![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 23:47 PM
|
||
|
i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלום לכם! לכולנו זה קרה, כולנו מתחרטים על זה (אבל גם קצת נוצרים את זה בלב כזיכרון מתוק) וכולנו רוצים לחלוק את זה עם אחרים בסתר ליבנו. אז יאללה, בואו נתחיל. אין טעם בלמשוך את זה כמשפט שמחולק להרבה מילים, אז שכל אחד פשוט יגיד מה הדבר שהוא הכי מתחרט עליו. כולנו היינו נוטים פעם אז spill it. אוהב אתכם ותודה על אחת מהתקופות הכי מדהימות שהייתה לי בחיים, שאני אף פעם לא אשכח ❤️ Btw לא הצלחתי לעצב מהטלפון כי לאדע חוק מרפי סורי :( -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Jul 19 2026, 23:56 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ששמתי את הסיסמאות שלי בפיצר של הפתקים פה כי הרבה זמן לא היו לי את הסיסמאות
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:00
|
||
|
כשאמרתי למישהו "אני לא יודע אם שמת לב לזה" בת"ב למשהו שהוא כתב
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:02
|
||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שהייתי הנהלותי חרא לתקופה מסוימת
חוץ מזה לא מתחרט על כלום היה כיף -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:02
|
||
|
שר הקסמים ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
על זה שלא בדקתי ממזמן איך לגבות את הדברים שלי לרגע שהאתר ייפתח TT
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:06
|
||
|
My body - my choice ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שניהלתי שחנשים ארוכים בתוך הודעות של שרשורים
האינטרנט זה דבר ציבורי תעברי לפרטי ילדה אבל הכל היה ממש שווה את זה3> -------------------- הרמיוני||She/Her Your skin isn't paper don't cut it Your face isn't a mask don't hide it Your size isn't a book don't judge it Your life isn't a movie don't end it Writing pages in a whole new book. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:07
|
||||
![]() בילי קרמייקל היה שם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גם הפרטי בפורטל לא כזה פרטי -------------------- ביי ): מאורס לנעמאמי היפהפייה הידועה גם בשם Hawkeye 🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:11
|
||
|
שלא נשארתי בפורטל יותר זמן
-------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:12
|
||
![]() Affinity To Infinity ![]() ![]() |
שבאתי לכאן מאוחר מדייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
-------------------- Infy ♠ Semester 𝟚+ ♣ ∫∫tf dtdf ♥ Pananantiderivative ![]() ~Math~ Hail To The Thief unique_ptr<Infy> Foo no comment// Abstract Template Singleton Fucktory Determinant (DON'T OPEN) ∞d∞d∞d∞∞∞∫∫∫ favSong ᯤ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:15
|
||||
|
שבאת לכאן מאוחר מידי -------------------- נתנאל - 16 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:21
|
||
![]() לילה3> ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
חחחחחחח ככ הרבה
האשכולות והפעילויות הגרועות שלי, הדיונים ב13+ , כל הפאנפיקים הזבל, המוח בן ה13 שלי אבל בעיקרון זה בנה אותי אז אני מתחרט שלא הייתי פה בחצי השנה לפני שהוא נסגר -------------------- אוניסף | קתרין | 16 | אמפיביה |הנהלת הפורומים | מלקולם מרלין ביי ביי פורטל. היה כיף איתך מאוד ולדבר האחרון אפסילון --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:46
|
||||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שאמרת לי "יואו איך אני אוהב מסע בזמן" על סיפור שכתבתי שלא היה בו מסע בזמן --------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them byler | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:48
|
||
![]() GeoGuessr <3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלא שמרתי על קשר עם אף אחד
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-0:51
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שלא שמרתי שום דבר שכתבתי פה כאילו האתר הזה ישאר לנצח
-------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: אתמול ב-1:08
|
||||
ריל --------------------
|||
|
|
קפיצה לעמוד (2) [1] 2 קפיצה לעמוד
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |