האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מבעד למסכות | שירה, סיפור בהמשכים
פורסם ב: Aug 20 2020, 13:55 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 160761
מגדר:female
משתמש מספר: 61264
חפצי המשתמש: צפה

מבעד למסכות

© כל זכויות היוצרים על הסיפור "מבעד למסכות" שייכים לי - שירה, "קיץ מתעורר", וחל איסור להשתמש בו בכל צורה שהיא. אם אני אגלה יצירה עוקבת מכל סוג שהוא (פאנפיק, סדרה בת, סדרת המשך, סיפור המשך וכו'), שהאישור עליה לא ניתן / לא באמת ניתן ממני, אפנה, קודם כל, להנהלת האתר המדובר, ואם זה יימשך אפנה לגורמים מעט יותר סמכותיים. אין לשכפל, לצלם, להעתיק, להקליט, לתרגם, לאחסן במאגר מידע, לשדר או לקלוט בכל דרך או אמצעי אלקטרוני, אופטי או מכני אחר כל חלק שהוא מהחומר שבסיפור זה. ©

שם היצירה: מבעד למסכות
שם המחברת: שירה
ז'אנר: רומאנס :)
דירוג: Pg13, יש קצת רמיזות למין [R].
הערות:

תוכן עניינים

תקציר
1. בוקר טוב

תקציר
[אורך: 131 מילים]

היא שבורה.
היא שבורה, והיא לא מסכימה להודות בזה.
אם אתם תפגשו אותה, אתם לא תפגשו בה. אתם לא תפגשו במי שהיא באמת. אתם תדברו עם מסכות, אלפי מסכות.
והנערה?
היא בסך הכל עוד נערה, שהייתה לבד במשך עשר שנים. מכיתה א' עד סוף כיתה י'. והיא יודעת שגם בכיתה יא' היא תהיה לבד... היא פשוט מגנה על עצמה.
אבל היא לא מבינה.
היא לא מבינה שהיא רק פוגעת בעצמה. היא מרחיקה אנשים, פוגעת בהם - ובשביל מה? כדי שהם לא ייפגעו?
היא כבר פוגעת בהם כשהיא מרחיקה אותם. טוב, היא מצליחה. הם כבר לא בקשר.
ועכשיו, היא צריכה לעשות את זה שוב.
היא צריכה לפגוע בבן אדם היחיד שהצליח לחדור את כל החומות שהיא בנתה סביב ליבה, הבן אדם היחיד שאכפת לה ממנו.
וכדי לעשות את זה היא תעשה הכל.

1. בוקר טוב
[אורך: 600 מילים]

אני מתיישבת על הספסל, נאנחת. אין לי כוח לעוד יום כזה. יום רגיל, שאני אהיה... לבד.
אני מתרוממת ממנו, מתחילה ללכת לכיוון הכיתה. זה היום הראשון של כיתה יא', ועדיין, אני מרגישה כל כך... לבד. אחרי שנתיים שהייתי לבד, אני חושבת פשוט... לוותר. לא, אני לא מתכוונת לפגוע בעצמי. ולא לעשות דברים גרועים יותר. כשאני אומרת לוותר, אני מתכוונת שאני פשוט לא אנסה יותר. אני לא אנסה יותר ליצור חברות, כי מה הטעם? אני תמיד נפגעת. אני תמיד נשארת לבד. זה פשוט שאין טעם, אפילו לנסות.
השיר A Thousand Miles, גרסת הקאבר של להקה שאני מאוד אוהבת שנקראת All The Right Moves, מתנגנת באוזניות שלי. אני מגבירה את עוצמת המוזיקה ומחייכת. זה... המוזיקה זה מקום המפלט שלי. אני כל כך שמחה על זה, על העובדה שהמוזיקה פשוט... קיימת.
אבל עכשיו, אני צריכה לשרוד את היום הזה. היום הראשון ללימודים.
אני מתחילה ללכת לכיוון בית הספר, שוב. אני עוברת ברחובות שהם כבר לא כל כך ריקים, מוזיקה לאוזניי. אני כבר מגיעה לבית הספר, זו הליכה של... חמש דקות? אם הייתי באופניים, הייתי מגיעה תוך כמה רגעים. אבל זה לא משנה, נכון? זה לא משנה אם הייתי יכולה להגיע לפני שלוש דקות, הרי השעה היא רק שבע וחצי.
ולמה הקדמתי, אתם בטח שואלים?
כי למה אני צריכה לאחר? אצלי קורה אחד מתוך השניים - או שאני מאחרת, או שאני מקדימה. ולא, זו לא אשמתי. זה פשוט מה שקורה. אז, אני מעדיפה להקדים, מקסימום אני ארדם בכיתה.
אני מגיעה לכיתה ונכנסת לתוכה. אני מתיישבת בצד, מאחורה. בקצה הכיתה, שמה את התיק על הכיסא שלידי, כדי שאנשים לא יתיישבו לידי.
ואז, הוא נכנס. הנער הכי מקובל בבית הספר, בשכבה שלי. וכן, הוא לומד איתי בכיתה. לרוע מזלי, אנחנו ביחד ברוב השיעורים, אבל זה לא משנה. פשוט להתעלם, להתרחק. להתבודד. זה מה שאני צריכה לעשות כדי שהוא לא יפנה אליי.
אבל הוא נכנס פנימה. והוא לבד. הוא סוקר במבטו את החלל הריק שרק שנינו נמצאים בו, וברגע שעיניו פוגשות בעיניי, החיוך שלו גדל.
אוי לא. אני ממש לא רוצה שזה יקרה, וזה עומד לקרות.
כבר אמרתי לכם שאני גרועה באינטרקציה חברתית? זו הסיבה העיקרית שאני לא רוצה לדבר איתו, כי מהמוניטין של ילדה מתבודדת, אני אהפוך לילדה מתבודדת ומוזרה. לא שזה באמת אכפת לי. אבל כן, אני בהחלט מעדיפה להישאר ה"ילדה המתבודדת".
הוא מתקרב אליי, ועכשיו, אין לי דרך להיחלץ מזה.
"היי, יצור." הוא מתיישב על השולחן שלי, חיוך גדול על פניו. כן, איזה כיף! לא, אני לא סובלת מבריונות, אבל מדי פעם מציקים לי. ואני רגילה לזה, אז זה לא עניין גדול.
"מה אתה רוצה, דניאל?" אני נאנחת, מביטה בנער שיושב על השולחן שלי. אין לי כוח לדיבורים, בעיקר לא איתו.
הוא מצחקק, מביט בי דרך העיניים היפות שלו. כן, העיניים שלו בהחלט יפות. עיניים תכולות ובהירות, שכרגע מביטות היישר בי. אליי. אני לא רגילה שמביטים בי בצורה... כזו.
אני נאנחת בשנית, מבינה שהוא לא מתכוון לענות לי. "אוקיי..." אני ממלמלת, סוגרת את התיק שלי ואוחזת בו בידי הימנית.
אני מתחילה ללכת לעבר הדלת, אבל הוא מחליט להרוס לי את התכניות. הוא אוחז בידי השמאלית, מסובב אותי לעברו ומצמיד את גופי אליו. "את לא מבינה שאני רוצה אותך, שירה?" הוא מלטף את גופי ומחייך חיוך חושף שיניים.
אני מעיפה את ידו ממני, מתרחקת מהנער. "תתרחק." קולי קר, אטום. אין לי כוח למשחקים האלה. אני עייפה, ומשחקים כאלה הם לא חלק מסדר היום שלי.
"למה?" הוא מניד בראשו בחיוך, לא מפסיק לחייך. רטט נשמע, והוא מוציא מהכיס שלו את הטלפון שלו. "מה, אתה צריך ללכת?" אני מלגלגת, מתיישבת בכיסא בו ישבתי קודם לכן.
"אל תדאגי, יצור." הוא יורק את המילה האחרונה, מביט בי. "אני אקבל את מה שאני רוצה." הוא יוצא מהכיתה, טורק את הדלת.
ואני? אני מחייכת. לפחות עברתי את החלק הזה של היום.

--------------------

User Posted Image

So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Aug 20 2020, 14:53 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 100
משתמש מספר: 71678

אני חייבת להגיד שתיארת מאד יפה איך מרגישה ילדה מתבודדת (ואני יודעת על מה אני מדברת). זה ממש יפה, וכתבת את זה מעולה!

--------------------

נגה כותבת משרשרת מוזר זה דרך החיים שלי שלחו ה"פ

User Posted Image

User Posted Image

גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו.

וכמובן, פריצות:

יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה!
אז נגה מה אפשר להגיד?
את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (:
והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה
בקיצור נגה היא משהו - משהו,
ביי ביי לכם,
הייתי פה 🤘🏼

נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך?
אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות.
וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי?
בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים...
אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה!

אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של...
נגה!
אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת
אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו-
תפוח אדמה זה מושלםם
אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן.

---------
פורסם ב: Aug 20 2020, 15:05 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 8842
משתמש מספר: 72475

זה נראה ממש יפה.
מחכה להמשך

---------
פורסם ב: Aug 20 2020, 22:34 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
חרמשים: 160761
משתמש מספר: 61264

תודה רבה לכולם :)
נגה, כמו שאמרתי, זה מבוסס עליי, וכנראה שאת יכולה להבין שאני מהילדות המתבודדות ;)

--------------------

User Posted Image

So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow

---------
פורסם ב: Aug 22 2020, 22:37 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
חרמשים: 100
משתמש מספר: 71678

טוב אז את די דומה לי, רק שאני מתנחמת יותר בספרים, בבית ספר שלנו אסור לשמוע מוזיקה.
אהבתי את התקציר, מתאר טוב מאד את ההרגשה, לפחות שלי, אבל הייתי שמחה ליותר פירוט.
בכלל אני חושבת שזה כתוב מהמם, אני מצפה להמשך!

--------------------

נגה כותבת משרשרת מוזר זה דרך החיים שלי שלחו ה"פ

User Posted Image

User Posted Image

גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו.

וכמובן, פריצות:

יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה!
אז נגה מה אפשר להגיד?
את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (:
והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה
בקיצור נגה היא משהו - משהו,
ביי ביי לכם,
הייתי פה 🤘🏼

נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך?
אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות.
וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי?
בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים...
אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה!

אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של...
נגה!
אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת
אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו-
תפוח אדמה זה מושלםם
אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן.

---------
פורסם ב: Aug 23 2020, 02:16 AM
צטט הודעה

חיייייזרים זה מצחייייייייייק

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 12
משתמש מספר: 72533

מהמם!
כתיבה מדהימה!!!!!!
חיבתהמשך

--------------------
אפשר להניח
לכל החלומות הגדולים
של ביטוי עצמי והגשמה
ופשוט להיות

חנה ○ 19 ○ אמנות

---------
פורסם ב: Aug 23 2020, 10:47 AM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
מגדר:male
משתמש מספר: 62302

אהבתי את איך שעיצבת את האשכול! רק לדעתי התוכן עניינים צריך להיות לפני התקציר כי, טוב, הוא כולל את התקציר? איידונו סתם מחשבה.
בכל מקרה, הסיפור דווקא ממש טוב :0 פחדתי שלא תהיה פואנטה בפרק הראשון כי לצערי ראיתי דברים כאלו קוראים הרבה יותר מדי, אבל כן הייתה פואנטה.
אבל בעצם אולי לא, כי זה נראה כאילו זה לגמרי נורמלי ביומיום שלה אז... בעצם לא הייתה פואנטה?
בכל מקרה יש לי כמה הערות!

זה... המוזיקה זה מקום המפלט שלי.

את לא חושבת שה"זה" קצת מיותר במשפט הזה? זה אפילו לא מראה על סגנון דיבור זה סתם תקוע שם. ככה זה מרגיש לפחות.
יש גם בכללי בכל הקטע הרבה יותר מדי פעמים של שלוש נקודות שרק תוקע את רצף הקריאה. עדיף לוותר על זה, במיוחד שבכל הקטע הזה הנקודות לא הוסיפו כלום. היית יכולה להחליף הכל עם נקודה בודדת או פסיק וזה היה יוצא נוח יותר לקריאה ^^

היא כבר פוגעת בהם כשהיא מרחיקה אותם. טוב, היא מצליחה. הם כבר לא בקשר.

אני לא ממש הבנתי את המשפט הזה? כאילו... מה זה אומר? זאת רק אני כנראה אבל באמת באלי לדעת.

סליחה אם פגעתי, זאת לא הייתה הכוונה :<

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025