![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Sep 19 2020, 20:49 PM
|
||
![]() Let us find the dam snack bar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
גיבור
תמיד זה מה שראיתי בך גיבור תמיד זה מה שהיית בשבילי גיבור תמיד איתך זה היה כמו האגדות אבל לא כל האנשים יכולים להרגיש הכל כמו עיוורת עליך סמכתי כמו חירשת לאזהרות לא הקשבתי כמו עילם לא העזתי להוציא מילה גיבור זה כנראה לא נכון גיבור זה כנראה אף פעם לא היה גיבור זה מה שאתה לא תהיה לעולם אבל לא כל האנשים מסוגלים להיות אמיצים כמו ילדה קטנה פחדתי כמו תמימה שתקתי כמו בובה עשיתי כרצונך גיבור זה מה שאמרת גיבור זה מה שחשבת גיבור זה הכל שקר אחד גדול ואתה כמו כל האנשים הכאבת לי כמו כל האנשים הגדת בי כמו כל האנשים נטשת אותי גיבור זה הדבר היחיד שאתה לא. -------------------- היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar. ❤️ ❤️ לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים. משפפת wolfstar מושבעת. The 70s. That's it, just the 70s. תשלחו ה''פ. אמממ... כן. t’s on America’s tortured brow That Mickey Mouse has grown up a cow --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |