![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 14:53 PM
|
||||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
*תודה לקרמיט על הרעיון ![]() קשור וחצי "הודיה תראי את ![]() "לגמרי. אני אומרת תטגן לי איזה צ'יפס" אמרתי כולי צוחקת. "יודעת מה, סבבה. אני אכין צ'יפס. אבל זה רק כי באלי גם." אמר עומר ורץ למטבח. "מה? לא התכוונתי ברצינות..." הופתעתי "אבל העלית לי רעיון...." חייכתי והלכתי משם. שלום לכם משתמשים ומשתמשות וברוכים וברוכות הבאות לאתגר המיוחד שלנו, שקשור איך לא, לבצלצלים! אז מה שלומכם? מה נשמע? איך החיים? נכון שנהניתם עד עכשיו? רגע, האתגר הזה בא כדי שנפסיק ליהנות? טוב אנחנו הלכנו. מה? ממש לא! חכו! אל תלכו! הרי אם כבר נכנסתם, אז כדאי להשתתף, לא? בכל אופן, בואו ונסביר לכם מה יהיה פה. אז כמו שראיתם בשיחת הרקע, על הראש של ![]() ![]() אז איך בדיוק זה יקרה? כל אחד מכם יבחר בצלצל, לדוגמא, לחץ, ויספר לנו איזה אשכול שקשור לבצלצל ניתן לפתוח בפורום דיבורים ולמה, לדוגמא אם בחרתי לחץ, אני יכולה לפתוח מתכון למשהו שמכינים במחבת, מפניי שמה שנמצא על הראש של לחץ, מזכיר מאוד מחבת. ואחר כך, טוב זה ברור, הוא יפתח את האשכול הזה. וכמובן שיש לכם גם טופס, שתוכלו לראות ממש פה:
וואו הודיה, זה אתגר מגניב ומאתגר במיוחד. אבל הוא כל כך מאתגר שאין לנו רעיון. מה לעשות? אל תדאגו! לא קרה כלום. במידה ואין לכם רעיון אתם מוזמנים לפנות אליי בהודעה פרטית ואני אתן לכם רעיון. שימו לב שבמידה ואתם פונים אליי אתם מתחייבים להשתתף. ועכשיו, לתגמול. על עמידה באתגר תקבלו ![]() אז מהרו להשתתף, יש לכם שבוע בדיוק עד שהאתגר ינעל! שימו לב! על מנת למנוע מקרים נוספים של פתיחת אשכולות לא מתאימים בגלל אתגר זה, תצטרכו לשלוח לי מה אתם מתכננים לעלות כדי שאני אאשר לכם שזה מתאים. תודה על שיתוך הפעולה. -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 14:57 PM
|
||
![]() "Different doesn't mean wrong" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: רינג, רינג.
הבצלצל שבחרתי: ![]() האשכול שאפשר לפתוח בפורום במיוחד בשבילו: מדריך איך להתמודד נגדו. למה דווקא האשכול הזה: מכיוון שבעולמנו יש המון אנשים מסכנים ואומליים שלא יודעים איך להתמודד נגדו, לכן צריך משהו שיציל אותם מהצרה האוממלה והנוראית! האשכול שפתחתי במיוחד בשבילו: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8657674 הארות/ הערות/ שאלות/ סיגריות: זה בטוח מותר! -------------------- Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio ![]() "Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met." (Yuu Otosaka, Charlotte) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:03 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סיקורי בצלצל לא נחשבים כהשתתפות באתגר,
מוזמן לערוך :) -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 14 2021, 15:06 PM
|
||
![]() חברים הם כמו דיסקים... הטובים תמיד שרוטים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: יובל, gg king
הבצלצל שבחרתי: ![]() האשכול שאפשר לפתוח בפורום במיוחד בשבילו: אשכול תנחומים למה דווקא האשכול הזה: כי הוא בכיין רציני האשכול שפתחתי במיוחד בשבילו: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=11&t=161237 הארות/ הערות/ שאלות/ סיגריות: שום כלום בום --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 09:33 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: אבישג, בצד
הבצלצל שבחרתי: ![]() האשכול שאפשר לפתוח בפורום במיוחד בשבילו: מדריך התאבדות למה דווקא האשכול הזה: כדי לתת לו דרכים להתאבד האשכול שפתחתי במיוחד בשבילו: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=11&t=161281 הארות/ הערות/ שאלות/ סיגריות: מה? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 17 2021, 12:08 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: מיקה, ובצד!
![]() הבצלצל שבחרתי: ![]() האשכול שאפשר לפתוח בפורום במיוחד בשבילו: שלוש התוכניות הגדולות שהוא זמם למה דווקא האשכול הזה: כי זה נראה כאילו הוא זומם משהו האשכול שפתחתי במיוחד בשבילו: https://hportal.co.il/index.php?act=ST&f=11&t=161292 [COLOR=blue][B]הארות/ הערות/ שאלות/ מחבתות: זה הזוי אבל אני בוכה מצחוק ![]() -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 18 2021, 21:21 PM
|
||
![]() בטט מודע ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: שיראל, Shirel Dadoun
הבצלצל שבחרתי: ![]() האשכול שאפשר לפתוח בפורום במיוחד בשבילו: מדריך ליום וחיים מאושרים למה דווקא האשכול הזה: כי הוא תמיד מאושר האשכול שפתחתי במיוחד בשבילו: מיאו הארות/ הערות/ שאלות/ מחבתות: -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 19 2021, 12:01 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+ כינוי: ג'יני, ג'יני 337
הבצלצל שבחרתי: ![]() האשכול שאפשר לפתוח בפורום במיוחד בשבילו: מדריך איך לשאול על כל דבר למה דווקא האשכול הזה: כי הוא שואל כל הזמן ![]() האשכול שפתחתי במיוחד בשבילו: https://hportal.co.il/index.php?showtopic=1...dpost&p=8662867 הארות/ הערות/ שאלות/ מחבתות: -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 20 2021, 16:20 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
שם+ כינוי: יובל, honey3548
הבצלצל שבחרתי: ![]() האשכול שאפשר לפתוח בפורום במיוחד בשבילו: הדרך לחיים טובים יותר| מדריך למה דווקא האשכול הזה: כי הוא בוכה מאוד, בלי הפסקה. האשכול שפתחתי במיוחד בשבילו: האשכול נמצא פה. הארות/ הערות/ שאלות/ מחבתות: --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 21 2021, 20:18 PM
|
||
כל הכבוד לכולם על ההשתתפות!
בצלצלים יתווספו בקרוב לבצלצליה. ננעל. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |