![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 13:47 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
שם הפאנפיק: קאספר
שם הכותב: אור דירוג: PG13 שיפ: סלאש ז'אנר: מתח ויתור זכויות: הולי בלק וקסנדרה קלייר פאנדום: מגיסטריום ------------------------- הדלת נפתחה בבעיטה חזקה, ג'ספר עמד בפתח. "אתה מוכן כבר קאל?!" הוא צעק לעברי. "רגע... רגע... אני מתארגן!" צעקתי מקצה החדר ועטיתי את הצעיף הצבעוני. יצאנו מהבית הישן של אבי, סימנו את הלימודים לפני שנה ואחרי זמן קצר אני וטמרה נפרדנו... אחרי כמה ימים גם ג'ספר וגוונדה נפרדו.. עברו כמה חודשים ו... התחלקנו לזוגות שוב אבל הפעם אני וג'ספר ביחד וטמרה וגוונדה ביחד. "מהר יותר!" זירז אותי ג'ספר, "אנחנו נפספס את הבנות!" "אני בא הכי מהר שאני יכול ג'ספר!" צעקתי עליו, "הרגל!" ואז ראינו אותם, את האנשים בשחור. "רוץ קאל רוץ!" ג'ספר צעק. "ביחד!" קראתי ותפסתי את ידו של ג'ספר. רצנו לכיוון הבנות, כאשר הן קלטו אותנו ואת מי שאחרינו הם החלו לרוץ גם לכיוון המצעד. השתלבנו בין המוני האנשים ואז ראינו אותם מתקרבים. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 4 2020, 13:50 PM
|
||
![]() life is a big shit ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוקיי אוקיי.
זה ממש יפההה -------------------- עומר
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |