![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 00:23 AM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
סוף מעשה במחשבה תחילה דיון אז היי לכם, משתמשים יקרים. אני עכשיו שוטטתי לי כאן בפורום הזה, בפורום דיבורים 13+, וכותרת של דיון אחד משכה לי את תשומת הלב. לא, לא נכנסתי לדיון, אבל זה גרם לי לחשוב על משהו... השם של הדיון הוא שמאל או ימין. אתם בטח מנסים לחשוב על מה יהיה הדיון היום, נכון? טוב, אתם לא תנחשו את זה בחיים. ועכשיו, לדיון. אתם זוכרים את הבחירות האחרונות? הבחירות בהן מפלגת הליכוד, בראשות בנימין נתניהו, ניצחה? בסוף הבחירות האלה, המנהיג של כחול לבן, בנימין גנץ, החליט לחבור לנתניהו, ולהקים איתו ממשלה. כן, אתם שומעים נכון. עכשיו, זה יהיה הנושא של הדיון. יש לי שאלה - מה אתם חושבים על המעשה של בנימין גנץ, כשהוא חבר לליכוד? כלומר, האג'נדות של הליכוד ושל כחול לבן שונות לגמרי. אז למה? למה בני גנץ החליט ללכת לנתניהו ולבנות איתו ממשלה? אם אתם יודעים, מאז מה שקרה, שאר המנהיגים של כחול לבן התנגדו לזה. הם התנגדו להקמת הממשלה עם נתניהו. יש לי משהו להגיד לכם. אני יודעת שההורים שלי, שבחרו בכחול לבן - יחשבו שוב לפני שיבחרו בגנץ שוב. מה איתכם? למה לדעתכם זה קרה? למה לדעתכם גנץ החליט לוותר על האג'נדה שלו ולהקים ממשלה עם נתניהו, ובכך - להסתכן שבבחירות הבאות בוחריו לא יבחרו בו? דיון פורה ומהנה! ![]() -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Aug 3 2020, 15:57 PM
|
||
![]() טרול ![]() ![]() |
לא צריך לנסות להבין, בוא נראה מה גנץ בעצמו הסביר, מה המניע שלו.
בערב פירוק כחול לבן, גנץ ישב במליאה ודיבר עם חברת הכנסת אורית פרקש הכהן ממפלגתו, ומצלמות הכנסת קלטו מה הוא אומר לה, ואלה היו מילותיו "מעולם לא שמחתי כל כך להפרד ממישהו" כלומר, הוא הגיע להכרה שיאיר לפיד ובוגי יעלון מחזיקים אותו סליחה על הביטוי, בביצים. איך קמה ממשלת האחדות, מישהו יודע? עבודה קשה של אריה דרעי מול גבי אשכנזי, מה היתה העבודה שלו? גבי אשכנזי ובני גנץ קיבלו כל הזמן מסרים מיאיר לפיד, בוגי יעלון, אביגדור ליברמן, ואהוד אולמרט, שאי אפשר לסמוך על בנימין נתניהו, מה שמנע את ממשלת האחדות. וזה היתה העבודה של דרעי, להסביר לאשכנזי וגנץ את העובדה הזו. וזה הבנה פוליטית פשוטה, יאיר לפיד ואביגדור. ליברמן השתמשו בבני גנץ כדי לנסות להעיף את נתניהו, וגנץ כנראה הבין, שברגע שהם לא ייצטרכו אותו, הם יעיפו אותו, אז הוא העדיף לעשות את זה לבד, ולצאת כשר ביטחון וכראש ממשלה בחצי השני של המממשלה, ועם התואר גואל ישראל מבחירות רביעיות בנימה אישית, אם הייתי מצביע כחול לבן ייתכן והייתי מרגיש נבגד, אבל אם נסתכל במשא ומתן הקואליציוני בין הליכוד לכחול לבן, נראה שגנץ לא וויתר על שום אידיאולגיה(אם בכלל היתה לו כזו) ניסנקורן עושה מה בא לו במשפטים, שזה עיקר המלחמה של כחול לבן, זכות וטו על כל החלטה של הליכוד אפי' שהם הרוב, מה שאומר שהליכוד לא יוציא אף החלטה ללא הסכמתם חצי בתפקידים החשובים, אני לא שמעתי במהלך הבחירות את כחול לבן מדברת על האוצר או הפנים(ליברמן דיבר, לא הם) הם דיברו על הביטחון, החוץ והמשפטים. ואת זה הם קיבלו, פלוס זכות וטו על התפקידים של הליכוד. אז על איזה אידיאולגיה הם ויתרו בדיוק? השנאה האישית של לפיד ובוגי לנתניהו? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |