![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 3 2020, 14:07 PM
|
||
![]() אני רץ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני מסתכל
כל כך יפה אתה מחייך נסיך של קרח ואילו פנים ואיזה ריח עור לבן ופה מושלם משי תירס על ידיי ליטוף עדין עד בלי די כשאני מעביר את אצבעותיי בשערך ואתה נסיך קרח יפהפה עד כאב כסוף וזוהר כמו הירח מספק מנוח ללבי הדואב אני מסתכל כל כך יפה אתה רחוק וחד וקר וזה כואב לי אבל הכאב הוא לא העיקר רק להמשיך לבהות מבעד לזכוכיות נסיך קרח, אהובי הו, מתי מתי תהיה שלי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2020, 08:43 AM
|
||||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אתה תסלח לי שאני לא באמת יודעת לתבב שירים, נכון? יופי.
זה^^ אחת השורות שהכי אהבתי שלך. אחד היה מיד ברור לי שמדובר בשיער של מישהו ושתייים, ואו, לא ראיתי מישהו משתמש בתיאור הזה לדעתי אף פעם או לפחות הרבה מאוד זמן. ממש אבל ממש אהבתי. זה תיאור שנותן כל כך הרבה מידע בכאילו שתי מילים (אני מתכוונת משי תירס). זה נותן מידע על צבע, תחושה ומראה, זה נהדר! השיר בכלליותו קצת, אמ, יבש? יחסית לשירים שלך (אני קוראת את מרביתם אבל בדרך כלל לא כזה בטוחה מה לומר :( סורי) וטיפה טוב, נסיך קרח זה לא בדיוק תיאור יצירתי וזה דווקא לא מתאים לך, אני סומכת עליך לתיאורים מאוד יצירתיים ולא מתביישים של מצבים כאלו. מחכה לקרוא דברים נוספים שלך. -------------------- טוב, אז חתימה מושקעת אין לי... אופס. זאת חתימה מוקדשת אבל, היא מוקדשת לשתי הסיבות שאני עוד בפורטל דייזי וליליקה. הא, ואם לא הייתי פוחדת שאני לא אזהה את המשתמש של עצמי אם אני אחליף כינוי הייתי משנה לחתול. או דלפי. תודה. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |