האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

💑 סיקור שיפ || שחאם 💑, השיפ הפורטליסטי
פורסם ב: Feb 15 2017, 18:12 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 7366
מגדר:female
משתמש מספר: 55920
חפצי המשתמש: צפה

💑 שחאם 💑
שחר וליאם

User Posted Image

קצת על שחר
שחר הצטרפה לפורטל בתאריך 07.09.2015, ומאז היא לא מפסיקה להפתיע. היא בת 12 - ועוד כל החיים מובטחים לה! כלומר, לשחר, כפי שכולם יודעים, יש פוטנציאל ענק, ככה שהיא יכולה להתחלק בו עם ליאם, שעליו נדבר בהמשך. לשחר היו מספר כינויים קודמים, ביניהם: שחרולה, happy, FIREMAN SAM והכינוי העכשווי, Le Petit Prince. שחר ידועה במקוריות שלה ובכוח הרצון שלה, ועד לפני לא מזמן היא ניהלה את הקבוצה המצליחה "השולחן". ומה עם שחר כיום? את שחר כיום תוכלו בעיקר למצוא בנו"ד, מפלרטטת עם ליאם, היא משתתפת בפרויקט חניך חונך, ובינינו - שחר היא ילדה מדהימה.

מצד שני - ליאם
אין משתמש שלא מכיר את ליאם. מאיפה להתחיל? אוקיי, ליאם הוא כבר ותיק בהרבה משחר בפורטל, והוא התחיל את דרכו בפורטל ב02.11.2012. ליאם הוא בגילה של שחר, והתחיל פה בגיל 8, בשם הגר. ליאם ידוע בעצלנותו הרבה, ותוכלו למצוא אותו בעיקר בנו"ד, מפלרטט עם עצמו על חתולים, אוכל, שינה ושחר. כל הנו"ד מפוצץ בהודעות של ליאם, ומה שמפתיע זה שהן לגמרי מגוונות! "היי, מה קורה?~", "אוכליאם!! חתוליאם!!", "אני לא חמודד!", "מיאו", וכן אלה וכן אלה. בואו נניח את הדברים על השולחן, ליאם הוא בין המשתמשים היותר מצחיקים בפורט אם לא הכי, וכולנו אוהבים את ליאם!

איך זה התחיל?
וול, קצת מסובך, אני אנסה להסביר XD בנו"ד, שחר הייתה נואשת לשיפ משלה, ואז ליאם הגיע משום מקום. אליס צעקה "אומייגאד! שחר! שחאם זה מושלם!" שני המבולבלים צעקו ביחד "מה?!" ואז אליס הסבירה, "שחר וליאם". מאז הזוג הזה הפך להיות הזוג שעושה לנו את הנו"ד: או שהם מציפים אחד את השני בלבבות או שהם מתווכחים, אבל בינינו, זאת אהבה! ליאם עדיין מתקשה להכיר בכך, וממציא לעצמו שיפים, כגון חתוליאם ואוכליאם. מזל שיש לנו את שחר ששולטת על העניינים!

מה אני חושבת?
אוקיי, אמג, שחאם. שדיברנו על מי לסקר, לא חשבתי פעמיים וצעקתי "אני מסקרת שחאם!!" כי רק אני מבינה את השיפ הזה, בלי להשתחצן, כמובן. זה שיפ כל כך קאסום והוא מתאזן - ליאם שמנסה לא להיות חמוד ושחר ששולטת ובודקת שהכל בסדר איתו, מידי פעם שולחת כזה לב מרחוק וכשהוא מתחיל לדבר על אוכליאם וחתוליאם היא עושה פרצוף עצוב והוא גם עצוב. זה שיפ ממש חדש אבל ממש יפה. הדבר שאני הכי אוהבת בעולם זה לראות אותם רבים, או לראות את ליאם צועק "אני לא חמודד!" אבל הוא כן! שיפ קסום, מגניב, מהמם, שחובה לשפף, ומי שלא משפף, היפופוטם! סתם שתבינו.

ציטוטים ואהבה
💑💑💑💑
היילי: הייליאם?
שחר: הוא כבר שלי da.gif
ליאם: 3>
שחר: 3> 3> 3>
ליאם: ❤❤❤❤
💑💑💑💑
ליאם: פף
שחר: פףף
ליאם: פףף את
שחר: פףף אתה
💑💑💑💑
ליאם: יש לי שיעורים לעשות אבל אני לא בטוח מה
שחר: ...דברים שקורים רק לליאם
ליאם: היי יש לי זיכרון טוב!
פשוט לא לדברים שאני לא רוצה לעשות
שחר: אבל אתה צריך לעשות אותם גאון
💑💑💑💑
בקיצור, שיפ מהמם!

--------------------

ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה
User Posted ImageUser Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Feb 15 2017, 18:47 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 16397
משתמש מספר: 54053

אמגג אליס את סיקרת עלינו אני לאהוב אותך ♥
(אבל את ליאם יותר. דא.)
אמ טוב אז הסיקור ממש מושקע וכתבת הכל בצורה מצחיקה לגמרי וזהו בערך. אין לי הרבה מה להעיר אז רק שתדעי שאני אוהבת אותך עד הקבר ומעבר 3>

--------------------

שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה

---------
פורסם ב: Feb 15 2017, 18:48 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 7366
משתמש מספר: 55920

סיקרתי על שניכן באותה מידה 3>>
שחאםםם
תודהתודהתודה ♥♥♥

--------------------

ALISE - GG - הרבה בדימוס - בפרישה
User Posted ImageUser Posted Image

---------
פורסם ב: Feb 16 2017, 09:01 AM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 16397
משתמש מספר: 54053

אמ קראתי עכשיו שוב את הסיקור ושמתי לב ששכחת את אחד המשפטים היותר קבועים של ליאם - "לא ללכתת" XD

--------------------

שחר - מנהלת פורום ספרים - טבעונית - אשמת הכוכבים - משחקי הרעב - אליסיה קארה - חסרת חיים - בפרישה

---------
פורסם ב: Feb 20 2017, 16:07 PM
צטט הודעה

So tell my friends that I'll be over here

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 9443
מגדר:male
משתמש מספר: 58753

יאי שחאם!
זה ממש מדהים, מאוד אהבתי

--------------------

ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי

איש אשכולות של ממש

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025