![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 14:19 PM
|
||||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המצאה חדשה שלב ראשון שלום משתמשים יקרים! העולם שלנו מלא בהמצאות נהדרות ושימושיות! לדוגמה… המחשב או הטלפון שאתם מסתכלים דרכו עכשיו! הייתם יכולים לדמיין את החיים שלהם בלי הטלפון? או אפילו דברים בסיסיים כמו ברז או אפילו כיסא, בהם משתמשים בצורה יומיומית? זה באמת קשה לדמיין את החיים שלנו בלעדיהם אז אל תדאגו, אתם לא תצטרכו לדמיין את החיים שלכם בלעדיהם בפעילות הזאת. למעשה, אתם עומדים להמציא המצאה חדשה, שתהפוך את החיים שלנו לאפילו קלים יותר! וואו, זה נשמע מגניב! איך עושים את זה? טוב, בשלב הזה כאן בפורום דיבורים, תצטרכו להמציא המצאה חדשה. השלב הבא יהיה בפורום סס"ש ו… טוב, אני לא אספיילר לכם :> את ההמצאה שלכם אתם תצטרכו לתאר בפרטים - מה היא עושה? איך היא עובדת? איך היא נראית? וגם, כמובן, לתת לה שם. אחרת איך נדע על מה אנחנו מדברים? לדוגמה, אני אמציא בגדי קירור. אלו יהיו בגדים שילבשו כשחם, ויקררו את הגוף עם מיני מזגן שמובנה בתוכם! כיף, נכון? אתם רק צריכים לענות על הטופס שכאן!
על השתתפות בפעילות הזאת אתם תקבלו 150 חרמשים נוצצים ו15 נקודות בית! אז למה אתם מחכים? הפעילות תינעל ב21/6. בהצלחה! -------------------- "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 14:29 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: פלר, לאה
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו השם של ההמצאה שלי: רובוט שיעורי בית 😥 תיאור של ההמצאה: מה היא עושה, איך היא נראית. לפחות ארבע שורות. אוקיי זה יהיה רובוט כזה בצבע אפור, גבוה, בן או בת לבחירתך. יהיה לו בבטן מסך כזה ועליו כל פעם יהיה בהתחלה מסך בחירה כזה עם מצלמה, מקום לכתוב, ומחשבון. במצלמה מצלמים עמוד של ש"ב ואז זה קולט אותו וכותב את התשובות.. נגיד יש לי תרגיל מסוים, נניח 1+1=? אז ]שוט כותבים 1+1 במקום שצריך לכתוב (מין word כזה..) ואז זה מחשב ופותר את התשובה, ובמחשבון, טוב, הבנתם ;)... הערות/הארות/אנחנו צריכים בגדי קירור: אני חיייבתתתת בגדי קירור -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 14 2022, 14:51 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: מרים
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו השם של ההמצאה שלי: שעון החלפת גוף תיאור של ההמצאה: זה נראה כמו שעון פשוט, כדי שיחשבו שזה משהו רגיל.. זה יכול להיות שעון בכל צורה ובכל צבע. יש לו כפתור שלוחצים עליו ואז... לוחשים בשקט בשקט שם של מישהו שהיית רוצה להיות בגוף שלו ולשלוח לו הודעה, כלומר שפתאום באוויר יופיעו אותיות וכתוב שם הסבר כדי שהבנאדם לא יכול התקף לב... ואז אנחנו מתחלפים איתו, חוץ.. מהשעון! השעון עובר לגוף שעברתם אליו אבל הוא בלתי נראה כדי שלא יראה מוזר שפתאום הופיע לך שעון על היד.. ועכשיו אתם יכולים לחזור לגוף שלכםם!! הערות/הארות/אנחנו צריכים בגדי קירור: ההמצאה שלי לא הגיונית אז היא גרועה =( -------------------- מרים || דתייה || 13 || music || writing As long as you’re a cookie dough kinda gal. Quote, Ravi Singh,’ he‘ said dramatically into an invisible microphone, ‘a thesis on the best ice-cream ’-flavour, Pip’s car, Septemb ‘Shut up.’ ‘OK.’ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 00:33 AM
|
||||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי:מצטער חסוי
בית לבעלי תפקידים:רייבנקלו השם של ההמצאה שלי:משקפיים לקריאת מחשבות תיאור של ההמצאה:מה היא עושה, איך היא נראית. לפחות ארבע שורות. הם נראים כמו משקפיים רגילים אבל הם עושים שמסביב למישהו שאתה מסתכל עליו דרך המשקפיים יהיה הילה לבנבנה מסביב לראש שבהם מרחפות המחשבות שלו אבל זה גם לחיות כמו כלבים ואם אתה תסתכל על כלב אז אתה תראה מחשבות כמו "אני רוצה אוכל" וכשאתה מוריד את המשקפיים והם חוזרים לכיס שלך כמו החרב של פרסי רק בצורה של עט כתיבה (אין לי רעיונות לצורות) אבל בניגוד לפרסי אם אין לך כיסים אז העט תלוי על החולצה שלך. הערות/הארות/אנחנו צריכים בגדי קירור: 4 שורות זה קצת ארוך לא? -------------------- רייבנקלו- כי לונה לאבגוד משלנו רייבנקלו- כי כל החכמים איתנו רייבנקלו - כי הנשר הוא המלך (מלך העופות) בצורה נשרית רייבנקלו - כי תבונה היא חיונית רייבנקלו - כי מישהו חייב להצליח בלימודים רייבנקלו - כי החכמים הכי שווים רייבנקלו - כי כחול יפה מקום ראשון רייבנקלו - כי יצירתיות תמיד בראש גאון רייבנקלו - כי אוויר חשוב מאוד רייבנקלו- כי חכמה כולם מבקשים עוד רייבנקלו - למידה היא חלק מהסקרנות רייבנקלו- כי חייבים קצת גם רעות רייבנקלו - כי הגבירה באפור הכי טובה רייבנקלו- כי המייסדת שלנו הכי חכמה רייבנקלו - כי בקווידיץ' הפלפאף תמיד יפסידו רייבנקלו- כי רייבנקלו תמיד כובדו רייבנקלו - כי חייב שיהיה מישהו שיענה על כל השאלות רייבנקלו- כי חייב מי שיהיה בראשו יהיו גם מחשבות
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 07:45 AM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם+כינוי: נטע, בצד, סתם סתם: Cruella De Vil
בית לבעלי תפקידים: רייבנקלו השם של ההמצאה שלי: מטרובוט תיאור של ההמצאה: בישראל ובעולם קיימת תופעה מדאיגה של אנשים בודדים. המטרובוט הוא מכשיר קטן בצורת שואב אבק כסוף שמניחים על הרצפה ואז על פי ציווי, למשל: ''בוקר טוב'' המכשיר מאזין והוא משגר הולוגרמה בצורה ידידותית (בדרך כלל של בן אדם אהוב, אבל לא חובה, במידה ואתה באמת לבד או רוצה מישהו רנדומלי) שתעזור לך לפתור את הבדידות ותתנהג כאילו היא בן אדם אמיתי (עם רגשות אמיתיים, בעצם, אתה יכול להתכנת אותה כך שתתנהג ממש כמו האדם שהיא מחקה) המרובוט אמנם לא יהיה מוחשי ולא יכול לחבק אותך ברגעי משבר אבל הוא ייצור תחושת של קשר אמיתי וכך תופעת הקשישים והצעירים הבודדים תתחיל להיעלם. לאחר מכן, יתחילו לייצר רובוטים אמיתיים על פי הדגם של מטרובוט, הוא ייראו ויישמעו כמו האדם שאני רוצה שהם יהיו ובמידה והם יעצבנו אותי הם תמיד יתקפלו חזרה לגודל של שואב אבק. הייתרון של הדגם השני: הוא יכול לחבק ברגעי משבר. הערות/הארות/אנחנו צריכים בגדי קירור: -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 15 2022, 19:18 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הקפצה
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 21 2022, 14:49 PM
|
||
![]() נוב מדרגה ראשונה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ננעל
-------------------- אני
פרשתי. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |