![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 00:50 AM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() סיקור בצלצל, ![]() שם הבצלצל: למה מראה הבצלצל: ![]() למה הוא משמש: כשרוצים להבין למה עשו לך משהו. למשל נעלו לי מפ (לא באמת) אז אני שולחת למי שנעל לי את המפ ינשוף כזה: למה נעלת לי את המפ? ![]() מידע נוסף על הבצלצל: הבצלצל ![]() הפעם הראשונה שהשתמשתי בבצלצל: במסדר עוף החול. אני לא אשים קישור כי לא כולם יכולים להיכנס לשם. דעה אישית: הוא בצלצל חמוד ממש, אבל פחות אהבתי אותו. הוא פשוט נראה קצת הרבה הרבה מוזר בעיני, איך שהיד זזה אבל שום דבר אחר לא. אם הדמעות היו זזות הוא (לדעתי) היה נראה הרבה אבל הרבה יותר חמוד ויפה. וגם זה שהוא יושב ל הרצפה- זה מרגיש כאילו חסר שם משהו. אולי זה צל, כי זה נראה מוזר בלי צל. לסיכום אני חושבת שהוא חמוד אבל מוזר בדרכו המשונה והמתלוננת. -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 22 2021, 11:57 AM
|
||
![]() סקיב ![]() |
כל הכבוד, יצא ממש יפה.
רק הערה קטנה: אני ממש לא רוצה לפגוע בך, אבל הייתי שמחה לראות קצת יותר תוכן. העיצוב נהדר, ושוב אני מקווה שלא פגעתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 23 2021, 20:48 PM
|
||
![]() תפוח אדמה זה שלמות הבריאה והתגלמות הטוב בעולם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל, כל הכבוד על הסיקור!
הוא מאוד נחמד ומעוצב מממש טוב, שאפו! לצערי חסרה לך שורה במידע על הבצלצל ולכן לא אוכל להוסיף את הסיקור לרשימת הבצלצלים שכבר סוקרו. מוזמנת לערוך. ![]() -------------------- הודיה, 17, פעם הייתי פעילה היום פחות. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |