![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 09:46 AM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פרקסינה!
אני אוהב את פרקסינה. אח שלה מושלם מדי ולכן אנשים לא נותנים לה מספיק תשומת לב, אבל אני כאן כדי לתקן את זה :) הציור לקח לי בערך חמש שעות והשתמשתי באייביס פיינט x כרגיל אני ממש מרוצה מהתוצאה D: אעריך ת"בים! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 11:17 AM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואווווו זה מושלםםם
תקשיב זה מטורף בעיני שאתה באמת משקיע ככ הרבה שעות בציור הצלחת לשקף את האופי שלה במראה שזה מדהים, רק לדעתי כדאי לך לחדד קצת את קווי המתאר שיהיו יותר ברורים וחדים -------------------- ליה✧מ.רייבנקלו✧מ.תולעי הספרים✧42✧רוקדת✧בטאית מ"ת קסום במיוחד- מהרו להרשם! הקבוצה הכי מדהימה בפורטל3> ![]() טיילור סוויפט | בלאקפינק | ביטיאס | סטריי קידס | מחוננת | חנונית גאה | קסם 🎗️ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 25 2024, 11:45 AM
|
||
תודה רבההה אני שמח לשמוע
קווי מתאר זה עניין של העדפה, ואני אישית מעדיף לעשות אותם פחות בולטים כדי שיהיה מקום לצבעים לתפוס את העין :> אבל תודה על העצה! -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 26 2024, 19:07 PM
|
||
|
פרפרים, מכל מיני צבעים. ![]() ![]() |
ממש אהבתי זה גם מושקע כל הכבוד
-------------------- יחד ננצח
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: Aug 27 2024, 11:10 AM
|
||
תודה D:
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |