![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 19:28 PM
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
7 Rings ![]() ✎ שם השיר: 7 Rings ✎ מבצעי השיר: אריאנה גרנדה | Ariana Grande ✎ לקוח מהאלבום: Thank U, Next ✎ שנת יציאה: 2019 ✎ ז'אנר: פופ ✎ אורך: 2:58 דקות ✎ צפיות: 906,540,436 רקע השיר השיר נכתב על ידי אריאנה המבצעת ועוד כמה כותבי שירים ידועים נוספים. לחן השיר מבוסס על "My favorite things", שיר מתוך המחזמר "צלילי המוזיקה", שהולחן על ידי ריצ'רד רוג'רס, ונקנה מהם תמורת 90% מהתמלוגים של השיר. סבן רינגס הוזכר לראשונה בשיר המרכזי של האלבום, בו נראה כי על המכונית בה אריאנה נוהגת נכתב "7 rings" בגרפיטי. לאחר שבוע אריאנה אישרה בטוויטר את השמועות על השיר המתוכנן לצאת, ולאחר מכן פרסמה באינסטגרם את תאריך יציאתו - 18 בינואר. השיר זכה לביקורות מעורבות, רובן חיוביות. כמו כן, הוא היה מועמד לפרסים רבים בשנת 2019, ביניהם האישה האומניתה טובה של השנה, שיר השנה, קליפ השנה ועוד. מתוך המועמדויות הרבות, לבסוף זכה השיר בפרס אחד "ההפקה האומנותית הטובה ביותר של השנה", על ידי MTV. את הקליפ של השיר ביימה חנה לוקס דיוויס, שביימה לזמרת קליפים נוספים מהעבר, כגון "Breathin". יחד עם הביקורות החיוביות, קיבלה אריאנה גם ביקורות שליליות אשר נשאו טענות שהסינגל מכיל קטעי לחן מתוך שירים אחרים. מילים Yeah, breakfast at Tiffany's and bottles of bubbles Girls with tattoos who like getting in trouble Lashes and diamonds, ATM machines Buy myself all of my favorite things (Yeah) Been through some bad shit, I should be a sad hportal Who woulda thought it'd turn me to a savage? Rather be tied up with calls and not strings Write my own checks like I write what I sing, yeah (Yeah) My wrist, stop watchin', my neck is flossin' Make big deposits, my gloss is poppin' You like my hair? Gee, thanks, just bought it I see it, I like it, I want it, I got it (Yeah) I want it, I got it, I want it, I got it I want it, I got it, I want it, I got it You like my hair? Gee, thanks, just bought it I see it, I like it, I want it, I got it (Yeah) Wearing a ring, but ain't gon' be no "Mrs." Bought matching diamonds for six of my hportales I'd rather spoil all my friends with my riches Think retail therapy my new addiction Whoever said money can't solve your problems Must not have had enough money to solve 'em They say, "Which one?" I say, "Nah, I want all of 'em" Happiness is the same price as red-bottoms My smile is beamin', my skin is gleamin' The way it shine, I know you've seen it (You've seen it) I bought a crib just for the closet Both his and hers, I want it, I got it, yeah I want it, I got it, I want it, I got it I want it, I got it, I want it, I got it (Baby) You like my hair? Gee, thanks, just bought it (Oh yeah) I see it, I like it, I want it, I got it (Yeah) Yeah, my receipts, be lookin' like phone numbers If it ain't money, then wrong number Black card is my business card The way it be settin' the tone for me I don't mean to brag, but I be like, "Put it in the bag," yeah When you see them racks, they stacked up like my ass, yeah Shoot, go from the store to the booth Make it all back in one loop, give me the loot Never mind, I got the juice Nothing but net when we shoot Look at my neck, look at my jet Ain't got enough money to pay me respect Ain't no budget when I'm on the set If I like it, then that's what I get, yeah I want it, I got it, I want it, I got it (Yeah) I want it, I got it, I want it, I got it (Oh yeah, yeah) You like my hair? Gee, thanks, just bought it I see it, I like it, I want it, I got it (Yeah) תרגום לעברית (ממקוריי שלי חח... ![]() כן, ארוחת בוקר בטיפאני ובקבוקי בועות בנות עם קעקועים שאוהבות להסתבך ריסים ויהלומים, מכונות כספומט קנה לעצמי את כל הדברים האהובים עלי (כן) עברתי איזה חרא רע, אני צריכה להיות כלבה עצובה מי חשב שזה יהפוך אותי לפרא? אלא להיות קשור בשיחות ולא בחוטים כתוב צ'קים משלי כמו שאני כותב את מה שאני שר, כן (כן) פרק כף היד שלי, תפסיק לצפות, הצוואר שלי חוטף משמעות המילים: לעשות פיקדונות גדולים, הברק שלי הוא poppin ' אתה אוהב את השיער שלי? גי, תודה, פשוט קניתי את זה אני רואה את זה, אני אוהב את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה (כן) אני רוצה את זה, יש לי את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה אני רוצה את זה, יש לי את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה אתה אוהב את השיער שלי? גי, תודה, פשוט קניתי את זה אני רואה את זה, אני אוהב את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה (כן) לובש טבעת, אבל לא הולך להיות "גברת" קניתי יהלומים תואמים עבור שש מהכלבות שלי אני מעדיף לפנק את כל החברים שלי בעושר שלי תחשוב על טיפול קמעונאי בהתמכרות החדשה שלי מי שאמר כסף לא יכול לפתור את הבעיות שלך לא היה מספיק כסף לפתור אותם הם אומרים, "איזה מהם?" אני אומר, "לא, אני רוצה את כולם" אושר הוא אותו מחיר כמו תחתית אדומה החיוך שלי קורן, העור שלי בוהק איך שהוא זורח, אני יודע שראית את זה (ראית את זה) קניתי עריסה רק לארון גם שלו וגם שלה, אני רוצה את זה, הבנתי, כן אני רוצה את זה, יש לי את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה אני רוצה את זה, יש לי את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה (מותק) אתה אוהב את השיער שלי? תודה, פשוט קניתי את זה (אה כן) אני רואה את זה, אני אוהב את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה (כן) כן, הקבלות שלי, נראה כמו מספרי טלפון אם זה לא כסף, אז מספר שגוי כרטיס שחור הוא כרטיס הביקור שלי האופן שבו זה ייתן לי את הטון אני לא מתכוון להתפאר, אבל אני כמו, "שים את זה בתיק," כן כשרואים אותם מתלים הם נערמו כמו התחת שלי, כן תירה, תלך מהחנות לדוכן להחזיר את הכל בלולאה אחת, תן לי את השלל לא משנה, קיבלתי את המיץ שום דבר חוץ מרשת כשאנחנו יורים תסתכל על הצוואר שלי, תסתכל על הסילון שלי אין לי מספיק כסף כדי לשלם לי כבוד אין תקציב כשאני על הסט אם אני אוהב את זה, אז זה מה שאני מקבל, כן אני רוצה את זה, יש לי את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה (כן) אני רוצה את זה, יש לי את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה (הו כן, כן) אתה אוהב את השיער שלי? גי, תודה, פשוט קניתי את זה אני רואה את זה, אני אוהב את זה, אני רוצה את זה, יש לי את זה (כן) קליפ דעה אישית לדעתי השיר הוא שיר שמאוד כיף לסקר כשרק רוצים לקבל תגמול ובעיקר כשמשעמם לך בחיים אז אתה מסקר אותו. סיקרתי את השיר רק כי אריאנה גרנדה שרה אותו, והיא בת דודתה של אלה (וחוף פלמחים הפקות הוציאו קליפ עם השיר הזה!!!). אהבתי מאוד שבוידאו קליפ יש הרבה מאוד דברים סגולים, זה בעצם נותן לנו מין רמז להמשך העלילה של האגדות הסיגדיליות - כלומר, נותן לנו תחושה ורמז עבה מאוד לכך שאריאנה גרנדה קשורה באופן כלשהו לסיגדילה (או שהיא בעלת ברית שלה/אויבת חדשה של סיגדילה). בנוסף, אהבתי מאוד את המילים שבשיר כי אני חושב שהן יכולות להוות מילים להתנגדות לפעולות הטרור של מחזרי האלה, ואני אשמח מאוד לראות קליפ של חוף פלמחים הפקות על מחזרי האלה עם השיר הזה ברקע (הקליפ הראשון של סבן רינגס היה על סיגדילה, מה שיצר רמיזה מעודנת מאוד בקשר למעורבותם של המחזרים בסיפור הרקע של הקליפ). גיפים ![]() בתמונה: תלתלים מכושפים. ![]() בתמונה: מסיבת נענועי התחת המכובדת של אריאנוש. ![]() בתמונה: אריאנוש המחשמלת. ![]() בתמונה: אני בוחרת את המחזרים שלי, לא אתם. ![]() בתמונה: וודקה, יאמי מאמי מסוממי! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 4 2021, 21:41 PM
|
||
![]() מה לא פורים היום? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כל הכבוד על הסיקור, ליאור!
ניכר שהשקעת חח, והדעה האישית שלך בהחלט אה......מעניינת. כבר אוסיף ללינקייה, ואשמח לראותך פעיל בפורום מוזיקה ושתרכוש אליו אהבה כמעט כמו אהבתך לסיגדי. -------------------- אמ קיי, דארלינג ~ היא\את ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |