 עלילה: אני, הלורד האפל, בסך הכל רוצה להתבדח, להתיידד עם אנשים ולחנוק אותם אם הם מעצבנים אותו, אבל זה לא עוזר. חייו הם לא מה שהיו פעם- שמחים ומלאי תהילת ניצחון, אלא אפורים ועצובים ומלאי געגוע לעבר. אני גם צריך לדבר עם מארה ג'ייד, שיש לה חלום להיות שפחה רקדנית אף על פי שאין לה ניסיון מקצועי. השיחה איתה מביאה את אני להחליט לחזור אל אהבת חייו הישנה- מרוצי פודים. אבל מה יעשה אני מול החשש להיכשל ולהכתים את שמו שניתן לו בצעירותו, וכשסבולבה מאיים כמתחרה רציני, ואיך כל זה קשור להתאהבותו של טארקין, וללוחם מצד האור המאיים מן הצללים? סיפור על העזה להגשים חלומות, על חברויות חדשות וישנות, על התמודדות עם אובדן וכאב, ועל בדיחות מלחמת הכוכבים והסוד ליצירת קומדיה. תמונות: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() חוות דעת: את המחזמר אני כמעט שלא ראיתי, כי אף פעם לא ראיתי מלחמת הכוכבים. לפחות עם הולי מיוזיקל באטמן היו לי קצת סרטים מצוירים שיצא לי לראות עם הדמויות, אבל במקרה הזה אפילו את זה לא היה לי. הסיבה לכך שבכל זאת ראיתי את זה היא ציטוטים:
-------------------- סאחים וחננות חייבים למות (אופס אני שניהם) פרק חדש! בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא! אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||||||||||||||||
|
פורסם ב: Dec 22 2020, 19:48 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
נשמע מבטיח!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 24 2020, 16:13 PM
|
||
![]() אסור לך לחשוב ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, איזה סיקור מושקע (כרגיל כמו כלל הסיקורים שלך)!
רואים את האהבה שלך להצגה בסיקור, התקציר תמציתי ושנון כמו שצריך, הגיפים ממש מוסיפים והציטוטים המשעשעים. לא יכולתי לסקר יותר טוב מזה. אם להיות כנה, שמעתי על כל ההצגות של סטארקיד וזו ספציפית עדיין לא, וגם אני לא ראיתי מלחמת הכוכבים, אבל ההצגה בהחלט נראית כמו מחווה מוצלחת לזיכיון הזה :> אמנם חבל שההצגה בלי כתוביות בעברית אבל בהחלט אתן צ'אנס :) -------------------- עידו ♥ 17 וכשהפסקתי להיות איש כועס כשדיברתי אליי בטון מתפייס פתאום התפנה כל כך הרבה מקום וכל האור היה יכול להיכנס. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |