![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: Oct 8 2023, 22:50 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ליני!
הפאנארט הקודם שלו לא כל כך צלח כאן, ואני מניח שזה בגלל שהתוכן הרגיל שלי הוא אומנות דיגיטלית והקודם היה אומנות מסורתית? מקווה שהפעם יעבוד יותר >< פרטים טכניים: העליתי את זה לאינסטגרם שלי בספטמבר:) ציירתי את זה באייביס פיינט x על קנווס רגיל בגודל A4. הליינארט בעזרת המברשת 'עט אהבה' (האחת הרגילה - מוצאים אותה על ידי גלילה במברשות קצת), הצביעה עם אותה מברשת + המברשת 'עט טבילה (קשה)'. אין לו את חגורות הבירית שלו כי הוא נראה כמו ילד בפאנארט הזה אז הרגיש לי פדופילי, כן המסמיק למעלה זה אית'ר, קצת פישטתי את העיצוב שלו בשביל הארטסטייל. מאוד אשמח לשמוע מה דעתכם, מה אהבתם ומה לא אהבתם, וכל דעות בונות שיש לכם להציע >< -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Oct 9 2023, 01:37 AM
|
||
![]() .You can't KILL me. There'll be paperwork ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
הצילו זה מקסים. אני אוהבת את הסגנון הזה
אני לא אעריך במילים כי השעה אחת וחצי בלילה והמוח שלי ישן כמו שאמרתי זה סגנון שאני נורא אוהבת והואחמוד נורא. הסומק והשיער ממש מקסים ההצללה בחולצה ממש מוצלחת. למרות שקצת מוזר לי שסגנון ההצללות בין האחד בחולצה לצעיף(?) שונות אחת מהשניה. הייתי ממליצה גם לעשות הצללה בין הצעיף לגלימה הורדה הזו בחירת הצבעים יפהה הבטן חזה שלו די סלאטי לול. הוא נראה קצת נודלסי מידי, אבל בעצם אולי זה חלק ממהסגנון אז בחירה שלך אולי אערוך בבוקר תמשיך ככה -------------------- “You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.” ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |