![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 21 2020, 15:01 PM
|
||
![]() נו לכו כבר להשתתף בבלוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מלחמה של כוכבים? כמו שכולנו יודעים, למלחמת הכוכבים קוראים, מלחמת הכוכבים. אבל... האם הוא מתאים לשם הזה? מהשם מלחמת הכוכבים, אפשר לחשוב שאולי דווקא זה מלחמה בין צבאות שונים של כוכבים שונים, אבל זה לא מתנהל ככה! במלחמת הכוכבים יש בעצם שתי צדדים, שנלחמים אחד בשני. וזהו. החלק המכריע בכלל לא התקיים על כוכב כלשהו! וכאן נשאלת השאלה- האם שם אחר היה הולם בצורה טובה יותר את הסדרה? מה דעתכם? האם לדעתכם השם שנבחר עבור הסדרה אכן הולם אותו? האם לדעתכם שם אחר היה הולם אותו יותר? דיון מהנה! -------------------- רחלי ⚜ דתיה ⚜ סגול ⚜ דיונים ⚜ מנהלת בלוגוורטס ![]() שוקולד זה החיים המוות והעולם הבא לפני יותר מחודש הגענו לחניך חונך, קיווינו שנלמד ושגם יהיה לנו כיף! צוות החונכים שקד לילי וזיו, אחרון חביב הוא אורי המזניב! נפצח בשיר קורע לב על אורי, ההנהלותי שבהנהלה לא מזמן השתלב! אורירון חונך אהוב פספס בשבילנו שיעור מתמטיקה חשוב מנסח בטיל כל אשכול לא מסוג האנשים שבזום ילחצו על "מיוט אול" שולח תגמולים על כל פעילות יודע לעשות דברים ביעילות ובמהירות סובל את הפשלות שלנו בלי סוף רוצה לברוח מאיתנו ולפצוח במעוף בזכותו עוד נגיב בבולד נארוב למטריל ונהנה מאוד בסוף הפרויקט נהיה מנהלים בזכות אורי, מלך החונכים החונך אורירון המדהים האורייונים אותך אוהבים אני תוהה מה יש בלינק הזה. אולי תלכו להשתתף? --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 13:31 PM
|
||
![]() קוסם סטודנט מעולה ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
קודם כל - ממש אהבתי את הנושא של הדיון.
עכשיו, אני לא ראיתי מלחמת הכוכבים (אופס?) אבל אני שומעת על זה כל הזמן. מה דעתי? קודם כל, פתחת כאן דיון נהדר שיש עליו חומר למחשבה. עכשיו, אני אסביר לך את הדעה שלי: יש סיבה שהחליטו לקרוא לזה מלחמת הכוכבים, נכון? כלומר, יש את כוכב המוות, לדוגמה, וכדור הארץ (נראלי, אם זה משהו אחר אז וואטאבר). המלחמה היא בין דארת' היידר, שהוא מכוכב המוות, לגיבורים על כוכבים אחרים, לא? שוב, אני לא מכירה את הפאנדום הזה כל כך, אבל בכלליות... אז, לדעתי יש סיבה שבחרו את השם מלחמת הכוכבים, ויכול להיות שמסיבה טובה. בקשר לשאלה האחרונה שלך - לא, אני לא חושבת ששם אחר היה הולם את הסדרה בצורה טובה יותר. השם הזה מתאים, והוא פשוט... שם קליט. סטאר וורס. מלחמת הכוכבים. בנוסף, אנשים שלא מכירים את הסדרה יכולים להתעניין. השם הזה לא מספר על מה שקורה, אבל זה נותן לנו כמו רמז. זה כמו כותרת עמומה כזו לקטע, שאתה לא בדיוק יודע את הכל על הקטע מהכותרת, אבל אתה יכול להבין חלק. -------------------- ![]() So don't be afraid to let them show Your true colors True colors are beautiful Like a rainbow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 13:57 PM
|
||
![]() מכשף ראשי בקסמהדרין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אבל בוודאי שמדובר במלחמה בין הכוכבים, כל המלחמות מתרחשות בין כוכבים, יש את המלחמה בין נאבו לפדרציית הסחר, מלחמת המשובטים, המלחמה של ה rebellion עם האימפריה הגלקטית (כמובן) והמלחמה של הרפובליקה החדשה עם המסדר הראשון.
מדובר על על מלחמות ועל כוכבים, מלחמות שמתרחשות בחלל כשמסביבם כוכבים, hence = star - wars. למרות שזה לא היה השם במקור. חשוב לציין שג'ורג' לוקאס לא היה מאד מקורי מי יודע מה... -------------------- ![]() תראי אותי אני אבוד בלב מדבר ואת השמש העולה מהדממה תראי אותי אני צולל ונעלם ואת השמש העולה קחי אותי איתך למעלה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 23 2020, 14:52 PM
|
||
![]() this is the way ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה בעצם ש.. וכך זה נקרא - מלחמת הכוכבים
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 24 2020, 12:35 PM
|
||
![]() פרשנית לענייני החיים של ורד ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אחלה של דיון, נוסף ללינקייה (:
מלחמת הכוכבים הוא דווקא כן שם די הולם, לטעמי. כי בכל זאת, גם אם המלחמה היא בין שני צבאות עיקריים, היא כן מלחמה שסובבת את כל הכוכבים בגלקסיה, כולם מושפעים ממנה וכולם לוקחים חלק כלשהו בה (בין אם זה שחלק מהמלחמה נעשה בו, מורדים מגיעים ממנו, נשק מגיע ממנו, אלוהים יודע מה). אם כבר, הדיון הוא, לטעמי, יותר על השם האנגלי של הסדרה - מלחמות הכוכב (star ביחיד וwars ברבים = מלחמות הכוכב, בתרגום חופשי). זה כבר שם פחות מתאים, כי מדובר פה במלחמה אחת על פני כוכבים רבים ולא להיפך. שירה, מסכימה עם הסוף של התגובה שלך - מלחמת הכוכבים זה כבר שם אייקוני וקליט, ושם אחר היה פחות הולם את הסדרה לדעתי פשוט כי כולנו כבר כל כך רגילים לשם הזה שבלתי אפשרי מצידי לחשוב על שם אחר. -------------------- שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |