האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

קפיצה לעמוד (2) [1] 2  קפיצה לעמוד V    ( עבור להודעה החדשה ביותר שלא קראת )
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

📖 חודש הכתיבה הלאומי || בניית עולם 📖, National Novel Writing Month, 2020
פורסם ב: Nov 12 2020, 19:37 PM
צטט הודעה

בוגר הוגוורטס

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 62488
מגדר:female
משתמש מספר: 55840
חפצי המשתמש: צפה

User Posted Image
בניית עולם

היי לכם שוב, כותבים מוכשרים! מה שלומכם?
בין אם אתם זוכרים או לא, היום התכנסנו כאן לשם NaNoWriMo - חודש הכתיבה הלאומי (הלאומי של ארצות הברית, אבל עזבו את זה. הוא כבר די הפך לבינלאומי). מוזמנים להיכנס לקישור הזה אם עוד לא ראיתם אשכול ההרשמה.

בכל מקרה, באשכול הזה, כל שתצטרכו לעשות הוא למלא את טופס העולם שלכם - טופס עם פרטים על העולם בו יתרחש הסיפור שאתם עומדים לכתוב החודש!

אם הספר שלכם מתרחש בעולם שלנו, אתם מוזמנים להתעלם מהאשכול הזה ולרוץ למלא את הטפסים האחרים (אתם מוזמנים גם למלא אותו בכל זאת, אם אתם מרגישים שזה יעזור לכם לרכז פרטים על המקום בו מתרחשת העלילה).
אם הספר שאתם עומדים לכתוב מתרחש בעולם אחר ומומצא, זה בדיוק המקום בשבילכם! אתם אמנם לא חייבים למלא את הטופס הזה על מנת להשתתף באתגר חודש הכתיבה, אבל אישית אני מאוד מאוד ממליצה. אז קדימה, מלאו את הטופס שמחכה לכם כאן למטה!
ואם הסיפור מתרחש בעולם שלנו, אבל עם שינוי מסוים? לדוגמה, יש קסם או פוסט אפוקליפסה? טוב, לבחירתכם אם למלא. אם יש שינוי גדול, אני מאוד ממליצה כן למלא את הטופס. תוכלו גם למלא רק את הסעיפים שבהם חל שינוי ביחס לעולם שלנו.

*כמובן שהסיפור לא יכול להתרחש בעולם מפאנדום כלשהו, כי אז הוא יהיה פאנפיק - ומקומם של פאנפיקים איננו בפורום סס"ש. הפורום הזה נועד ליצירות מקוריות בלבד, בלי שום עסק עם זכויות יוצרים של אף אחד.

באופן כללי, מוזמנים למלא רק את הסעיפים שאתם מרגישים שרלוונטיים לכם ויעזרו לכם בבניית העולם והסיפור :)

והנה הטופס לו חיכיתם:

CODE
[COLOR=Sienna][B]שם המקום:[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!):[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?):[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]האקלים במקום:[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]מה רמת הטכנולוגיה?[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]מה סוג השלטון?[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]האם יש קסם? אם כן, איזה סוג?[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?):[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?):[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?):[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]קצת על ההיסטוריה של המקום:[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]הערות:[/B][/COLOR]
[COLOR=Sienna][B]האם הטופס גמור?[/B][/COLOR]

האשכול יישאר פתוח בשבילכם עד סוף החודש.

תיהנו!
מוזמנים לפנות בהודעה פרטית לכל שאלה או עזרה שתצטרכו. אבל באשכול הזה, רק טפסים בבקשה!

--------------------
קימ/ליליקה
(אבל תקראו לי לילי כי רק ליצור ויצור מותר לקרוא לי ככה)
User Posted Image
טוב, אז הכינוי והחתימה שלי מוקדשים לשתי היצורים האהובים עליי בעולם - דלפי והגר - ואני אוהבת אותן מאוד מאוד (כן, אני מודעת לעובדה שהתחביר לוקה בחסר, אבל יצורות נשמע לי מוזר :( עמכן הסליחה) 3>
והייתי שמה גיף של Uniraccoon אבל אני לא מוצאת אחד מספיק יפה.
וגם אוררו חלק מהיצורים האהובים עליי והיא אחות קטנה קסומה ואני אוהבת אותה ואתם אוהבים אותה גם וזו לא הייתה שאלה 3>

לילו מתה עלי, זה לא נתון לויכוח, היא פשוט מתה עלי
אתם יכולים גם, אתם יכולים לא, אבל היא כן
אני אחת מאלף היצורים שלה, אבל אחת מ5 האחים שלה(או שלוש, אלא אם אתם לא מחשיבים את המקוריים. חחחח זה נשמע מוזר)
אופס אני בורחת💕

User Posted Image

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 12 2020, 20:00 PM
צטט הודעה

"Different doesn't mean wrong"

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 37585
מגדר:
משתמש מספר: 73807

צונזרינג.

הודעה זו נערכה ע"י פרח נתתי לנורית ב Jan 1 2023, 00:54 AM

--------------------

Ring 🌀 Quit 🌀 I wrote it for some reason 🌀 Credit to Idio

User Posted Image

"Trying to forget someone you love is like trying remember someone you never met."
(Yuu Otosaka, Charlotte)

---------
פורסם ב: Nov 12 2020, 20:26 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17646
מגדר:male
משתמש מספר: 62302

שם המקום: כדור הארץ (הא)
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): זה פשוט כדור הארץ רק שהוא התפתח בצורה אחרת :0
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): זה אממ... כדור הארץ...
האקלים במקום: ...כדור הארץ...
מה רמת הטכנולוגיה? אין שם כאילו דברים טכנולוגיים ממש כמו מכשירי אלקטרוניים או מכוניות או שיט כזה. גם אין מצלמות. האמת זה די קרוב לטכנולוגיה של ימי הבניים כנראה? אבל יותר טכנולוגי וכיפי כנראה. איידונו באמת להסביר.
מה סוג השלטון? זה לא קורה רק במקום אחד אז אני לא ממש אפשר להסביר מה סוג השלטון. מה שכן גם במקומות עם דיקטטוריה וגם במקומות עם דמוקרטיה - דבר ראשון מקשיבים לאלים.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? לבני אדם כמובן אין קסם, אבל יש שם ישויות אלוהיות וחצי-אלוהיות. לאלים שם יש כל כוח שהם יוכלו לחשוב עליו כי, טוב, ה ם א ל י ם. לגבי החצי אלים - כל אחד יכול לשלוט ביסוד אחד, תלוי איזה אל יצר אותו, וכשהם מגיעים לגיל אלף יש להם סיוכי קטן ליצור קשר עם האל הפטרונוס שלהם ולקרוא את העתיד.
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): יש את האלים שחיים בשמיים והם המזלות שאנחנו מכירים. כל אל יכול ליצור יליד כוכבים - יצור ממש מגניב שנראה ממש מגניב. הם חצי אלים עם הכוחות שפירטתי למעלה, והם בני אלמוות (עד שרוצחים אותם או שהם מתים ממחלה) ולא יכולים להוליד ילדים - עקרים בתכלס. לכל יליד כוכבים יש את הצורה המקורית שלו - קרניים לבנות, רגליים כאלו מגניבות של עז, טפרים בידיים, זנב מגניב כזה ופרוותי אבל עוקץ >< ויש להם שיער לבן ועיניים לבנות עם הלבן שחור והעור שלהם נראה כמו השמיים ממש, כאילו זאת מראה כזה והם משקפים את השמיים בלילה, אבל קבוצת הכוכבים היחידה שנמצאת בשמיים היא קבוצת הכוכבים של הפטרונוס שלהם שוב ושוב על הגוף שלהם :0 אבל הם גם יכולים לשנות צורה אל היצור הראשון שנגע בהם (אם הדבר הראשון שנגע בהם היה בן אדם הם יוכלו לשנות צורה לבן אדם. אם הדבר הראשון שנגע בהם היה זאב הם יוכלו לשנות צורה לזאב). מבחינת בני האדם (וגם החיות האמת) הם נחשבים לכמעט אלים, בעיקר בגלל שבני התמותה לא יכולים לתקשר עם האלים האמיתיים אלא רק עם ילידי הכוכבים. ילידי הכוכבים נוצרים על ידי האלים ואז נשלחים לכדור הארץ בנקודות איסוף שמפוזרות ברחבי כל הכדור (יש 103 כאלו. לא כולם ידועות על ידי בני האדם אבל).
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): כל בני האדם מאמינים ב12 האלים של המזלות ובאל ה13 ששומר על האיזון ביקום. שכאילו... כל זה גם אמיתי. הם גם מאמינים שילידי כוכבים הם מינימום אלים למרות שבתכלס הם סתם אנשים שנראים מגניב ויכולים לשלוט ביסוד??? כן אנשים מוזרים בתכלס.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): כאילו... שוב, תלוי איפה. מה שכן אין הרבה ערים גדולות. רוב הישובים אלו כפרים קטנים שדי קרובים אחד לשני.
קצת על ההיסטוריה של המקום: אז כמו שאמרתי כבר, זה כדור הארץ רק שכאן יש מזלות אמיתיים והם אלים. רגעים משמעותיים זה בעיקר גילויים של נקודות איסוף. בערך כל המלחמות היו על טריטוריה בנוגע לנקודות איסוף - אבל אלו לא היו מלחמות ממש כי בסך הכל כפרים קטנים וחמודים הם ללא צבא או נשק או שיט. רק קלשונים ולפידים כמו אספסוף זועם :<
הערות: את לא יודעת שבניית עולם זה רק אחרי הטיוטה הראשונה? ><
האם הטופס גמור? בנתיים לפחות :0

--------------------
"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 12 2020, 22:59 PM
צטט הודעה

קוסם מתקדם

פרטי משתמש
קבוצה: גריפינדור
חרמשים: 100
משתמש מספר: 71678

שם המקום: Werlat Ward (ורלט וורד), בעבר נקרא Lobe collage (קלאוז האונה).
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): זו היא מעין ארץ- יבשה כזאת. ורלט וורד מתפרשת על שטח ענק (פירוט על זה בגאוגרפיה). היא די מבודדת משאר המדינות והארצות, אפילו מכותרת בחומה. הארץ- יבשה המדהימה הזאת נמצאת בכדור הארץ, רק שהוא מעט שונה מעכשיו. השנה היא שנת 3059, והכול השתכלל והתחזק מאד. מתחת לים אפילו יש מין לוחות ברזל שמחזיקות לוחות טקטונים במקומם ומוודאות שאיים לא ישקעו ורעידות אדמה קלות לא יקרו. ורלט וורד היא מבין מספר ארצות ומדינות שהחליטו להתבודד משאר העולם. כניסה או יציאה מוורלט וורד פירושה מוות, וכמו כן סחר עם אנשים בחוץ או כל תקשורת שהיא. ניתן במקרים מסויימים להתכתב עם אנשים בחוץ, אך העברת חפצים ומידע אסורה בהחלט והם נמצאים תחת השגחה. ורלט וורד בכללי היא ארץ- יבשה מאד עצמאית; הכול מגלים המדענים שלה והאנשים שלה, והם מעדיפים שלא לקבל עזרה. רק לעיתים רחוקות יוצאים שליטיה לבחוץ, תמיד כדי לחרות הסכמי שלום או לטפל בעניינים ממשלתיים כאלה ואחרים, אבל בכללי אין יוצא ואין נכנס. ורלט וורד נחשבת יעד מסוכן ביותר, ומסע אליה נחשב כמסע התאבדות. רק ההרפתקאנים האמיצים (והמשוגעים) ביותר מנסים להגיע לשם. ולרט וורד היא מקום די חדשני, המאמין בפיתוח היצירתיות ובלמידה עצמאית, אף כי כמובן ישנן ערים ועיירות שבהן מתנהלים הדברים שונה, כמו בכל ארץ/יבשה.
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): על ורלט וורד יש כל כך הרבה לספר. אפשר ממש (בלי להגזים) למלא דפים שלמים המסבירים על הגאוגרפיה של המקום המופלא הזה. כמובן שישנו את החלק היותר "מפתי" של ורלט וורד (שמות ארצות, ערים, איזורים חשובים, וכו') ואת החלק היותר "גאוגרפי" (הרים, גבעות, נחלים, נהרות, יערות, וכו'). אני אשתדל להסביר יחסית בקצרה (אעלק קצרה) על הכול.
שטחה של ורלט וורד (כולל האיים) הוא 27,694,700 קמ"ר, ובאופן רשמי היא נחשבת יבשת. למרות זאת, ישנם כאלה הטוענים שהיא ארץ, בעיקר כי בתחילה ורלט וורד (שפעם נקראה Lobe collage/קלאוז האונה) הייתה ארץ, אף על פי שבתוכה גם היו ארצות.
ורלט וורד היא אחת משבע היבשות הרשמיות בכדור הארץ: אוסטרליה, אמריקה, אפריקה, אסיה, אירופה, אנטראטיקה, וכמובן ורלט וורד. למען הסר ספק, הנה הפרטים הבסיסים על כל אחת מהיבשות (כולל ורלט וורד):
אמריקה-
שטח: 43,820,000
כמות האוכלוסיה (בערך): כ- 4,164,252,000
גודלה ביחס ליבשות אחרות בכדור הארץ: אמריקה הינה היבשת הכי גדולה בכדור הארץ.
אסיה-
שטח: 42,330,000
כמות האוכלוסיה (בערך): כ- 934,611,000
גודלה ביחס ליבשות אחרות בכדור הארץ: אסיה הינה היבשת השניה בגודלה בכדור הארץ.
אפריקה-
שטח: 30,370,000
כמות האוכלוסיה (בערך): כ- 1,032,532,974
גודלה ביחס ליבשות אחרות בכדור הארץ: אפריקה הינה היבשת השלישית בגודלה בכדור הארץ.
ורלט וורד-
שטח: 27,694,700
כמות האוכלוסיה (בערך): כ- 107,010,000
גודלה ביחס ליבשות אחרות בכדור הארץ: ורלט וורד הינה היבשת הרביעית בגודלה בכדור הארץ.
אנטראטיקה-
שטח: 13,720,000
כמות האוכלוסיה (בערך): כ- 19,490
גודלה ביחס ליבשות אחרות בכדור הארץ: אנטראטיקה הינה היבשת החמישית בגודלה בכדור הארץ.
אירופה-
שטח: 10,180,000
כמות האוכלוסיה (בערך): כ- 742,452,000
גודלה ביחס ליבשות אחרות בכדור הארץ: אירופה הינה היבשת השישית בגודלה בכדור הארץ.
אוסטרליה-
שטח: 9,008,500
כמות האוכלוסיה (בערך): כ- 35,670,000
גודלה ביחס ליבשות אחרות בכדור הארץ: אוסטרליה הינה היבשת ההאחרונה בגודלה בכדור הארץ.
האקלים במקום: האקלים במקום מאד קשורים לאיזור שבו אתה נמצא.
מה רמת הטכנולוגיה?
מה סוג השלטון? טוטליטריזם, מונרכיה, פדרציה, וניתן גם לראות שהשלטון מזכיר מעט תיאוקרטיה. אני אסביר באופן יותר ברור:)
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג?
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?):
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?):
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): ישנם כ- 107,010,000 נפשות חיות בורלט וורד. מלבד זאת, ישנן הרבה חיות הלוקחות חלק נרכז מהשטח. אין צפיפות באוכלוסיה, למעט ערים מאד צפציפיות.
קצת על ההיסטוריה של המקום:
הערות: אף סעיף לא גמור מלבד שם המקום וסוג המקום.
האם הטופס גמור? ממש לא.

--------------------

נגה כותבת משרשרת מוזר זה דרך החיים שלי שלחו ה"פ

User Posted Image

User Posted Image

גניבה היא פשע, כמובן, ודבר מאוד לא מנומס. אולם כמו רוב הדברים הלא־מנומסים - תחת נסיבות מסוימות זה בסדר. זה לא בסדר, לדוגמא, אם אתה נמצא במוזיאון ומחליט שציור מסוים ייראה טוב יותר בסלון שלך, אז אתה פשוט תולש אותו מהקיר ולוקח אותו. אבל, אם אתה מאוד, מאוד רעב, ואין לך שום דרך להרוויח כסף, זה לא נורא כל כך לתלוש את הציור מהקיר, לקחת אותו הביתה, ולאכול אותו.

וכמובן, פריצות:

יאיי איזה כיף לי, אני בחתימה החמדמדה של נגה!
אז נגה מה אפשר להגיד?
את חמדמדה כמו החתימה שלך, מהממת, מושלמת ועוד הרבה דברים טובים שאני מתעצלת לכתוב (:
והכי חשוב; תקראו את הפאנפיקים שלה
בקיצור נגה היא משהו - משהו,
ביי ביי לכם,
הייתי פה 🤘🏼

נגה, נגה, נגה. יש יותר מהממת ממך?
אז שלהום לכם בני תמותה, חשוב שתדעו שנגה מוכשרת ברמות, יש לה פאנפיקים מדהימים אז רוצו מהר מהר לקרוא אותם, וממש ממש כיף לדבר איתה כי היא חכמה ומעניינת ברמות.
וזה שהיא המשרשרת הטובה ביותר שאי פעם פגשת כבר הזכרתי?
בקיצור, נגה היא מדהימה, ואי אפשר בלי נגה כי אז לא תהיה מי שתחלץ אותי ממבוכים עמוסי פאד- תאי צמחוני ודברים טעימים, ובטח יוכל אותי איזה דרקון בינתיים...
אז אני אשאיר לך 3> ואלך לי, אז בביי חתימה חמדמדה של נגה!

אזז שלום לעוד חתימה שאני נכנסת אליה בזמני הפנוי כי זה אחלה תחביב וזה מעביר אחלה את הזמן שאין לי בכל אופן עכשיו אני בחתימה של...
נגה!
אז נגה היא מדהימה והיא חמודה והיא נחמדה והיא גם פרופסרית אז תנו לה כבוד והיא מעניינת כזאת אז תמיד יש על מה לדבר איתה וקיצור אני מתה עליה והיא מושלמתתת
אז יאלוש נגה כפרה אני לא יכולה לחפור כאן עד אינסוף אז אני אלך לי לא לפני שאני יכתוב את המשפט שכמו שאתם יודעים אני לא משאירה חתימות בלעדיו-
תפוח אדמה זה מושלםם
אז יאלוש חיים של סבתא שלך את אבל אני צריכה לגמור את הפריצה הזאת אז ביי נשמה הייתי כאן.

---------
פורסם ב: Nov 13 2020, 10:41 AM
צטט הודעה

כותרת אישית חדשה או משהו כזה

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 2832
משתמש מספר: 73755

שם המקום: אטגון
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): יישוב קטן דמיוני.
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): הר.
האקלים במקום: בחורף מאוד קר, ובקיץ חמים.
מה רמת הטכנולוגיה? יש חשמל, אור, ומחשבים לא מתקדמים, אבל אין עדיין טלפונים ניידים.
מה סוג השלטון? יש את שר הכפר, שהתפקיד שלו הוא לקבוע החלטות, אבל רוב הזמן הוא אוכל כנפי עוף ומשחק עם החתול המפונק שלו.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? אין קסם במקום עצמו, אבל בסיפור יש..
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): חיים שם בני אדם, והם מסודרים לפי המעמד שלהם- בראש ההר חיות המשפחות העשירות, באמצע המשפחות הרגילות, ובתחתית ההר המשפחות העניות. לרוב המשפחות יש חווה קטנה עם 2 עיזים, כבשה, וכלב.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?):כולם מאמינים בפיה אטגון, שלפי האגדה עזרה למתיישבים לבנות את הכפר.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?):בערך 331 אנשים, בין 2 ל- 6 ילדים במשפחה.
קצת על ההיסטוריה של המקום:לפני 600 שנים, הקימו המתיישבים הראשונים את כפר אטגון. האגדה מספרת, שממש רגע לפני שגמרו לבנות את הכל, יצא מתוך האדמה ענק. הוא גרם לכל הכפר להתרומם, וכך הפך אותו בעצם להר. אומרים שהענק התכוון לאכול את המתיישבים, אבל פיה קסומה עצרה אותו. שמה היה אטגון, ובזמן שהיא נלחמה בענק, היא השירה נצנצים על כל ההר, וזו הסיבה שהדשא שם נוצץ. אחרי שהרגה את הענק, הודו לה המתיישבים וקראו להר על שמה- אטגון.
הערות:
האם הטופס גמור? כן

--------------------
יעל - באלי לישון - זה לא נגמר עד שזה לא נגמר

---------
פורסם ב: Nov 13 2020, 11:49 AM
צטט הודעה

ההאלהה בפנינו

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית מערכת הפאנפיקים
חרמשים: 10768
משתמש מספר: 61382

שם המקום: ארץ רון
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): ארץ דמיונית בתוך עולם דמיוני קסום.
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): ארץ די גדולה לצד חוף, יש בה כפרים, יישובים, ערים ועיר בירה.
האקלים במקום: ארץ די גדולה אז יש בה יותר מסוג אחד של אקלים, ברוב המקומות אקלים די נוח של מזג אוויר נעים ומדי פעם גשם.
מה רמת הטכנולוגיה? די מיושן באופן כמעט תנכ"י אבל עם מעט שינויים שקשורים בין השאר לנוכחות של הקסם.
מה סוג השלטון? מונרכיה (שליט אחד) אבל התפקיד לא עובר בירושה אלא נבחנים מועמדים על פי יכולות השלטון ורמות הקסם שלהם.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג?יש קסם שאנשים מפעילים אותו באמצעות נגינה ושירה.
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): היצורים הראשיים הם דמויי אדם, ויש יצורים אחרים שהם משניים להם, אם כי ברוב המקרים הם יותר כמו חיות מאשר יצורים תבוניים. המעמדות נקבעים בעיקר לפי יכולת שימוש בקסם, אם כי להיות עשיר לא יזיק לך.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): לפחות בארץ רון אין אמונה באל כלשהו, החיים הרוחניים מתקשרים ישירות לקסם, ולפיכך לנגינה.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): אוכלוסיה מכובדת בגודלה אך לא צפופה. מהגרים לעתים קרובות חוזרים כלעומת שבאו כי אינם מפגינים יכולת קסם גבוהה מספיק כדי להשתלב בחברה.
קצת על ההיסטוריה של המקום: ארץ רון היא ארץ ותיקה, שהחלה כארץ קטנה וחסרת שם והתרחבה בכיבוש של מקומות אחרים בעזרת שימוש מתקדם בקסם. אורח החיים הממוקד בקסם ומוזיקה התפשט ברחבי השטחים הכבושים, ועיר הבירה על פי המסורת היא השטח המקורי שהיה לארץ לפני שהתרחבה. בימים אלה אין לשליט שאיפות להרחיב את הארץ, אלא לשמור על שגשוגה ועצמתה לעומת ארצות אחרות.
הערות: וואו אני מקווה שזה ילך לי אני לא מבינה כלום במוזיקה.
האם הטופס גמור? כן

הודעה זו נערכה ע"י חולמני ב Nov 16 2020, 14:42 PM

--------------------

סאחים וחננות חייבים למות
(אופס אני שניהם)

פרק חדש!
בפאנפיק שבטח פספסתם! לא נורא!

אם אתם רוצים רענון סתיו אולי אני אעשה אחד כזה.

---------
פורסם ב: Nov 13 2020, 11:56 AM
צטט הודעה

Let us find the dam snack bar

פרטי משתמש
חרמשים: 18539
מגדר:
משתמש מספר: 65396

שם המקום: ארגדסיומטס
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): עולם אחר
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): מיקום העולם לא ידוע וגם הדרך להגיע אליו. מחולק למחוזים
האקלים במקום: ישנם 9 מחוזים אשר מחולקים לפי האקלים, בשניים מהם אין חיים (היות ומזג האוויר לא מאפשר את זה). במחוז היילונסט, לא חם מידי, לא קר מידי ולעיתים יורד גשם קצת. במחוז אלייורסט, מזגי האוויר קיצוניים מאד והפכפכים. במחוז רותמוסט אין חיים, בעבר חיו שם אך כעת המקום חסר חיים, אפילו הלא-חיים לא חיים שם. כל כמה שעות טרנדו גדול מתכולל שם והורס כל דבר. במחוז ארקידומוסט, חם ממש ויש מדבר שנמשך ונמשך ואפילו חודר קצת לשטח של מחוז כליפרסוטס, במחוז כליפרסוטס יש מזג אוויר חם אבל לא יותר מידי, במחוז ארטיקטוסט אין חיים, קר שם מידי וחיים לא יכולים להתנהל שם (באזור זה ישנם לא-חיים), במחוז ספריזוטס יש ערפל תמידי וקריר, במחוז רגליטרוטס יש הרים גבוהים והאוויר בו דליל
מה רמת הטכנולוגיה? לא מפותחת, אין גם מנורות וכאלו
מה סוג השלטון? לכל מחוז יש שלטון משלו ברוב המחוזים דמוקרטי
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? יש קסם, בעיקר קסם אפל
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): ישנם יצורים אשר קיים רק בעולם ההוא, ביניהם, חרזיזים, לא-חיים (ישנם גם לא-מתים אבל הם נדירים מאד, ושונים מאד מאלמותים), נמחשלים ועוד אך ישנם גם חיות רגילות וכן בני אדם, גם אם חלקם קסומים.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): אתאיסטים
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): אממ זה תלוי איפה
קצת על ההיסטוריה של המקום: נוצר מהתפוצצות של חמשת הכוכבים במעגל הכוכבים הסגול, במשך כמה זמן היה מעבר בין עולמות אך כאשר זה החריב את אחד הכוכבים המעבר נסגר, אחד הלא-מתים גילה שאם חופרים ומגיעים קרוב מידי לליבת הכוכב נהיים סגולים (יצור אפל שמשתלב בדברים ועושה כל מיני קסמים, והוא בצבע סגול) התחלק למחוזות אחרי מלחמה ארוכת שנים
הערות:
האם הטופס גמור?יאפ

--------------------
היי, אני אור והשיר Good Old - Fashioned lover boy הוא השיר של wolfstar.
❤️ ❤️
לא אוהבת J.K Rowling כן אוהבת Marauders מוזיקה והרבה דברים אחרים.
משפפת wolfstar מושבעת.
The 70s. That's it, just the 70s.
תשלחו ה''פ.
אמממ... כן.

t’s on America’s tortured brow
That Mickey Mouse has grown up a cow

---------
פורסם ב: Nov 13 2020, 12:22 PM
צטט הודעה

קוסם מצטיין

פרטי משתמש
חרמשים: 66032
מגדר:
משתמש מספר: 73118

שם המקום: "פנטזיה"
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!):
גלקסיה מקבילה
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): פנטזיה זאת גלקסיה רחוקה מאד משביל החלב.
מה שמאפין אותה, זה שיש לה הרבה כוכבים מיושבים המאפשרים תנאי מחיה.
הסיפור ידבר רק על כוכב אחד בתוך מערכת אחת.
שם המערכת: "צ'לנד".
כוכב השבט: צ'לנד כמובן.
שם הכוכב: ארס.
דומה לשלנו.
האקלים במקום: תלוי באיזה אזור.
אני אפרט רק על הכוכב ארס כי שם מתרחשת העלילה, אבל בגדול, ישנם כוכבים מיושבים נוספים.
בכובר ארס האקלים קריר יחסית- הכוכב טיפה יותר רחוק מצ'לנד ממה שכדור הארץ רחוק מהשמש, לכן קר שם יותר מפה.
אבל בגדול,מזג האוויר דומה מאד לפה.
בארץ המרכזית, שעליה הרוב מבוסס, אמריתוניה, יש כמה עונות: קיץ, שבה הכל חם, קיסיו, שבו קריר, סתיו, שבו מאד גשום, סתורף, שבו יורד הרבה גשם וברד ויש סופות, חורף, שבו יורד בעיקר שלג ומאד קר, חוביב, שבו קריר אבל טיפה פחות מבקיסיו, איביב, שבו נעים, ואביץ,שבו חמים.
מה רמת הטכנולוגיה? התכנולוגיה די מפותחת, בערך כמו בכדור הארץ לפני 20 שנה, רק ששם לאנשים יש מוח, והם מבינים שלהמשיך להתקדם בתכנולוגיה מאיפה שהם זה לא דבר ממש טוב, לכן לא סביר שיהיו תכנולוגיות חדשניות חדשות.
מה סוג השלטון? מלוכה.
יש מלך אחד, הוא המושל של העולם הזה, והוא השולט.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג?
יש שם 2 סוגים של קסם:
1. קסם "כללי", שיש לכל אחד.
זה פשוט סוג קסם מסוים שכל אחד יכול לעשות.
זה הקסם: כל אחד יכול ליצור כל דבר מאלה:
אבקה, אני אפרט בהמשך עליה.
סוג נוסף של אבקה, אפרט גם עליה בהמשך.
נוצות מסויימות.
לאף חייה אין נוצות כאלה, אפשר ליצור אותם רק בקסם.
מה שהנוצות יכולות לעשות זה להעביר ממקום למקום חפצים, מכתבים או חבילות.
כשמישהו רוצה להמש בנוצה שלו, הוא "יוצר" נוצה, קשה לתאר איך הוא עושה את זה, פשוט בעזרת קסם.
אז הוא שם את הנוצה על החפץ שהוא רוצה להעביר, ואז כשהוא רוצה החפץ והנוצה נעלמים.
בהמקום שהוא רוצה להעביר אליו את החפץ, מופיעה רק נוצה, וכשנוגעים בה, החפץ או המכתב או מה שזה לא יהיה מופיע.
אפשר להעלים אחר כך את הנוצה, או לשמור אותה.
אם בוחרים לשמור אותה, אפשר לחזור להכיל בתוכה את החפץ.
זה מאד שימושי לשמירת חפצים, אם משהו הולך למקום מסוים במקום לקחת הרבה דברים כבדים הוא יכול לקחת כמה נוצות...
עכשיו, האבקה הראשונה: (אפשר פשוט לקרוא לה : "אבקה 1") יש לאבקה הזאת כמה שימושים.
אחד השימושים הטובים ביותר שלה, זה שהיא מקנה את היכולת להתעתק.
אבל לא כמו בעולם הארי פוטר.
כשאדם מסוים מתעתק, הוא כמובן מופיע באורך פלא במקום שאליו רצה להתעתק, אבל מהמקום שממנו התעתק הוא לא נעלם לגמרי.
כלומר הוא כן נעלם, הוא כבר לא באמת נמצא במקום שממנו הוא התעתק, אבל כאשר הוא מתעתק גופו של המתעתק הופך בהדרגה לאבקה (לאבקה 1) בצורתו של האדם.
זה אומר, אם נגיד אני ההיתי מתעתקת, אז כעבור בערך, נגיד, 5 שניות, ההיתם רואים אבקה בצורתי, שהיתה לאט לאט מתפזרת עד שהיתה נעלמת כליל.
מהצד שאליו ההיתי מתעתקת, ההיתם רואים אותי "נוצרת" לאט לאט, כשבמקום ממנו האדם מגיע, חלק ממנו הופך לאבקה, אותו חלק "נוצר" במקום אילו מתעתקים.
עכשיו,ההעתעתקות הזאת אינה מושלמת, כפי ששמתם לב, אך יש דברים נוספים שכדאי לדעת עליה: דבר ראשון, הזמן שכל תהליך ההתעתקות הזה קורה.
אז זה יכול לקחת בין מאית השנייה לשעה, תלוי עד כמה מבצע ההתעתקות טוב\לא טוב בקסמים, או מאומן מספיק\לא מאומן מספיק.
למען האמת, אם מישהו כל כך גרוע יבצע את ההתעתקות הזאת, או שהוא ירצה בכך, הוא יכול להישאר בתהליך ההתעתקות אפילו כל חייו.
אך לרוב תהליך ההתעתקות לוקח בין 2 שניות ל10 שניות, אבל לרוב זה 5 שניות לכאלה שפחות טובים בקסמים ו3 לאלה שיותר טובים.
דבר נוסף, אי אפשר לבצע את תהליך ההתעתקות בכל מצב.
אי אפשר לבצע התעתקות כשמישהו מחזיק בך, או שכשמשהו\מישהו לופת אותך, בקיצור, אם מישהו כולא אתכם בכלוב למשל, אי אפשר פשוט להתעתק משם.
אה, קסם נוסף שאפשר לבצע, הוא חסימת ההתעתקות בעזרת המחשבה, וגם חסימת הקסם בכללי.
דבר נוסף שכדאי לדעת על התעתקות, הוא שאפשר לבצע אותה עד 10 פעמים בחודש, אבל אי אפשר לבצע אותה 10 פעמים בחודש.
איך זה הגיוני?
יפורט בהמשך.
טוב אז נחזור אל האבקה.
אני לא אפרט על כל מה שאפשר לעשות אותה כי זה יהיה גליונות, וכרגע רק פירטתי על התעתקות ואפילו לא סיימתי, אז תאמינו לי שאם היה לי את כל היום הייתי מפרטת לכם על זה ממש אבל חוץ מזה אני צריכה גם להשלים את טפסי הדמויות, וגם חצי פרק ראשון, אז, טוב, אולי כשאגמור את הספר פתאום יתחשק לי לפרט גליונות רק על האבקה הזאת אבל לא כרגע.
אני אגיד עליה רק עוד 2 דברים-
1. דבר נוסף שאפשר לעשות אם האבקה זה מגן או חומה או קיר, פשוט היא יכולה ליצור את זה, אז אמרתי שלא אפרט אז פשוט תדמיינו בעצמכם איך בדיוק זה קורה. כמובן שיש גם לה חוקים.
2. זה גם מה שהולך להסביר את הקטע עם ה10 התעתקויות או לא 10 התעתקויות.
יש גבול לכמות האבקה שאפשר ליצור בחודש.
כך שאפילו אם אדם היה רק מתעתק בחודש ולא משתמש באבקה הזאת שלו לדברים אחרים, הוא היה יכול להתעתק 6-7 פעמים.
והתעתקות דורשה הרבה מאד אבקה, הרבה יותר מדברים אחרים.
אה אגב, זה הזכיר לי- לכל קסם בעולם הזה יש כמות מסוימת, אני אפרט על זה בהמשך.
אז בקיצור, נחזור להתעתקות, אדם לא יתעתק כל כך הרבה, הוא לא יודע למה יצתרך בעתיד את האבקה שלו, כך שאנשים לא מתעתקים פעמים רבות, 3 פעמים בחודש אולי.
דבר נוסף שקשור דווקא למנהגים שלהם, אבל הוא קשר לפה, זה שביום האחרון של החודש אנשים נוהגים לבזבז את האבקה1 שלהם ללא דין וחשבון- הרי הם יודעים שגם אם יגמרו את כל האבקה שלהם היא תחודש להם יום למחורת,
וחוץ מזה, אם ישאר להם כמות מכובדת של אבקה מחודש מסוים, כשהחודש יגמר היא לא תישמר לחודש הבא.
כך שאנשים חסכנים לרוב בנוגע להתעתקויות.
עכשיו, עוד 2 דברים על הקסם- דבר ראשון, סוג הקסם השני- של כל אחד לחוד.
אה כן, אמרתי הרגע את סוג הקסם השני בלי לשים לב.
אז קיצר, סוג הקסם השני זה סוג קסם שכל אחד לחוד יכול לעשות- לכל אחד יש דברים אחרים שהוא יכול לעשות על הקסם שלו.
ועכשיו, להאבקה השנייה (אבקה2 קוראים לה (נכון מזכיר קצת V1 ו- V2? טוב לא משנה))- אז האבקה השנייה, כל אחד משתמש בה כדי לבצע את הקסמים שרק הוא יכול לבצע.
אה כן, ומה שאמרתי שאפרט בהמשך- הזה עם כמה קסם מכל דבר.
אז לכל דבר יש כמות, אני לא אפרט (יאו כמה פעמים אמרתי את זה), רק לנוצות- כל אחד יכול ליצור כאלה בערך 50- 100 ביום.
אה כן, ובסוף כל חודש או יום- הזמן לכמות, בסוף הדברים האלה הכמות מתאפסת.
כלומר, נגיד יש מישהו, שיכול להשתמש בבדיוק 77 נוצות יומיים רצוף.
אז לא משנה בכמה נוצות הוא השתמש ביום ראשון- כשמגיע היום השני הוא יכול אותומטית להשתמש רק ב77 נוצות.
ועכשיו משהו נוסף- הצבע של הדברים.
קוסמים חזקים יכולים לשלוט על הצבע של הדברים שלהם, אבל לרוב זה לפי הכוונה- אם מישהו משתמש נגיד בנוצה שלו, למטרה רעה, הנוצה תהיה אדומה.
אנשים רבים משתמשים בכך כדי להבין את מטרותיהם.
אלה רק הדברים העיקריים, יש עוד מלא דברים שיכולתי לפרט על הקסם, אבל אני רוצה להספיק לכתוב חצי פרק, אז אסתפק בזה.
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): אני אפרט על 2 גזעים עיקריים:
1. בני אדם\קוסמים.
אמנם הם לא נראים ממש כמו קוסמים, אך זה שמם.
כל בני האדם שם הם בני אדם, בני אדם שיכולים לעשות קסמים הם קוסמים.
לרוב נותנים את תואר הקוסמים וקוראים למישהו קוסם בהקשר של היכולת שלו לבצע קסמים.
כל הקוסמים הם גם בני אדם, לא כל בני אדם הם קוסמים.
כדי שמישהו יקרא קוסם, הוא צריך להיות בן\בת 12 ומעלה.
למה?
כי ילדים לא מסוגלים לבצע קסמים, פשוט אין להם את היכולת הזאת.
2. יש כמה חיות קסומות, אך אני אדבר רק על אחת, שהיא כנראה היחידה שתופיע בסיפור שלי:
פגעתול, פגעתולית.
פגעתול זה חתול מכונף, פגעתולית זה פגעתול בנקבה.
עכשיו- למעמדות.
יש מעמדות, לא באופן רשמי, אבל בגדול, יש.
כפי שציינתי בסעיף קסם, לכל אחד יש סוג מסויים של קסם משלו.
דבר זה אינו סותר שלכמה אנשים יהיה סוג קסם יחודי זהה, כי פשוט הקסם הזה לא אחיד לכולם אבל זה לא אומר שלכל אחד יש קסם שהוא לגמרי אחר אחד מהשני.
כמו כן יש קסמים כאלו שנפוצים יותר ויש שנפוצים פחות.
ולמה סיפרתי לכם את כל זה?
כי מעמד של אדם נקבע לפי כמה נדירים קסמיו היחודיים.
(אדם שאינו קוסם( ראו פירוט על זה למעלה) הוא במעמד הנמוך ביותר).
אני אפרט פה על כמה סוגי קסמים יחודיים, לאו דווקא על הנפוצים ביותר.
אני עושה טופס בשביל עצמי(©כל הזכויות על טופס זה שמורות לי, ל-ג'יני 337, ואין להשתמש בו בשום צורה שהיא.):

אזהרת ספוילר!
ממקום זה והלאה, סעיף זה הוא ספוילר!
אין לקרוא את הסעיף אלה אם כן כבר קראתם לפחות עד החצי הראשון של פרק 3 בספר שלי.

CODE
[COLOR=purple][B]צורת המימוש של הקסם:[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]רמת הנפיצות של הקסם:[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]מה הקסם עושה:[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]כמות הפעמים שאפשר להשתמש בקסם:[/B][/COLOR]
[COLOR=purple][B]איך משתמשים בקסם:[/B][/COLOR]

צורת המימוש של הקסם: עלה שלכת
רמת הנפיצות של הקסם: לא ממש נדיר, אך לא נפוץ במיוחד, ברמה שזה מעניק למי שיש לו את הקסם מעמד... די גבוהה, אבל לא ממש.
בינוני + אפשר לקרוא לזה.
מה הקסם עושה: זוכרים שאמרתי שאדם יכול רק להתעתק בעצמו (בקסמים שכולם יכולים לעשות), ולא להביא איתו שום חפץ או אדם?
אז בנוגע לחפץ- נוצה, גם היא מסוג הקסמים שכולם יכולים לעשות, יכולה לתעתק חפצים, אבל לתעתק מישהו אחר- זה מה שעלה שלכת יכול לעשות!
למען האמת, עלה שלכת יכול גם לתעתק אנשים, בל אלה שבשורת קסמיהם יכולים להשתמש בעלי שלכת, ורוצים לתעתק חפץ, ברוב המקרים ישתמשו בנוצה.
כמות הפעמים שאפשר להשתמש בקסם: אפשר להשתמש בעלה שלכת (כמובן רק מי שיכול להשתמש בקסם זה) היא 100 פעמים בחודש.
איך משתמשים בקסם: כשמישהו רוצה לתעתק מישהו, אם המישהו נמצא לידו, הוא פשוט נותן לו עלה שלכת ומי שרוצה להתעתק בעזרת עלה שלכת נוגע בעלה השלכת, ואז הוא מתעתק.
אבל לרוב זה לא המקרה.
אמנם לפעמים זה כן קורה, כך מי שמתעתק בעזרת עלה השלכת לא צריך לבזבז התעתקות, מההתעתקות שכולם יכולים לעשות, כלומר לבזב המון אבקה, אבל לרוב כשמישהו משתמש בעלה שלכת, זה כדי לתעתק את מי שלא נמצא לידו.
אז הוא יוצר עלה שלכת, והעלה נוצר אוטומתית איפה שהוא רצה שהוא יווצר, ואז כשמישהו נוגע בעלה, הוא מתעתק.
אחד היתרונות של עלה שלכת זה שלפעמים אפשר להתבלבל ולחשוב שזה עלה שלכת אמיתי, אבל אם מסתכלים מקרוב על עלי שלכת תמיד אפשר להבחין אם זה עלה שלכת, או עלה שלכת אמיתי.

צורת המימוש של הקסם: עלה זהב טרי
רמת הנפיצות של הקסם: נדיר במיוחד.
מסוג הקסמים שמי שיש לו אותם עובד בלמכור את זה, מהצד או כעבודה עיקרית.
מה הקסם עושה: לעלה זהב יש שימושים רבים.
בשיקווים רבים, לרוב חזקים ביותר, צריך עלה זהוב וזה שימושו העיקרי.
עלה זהב די יקר, אבל תמיד טוב שיהיה 1-3 כאלה בבית, וברוב הבתים תמצאו לפחות אחד כזה.
לא כי הקסם הזה נפוץ אצל כולם, להפך, זה קסם נדיר מאד, אלה כי כולם יודעים שתמיד טוב שיהיו כאלה בבית וקונים כזה.
הוא קסום ומאד מאד חזק.
מי שיש לו קסם כזה לרוב יהיה עשיר.
כמות הפעמים שאפשר להשתמש בקסם: אדם שיש לו את הקסם הזה, יכול ליצור אותו פעם ביום.
איך משתמשים בקסם: מי שיש לו את הכוח ליצור כזה פשוט יוצר אותו, אחר כך משתמש בו.
אגב, מיצרים שרשראות עם טליונות של עלה זהב, ויש אמונות טפלות שתליון כזה מביא מזל.

צורת המימוש של הקסם: קובית קרח
רמת הנפיצות של הקסם: די נפוץ
מה הקסם עושה: כוחות ריפוי נמוכות
כמות הפעמים שאפשר להשתמש בקסם: אפשר להשתמש בקסם 20 פעמים בשבוע

יכול להיות שבקרוב אוסיף עוד סוגים, בנתים פירטתי רק על אלה.
חשוב לי להבהיר, לא כל הקסמים היחודיים הם סוגים של עלים.

מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): כל תושבי העולם יהודים.
אני יודעת שזה די מופרך, אבל אין לי כוח לחשוב על משהו טוב יותר.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): אין צפיפות אוכלוסין, הכוכב די גדול.
בערך בגודל של צדק כפול 10.
רק שבכוכב כמובן הוא לא ענק גז.
קצת על ההיסטוריה של המקום: בהתחלה, אנשים חשבו שכל אחד מסוגל לבצע קסמים.
הורים מודאגים פחדו שילדיהם יתעתקו בטעות למקום לא ידוע, או יבצעו קסם שיגרום להם סבל, ולא שחכו לבצע קסם נוגד ביצוע קסמים עליהם כל יום.
הקסם לא עבד להם, אז הם נורא חששו, חוקרים ניסו לחקור את התופעה, עד שגילו שקסם נוגד לא עובד על ילדים בני 12 ומטה.
כעבור 3 שנים בערך, כששמו לב שאף תינוק לא התעתק, ובכלל, ילדים מתחת לגיל 12 לא ביצעו קסמים אף פעם, הגיע למסקנה שיכול להיות שפשוט ילדים מתחת לגיל 12 לא מסוגלים לבצע קסמים, וקסם נוגד קסם לא עובד על מי שלא מסוגל לעשות קסמים.
החוקרים בדקו את העניין וגילו שהוא נכון.
קצת לפני שהסיפור מתחיל, המלך שם לב לתופעה מעניינת בקרב נתיניו- כשמישהו רוצה לבצע קסם מסוים שהוא לא יכול לבצע, הוא הולך מיד לאדם שיכול לבצע קסם זה ומבקש ממנו לבצע את הקסם בישבילו.
הוא גם שם לב, שאנשים שיכולות הקסם שלהם נדירים, פעמים רבות נוטשים את עבודתם כליל ורק מפרסמים שהם יכולים לעשות כך וכך, ואנשים קונים מהם את השימוש בקסמיהם.
המלך החליט שזה דבר רע, ואמר שמותר לבקש שימוש בקסם רק ממישהו מבני עירך.
מכיוון שאנשים לא התיחסו לחוק החדש הזה, המלך בנה גדרות עצומים שאי אפשר לעבור, בלתי נראים, מסביב לכל עיר, ואמר שישאיר את המצב כך תקופה מסויימת, שאנשים יתרגלו לבקש שימוש בקסמים רק מבני עירם.
החלטת המלך זו היתה מאד תמהה, אך המלך, שהיה איש די מוזר שרוב החלטותיו תמהות, ואמנם לא היה מלך ממש רע לתושבים, עדיין לא היה טוב במיוחד, עמד להגיע לגיל שיתחלף במלך אחר, שאז, ככל הנראה, יבטל חוק זה.
הערות:הטופס גמור
האם הטופס גמור? כן

--------------------
User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 13 2020, 12:51 PM
צטט הודעה

מה לא פורים היום?

פרטי משתמש
חרמשים: 4018
משתמש מספר: 72479

צונזר :(

--------------------
אמ קיי, דארלינג ~ היא\את
User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 13 2020, 13:21 PM
צטט הודעה

בילי קרמייקל היה שם

פרטי משתמש
קבוצה: מסדר מרלין
חרמשים: 150597
משתמש מספר: 61386

שם המקום: ספינת האם של הדנדיליאונים
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!):
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): ספינת חלל של חייזרים.
האקלים במקום:
מה רמת הטכנולוגיה? רמת טכנולוגיה מתקדמת מאוד, סוגים שונים של נשקים שכולם מופעלים על ידי אנרגיה סולארית ניידת.
מה סוג השלטון? שלטון דיקטטורי מאוד - הקפטן של הספינה עושה מה שהוא רוצה והשאר מקשיבים לו בעיוורון.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? אין.
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): דנדיליאונים - יצורים תבוניים שאחראים על אורח החיים שם, ועוד כמה יצורים לא תבוניים שהם ייבאו מכוכבים אחרים.
אין ממש מעמדות בחברה; כל הדנדיליאונים שווים זה לזה ונראים זהים לחלוטין (רק הם יודעים להבדיל בין עצמם) אבל היחיד שנמצא במעמד גבוה יותר זה הקפטן, ושני העוזרים האישיים שלו.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): האמונה שלהם היא שהקפטןיודע הכול, ואין כל טעם להתווכח איתו אפילו. הם לא מחשיבים אותו כאל, אלא יותר בתור הקובע את מסלול חייהם.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): האוכלוסייה גדולה מדי - קיימים שבע קווינטיליארד (לא המצאתי את המספר הזה) דנדיליאונים אבל הם מתפרשים על גבי כוכבים שונים שעליהם השתלטו בעבר. בתוך ספינת האם נמצאת כמות סמלית ביותר של שני מיליון דנדיליאונים שנועדה שנשלחה כדי למצוא את הכוכב הבא להשתלט עליו כדי להוריד את הצפיפות שלהם.
קצת על ההיסטוריה של המקום: ספינת האם עברה תלאות רבות ומלחמות, אבל בזכות הטכנולוגיה הנכונה של הגנה היא במצב מעולה כיום, דבר שאי אפשר להגיד על שפיותו של הקפטן אחרי כל התלאות שעבר.
הערות: זה יצא לי מוזר.
האם הטופס גמור? כן.

הודעה זו נערכה ע"י זללני ב Nov 13 2020, 13:31 PM

--------------------

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 13 2020, 14:00 PM
צטט הודעה

קוסם סטודנט מעולה

פרטי משתמש
חרמשים: 160761
משתמש מספר: 61264

שם המקום: הסיפור עצמו מתרחש בסֵרְגַד שזו יבשת, אבל השם של העולם עצמו הוא נַארִיקַה
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): יבשת ביקום דמיוני
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?):
סֵרְגַד מורכבת מארבע ממלכות שונות. גָאיַה, פַּנֵי, דנה וסוּפַה. הממלכות נקראות על שם האזור בו שלט כל אל.
גָאיַה -
בדרום מערב ממלכת גאיה ניצבים יערות השמש, שהם גם הגבול בין דרום מערב ממלכת גאיה וצפון מערב ממלכת סוּפַה. הגבול המערבי של ממלכת גאיה הוא הגבול עם הים הדִינַמִי, וממערב לים הדִינַמִי הנמצא ממערב ליבשת סֵרְגַד, ניצבת יבשת אִיתוֹן הגדולה. גָאיַה היא הממלכה הכי שופעת מבין שאר הממלכות. היא עשירה במזון ומים ומזג האוויר בממלכה אביבי.
פַּנֵי -
בצפון מערב ממלכת פַּנֵי ניצב רכס הרי הקרח. הגבול המזרחי של פַּנֵי הוא הגבול עם הים הכחוֹל, והגבול המערבי של פַּנֵי הוא הגבול עם הים הדִינַמִי. מצפון לפַּנֵי ניצב המֵיצַר האדוֹם, המפריד בין הים הדִינַמִי לבין הים הכחוֹל. שמו נקבע כך בעקבות המלחמות הרבות והעקובות דם של יבשת סֵרְגַד עם ממלכת אִיתוֹן הגדולה, הנמצאת מצידו השני של המיצר. אחרי המלחמה הגדולה בין שתי היבשות שליטי סֵרְגַד החליטו פה אחד שלא יפתחו במלחמה נגד ממלכת אִיתוֹן. הגבול הדרומי של פַּנֵי הוא הגבול עם ממלכת דֵנַה. בין ממלכת פַּנֵי לבין ממלכת גָאיַה יש סכסוך תמידי, בעקבות הסכסוך של האלה גָאיַה והאל פַּנֵי. ממלכת פַּנֵי היא הממלכה הקפואה ביותר מבין הממלכות.
סוּפַה -
סוּפַה היא הממלכה שנמצאת בדרום מערב סֵרְגַד, בצפון היא גובלת לממלכת גָאיַה הפוריה ובמזרח היא גובלת לדֵנַה. האמת היא שאין לי כל כך מה לומר על סוּפַה כי אין בה משהו כל כך מעניין, חוץ מהעובדה שאדמות הפרא הן הגבול בין גָאיַה, דֵנַה וסוּפַה. מה שכן אפשר להגיד על סופה הוא שהגבול בינה לבין ממלכת אִיתוֹן, האימפריה הגדולה, הוא הגבול החשוב ביותר שקיים בסֵרְגַד. ולמה? כי סוּפַה היא אחת הממלכות שוחרות השלום ביבשת סֵרְגַד, ובסוּפַה מנסים להגיע להסדר משותף עם מלך אִיתוֹן. לרוב יש בסופה סופות רבות, טורנדואים והורקינים, ממש כמו שמה של הממלכה.
דֵנַה -
דֵנַה היא הממלכת המזרחית ביותר בסֵרְגַד. הגבול המזרחי של דֵנַה הוא הגבול של הממלכה עם הים הכחול. בצפון מערב אדמות הפרא הן הגבול של דֵנַה עם סוּפַה וגָאיַה, ובצפון מזרח עם פַּנֵי. במערב בממלכה דֵנַה גובלת עם סוּפַה, ובמרכז נמצא מדבר השמיים, שהוא הגבול בין שתי הממלכות. בדרומה, דֵנַה גובלת עם היבשת טְלִידַארְק, ובין שתי היבשות, סֵרְגַד וטְלִידַארְק, נמצא הים הדרומי. אדמותיה של ממלכת דֵנַה אינן עשירות או פוריות, אבל כן אפשר לגדל בהן דברים. בדרך כלל מזג האוויר בדֵנַה הינו קיצי, או יותר נכון "סֶדוּלִי".
האקלים במקום: כתוב על זה בגיאוגרפיה :>
מה רמת הטכנולוגיה?
הטכנולוגיה בסֵרְגַד מאוד מפותחת. כלומר, ממש. מאוד מאוד מפותחת. אני מניחה שהטכנולוגיה שם קצת יותר מפותחת מהטכנולוגיה שבעולם שלנו, אבל אחרי הכל, העולם נראה קצת מיושן. קצת מאוד מיושן. כלומר, כן, יש להם טלפונים מאוד מפותחים טכנולוגית, אבל רק אנשים עמידים בעלי-יכולת מחזיקים בדברים מתקדמים כאלה בביתם.
מה סוג השלטון?
השלטון בסֵרְגַד מחולק לפי הממלכות.
גָאיַה - בממלכת גָאיַה השלטון הוא שלטון מלוכה - המלוכה נקבעה כבר כשהאלים שלטו בסֵרְגַד. האלה גָאיַה בחרה את משפחת המלוכה והמשפחה מולכת עד היום.
פַּנֵי - בממלכת פַּנֵי השלטון הוא שלטון מלוכה דיקטטורי. כל אחד יכול לרצות להיות מלך ולעמוד מול המלך הנוכחי. כשמישהו קורא תיגר על משפחת המלוכה הנוכחית הוא צריך להילחם מול המלך הנוכחי או יורש העצר, ואם קורא התיגר מנצח את יריבו והורג אותו, משפחתו הופכת למשפחת המלוכה הנוכחית, ומשפחת המלוכה הקודמת עוזבת את ביתה ומנסה להסתגל לחיים חדשים.
סוּפַה - בממלכת סוּפַה, בדיוק כמו בממלכת דֵנַה, השלטון הוא שלטון דמוקרטי - האזרחים בוחרים את השליטים בבחירות הוגנות. כל חמש שנים מתקיימות בחירות חדשות. מי שנבחר כשליט הממלכה עדיין חי בביתו, מה שמסמל שהחיים בסוּפַה הוגנים.
דֵנַה - בממלכת דֵנַה, בדיוק כמו בממלכת סוּפַה, השלטון הוא שלטון דמוקרטי - האזרחים בוחרים את השליטים בבחירות הוגנות. כל חמש שנים מתקיימות בחירות חדשות. מי שנבחר כשליט הממלכה עדיין חי בביתו, מה שמסמל שהחיים בדֵנַה הוגנים.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? אני לא יודעת איך להגדיר את זה אופס >< הקסם נמצא בעיקר באוויר
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): רק בני אדם.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?):
תושבי סֵרְגַד מאמינים כולם בארבעת האלים שלהם - פַּנֵי, דֵנַה, סוּפַה וגָאיַה. כל אל שולט ביסוד אחר - פַּנֵי שולט ביסוד האש, דֵנַה שולט ביסוד האדמה, סוּפַה שולטת ביסוד האוויר וגָאיַה שולטת ביסוד המים.
בשביל תושבי כל הממלכות, ברגע שאל המוות, רַאלוֹס, ישתלט על ממלכת גָאיַה, הממלכה הכי שופעת מוצרים ומזון ומזג האוויר שם אביבי, מלחמה תפרוץ בין ממלכת גָאיַה לשאר הממלכות ורק המראות - שהם שליחי האלים, יוכלו לעצור אותה. מכל ממלכה יש שליח או שליחה אחת. האלים בוחרים את המראות לפי הפוטנציאל שהם רואים במראה שהם בוחרים. כל שליח קיבל את מתת האל שעל שמו קרויה הממלכה שבו הוא חי. כל חמישים שנים נבחרים מראות חדשים, אחרי שכל ה"מחזור" הקודם של המראות עובר לחיות בפּוֹמְפֵּיי הדרומית, משכן האלים. חוץ מהמתת שמקבלים המראות, הם מקבלים גם אפשרות לחיות בפּוֹמְפֵּיי הדרומית, מקום משכנם של האלים. אחרי שעבודתם של המראות מסתיימת, הם עוברים לחיות בפּוֹמְפֵּיי הדרומית חיי אלמוות.
פּוֹמְפֵּיי הדרומית היא מקום משכנם של האלים. כדי להפוך למראה צריך להגיע בדיוק למרכז היבשת ולקרוא לאלי סֵרְגַד. לאחר שאלי סֵרְגַד מתגלים, צריך להוכיח לאלים שאנחנו ראויים להפוך למראות. בנוסף לכך, כדי להפוך למראה כל שמונת האנשים הרוצים להפוך למראות צריכים לעשות זאת ביחד.
כדי להגיע לפּוֹמְפֵּיי הדרומית צריכים כל המראות להתקבץ במקום השלטון העתיק של האלה גָאיַה ולהוכיח לשומר העולמות שהם המראות הנוכחיים.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): לא ידוע... אין כל כך צפיפות אוכלוסין
קצת על ההיסטוריה של המקום:
בואו, אני אספר לכם על נַארִיקַה. העולם הזה, נַארִיקַה, קיים כבר במשך שנים... הוא קיים הרבה מאוד זמן. ואז, בשנת 2020, הקורונה הגיעה לכדור הארץ. בעקבות הקורונה שהגיעה אלינו, אלוהים החליט ליצור את סֵרְגַד. הוא רצה ליצור מקום בו לא יחזרו על הטעויות שבני האדם שבכדור הארץ עשו. טוב, אני לא יודעת אם זה אלוהים, יותר מאל אחד או שזה אפילו היקום; אבל הבנתם מה אני אומרת. סֵרְגַד נוצרה בעקבות הקורונה, להוות תחלופה לכדור הארץ.
סֵרְגַד לא נוצרה תוך רגע - זה לקח קצת זמן. למען האמת, אפילו אלוהים, האלים הרבים או היקום עצמו - הם לא יצרו את סֵרְגַד. בהתחלה, נוצרו ארבעה אלים. ארבעה אלים אותם כבר הכרנו. אם אתם לא מבינים על מה אני מדברת - אני מדברת על גָאיַה פַּנֵי, סוּפַה ודֵנַה. אלה האלים שנוצרו. האלים האלה קיבלו הוראה ליצור עולם. וזה מה שהם עשו. הם יצרו את העולם עצמו - כדור הארץ המקביל והחדש. ואחרי שהם יצרו כמה יבשות, הם יצרו את סֵרְגַד. העולם עליו אנחנו מדברים... הם יצרו את היבשת, פשוט וקל. ואחרי שהם יצרו את היבשת, הם החליטו ליצור ממלכות. ממלכות, שכל אחד מהם יהיה האל הפטרון של אחת מהן. על כל אחד מהאלים הוטלה אחריות גדולה במיוחד - ממלכה. תחילה, הם יצרו את בני האדם. הרי איך הם ימלכו על ממלכה ללא אזרחים? ואז כל אחד מהאלים החליט לעשות את הדברים בדרכו שלו. האלה גָאיַה החליטה להמליך משפחה מיוחדת - משפחה שבהחלט ראויה למלוכה. בממלכה שלה, המשפחה מולכת, עד היום. פַּנֵי, לעומת גָאיַה, החליט לערוך תחרות - תחרות עד המוות, שהמנצח שלה ימלוך על הממלכה שלו. חמש שנים לאחר שהומלך המלך של ממלכת פַּנֵי, הוא נרצח. ומאה שנים לאחר מכן, הנכד של הרוצח נרצח גם הוא. כן, בפַּנֵי השלטון בכלל לא קבוע. השלטון בפַּנֵי הוא שלטון דיקטטורי, אותו כל אחד יכול לקבל - כל אדם מספיק אמיץ שמוכן להרוג את המלך המכהן, ומצליח לעשות זאת.
סוּפַה ודֵנַה, לעומת שני האלים האחרים, החליטו לעשות דבר אחר לגמרי - הם החליטו לעשות בחירות. כן, בחירות. תחילה, במשך עשרות שנים, הם שלטו בממלכות שלהם. הם נתנו לאזרחים להכיר אחד את השני, לגבש דעות... ואז, היו בחירות. כמו בעולם שלנו, בכדור הארץ. בחירות רגילות. בסוּפַה ובדֵנַה יש בחירות כל שש שנים. אולי זה הרבה זמן, אבל אצלם זה עובר במהירות. לאנשים מסוימים לפחות...
הערות: אני לא יודעת איך לסדר את זה כאן הצילו, כשאני אסיים לכתוב על סרגד אני מניחה שאני אערוך
האם הטופס גמור? הטופס עצמו? לא, העולם? חצי. אני לא יודעת איך לסדר את זה כאן אופס ><

--------------------

User Posted Image

So don't be afraid to let them show
Your true colors
True colors are beautiful
Like a rainbow

---------
פורסם ב: Nov 14 2020, 00:56 AM
צטט הודעה

נגזרת זה לא תחליף לשכל

פרטי משתמש
חרמשים: 6
מגדר:
משתמש מספר: 72867

שם המקום: ני יורק
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): הממ... העיר ניו יורק שכולנו מכירים.
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): במדינת ניו יורק, ארה"ב.
האקלים במקום: בדרך כלל חם.
מה רמת הטכנולוגיה? כמו שיש לנו.
מה סוג השלטון? דמוקרטי
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? קסם ארבעת היסודות, רוב התושבים לא מודעים אליו.
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): יש קריאקים, דראקסיים ופנאטסוליים.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): עיקרון איש איש באמונתו יחיה.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?):כמו ניו יורק הרגילה
קצת על ההיסטוריה של המקום: כמו ניו יורק הרגילה
הערות:
האם הטופס גמור? נראה לי.

--------------------
כוסאומו למה הורידו לי את ההרשאה של ההודעות
מזל טוב פורטלוש

---------
פורסם ב: Nov 15 2020, 04:22 AM
צטט הודעה

So tell my friends that I'll be over here

פרטי משתמש
חרמשים: 9443
משתמש מספר: 58753

שם המקום: סינסטרי
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): ליטרלי מפת לידה לזוגות 👁👄👁 היא בייסיקלי חלל רק שבין אזור לאזור (אזור = פלנטה / אסטרואיד / נקודה מתמטית) יש שביל ומסלול.
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): בשום מקום. מכיל 10 פלנטות, נקודה מתמטית ו2 אסטרואידים.
האקלים במקום: משתנה על פי יחסי האזורים.
מה רמת הטכנולוגיה? אין.
מה סוג השלטון? הדמויות הראשיות שולטות על סינסטרי ביחד.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? אסטרולוגי?? 👁👄👁
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): אין חברה, אין כלום. רק שני גייז בחלל.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): אסטרולוגיה אני מניח????
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): 2 נפשות וזה יותר ממספיק במקרה שלהם.
קצת על ההיסטוריה של המקום: אין היסטוריה ממש?
הערות: אמאלה מה זה :,(
האם הטופס גמור? כן

--------------------

ראיין/תומר || הוא/אתה || מנהל הקלחת הרותחת & ראש בית גריפינדור בדימוס || פרשתי

איש אשכולות של ממש

---------
פורסם ב: Nov 15 2020, 10:03 AM
צטט הודעה

פרשנית לענייני החיים של ורד

פרטי משתמש
קבוצה: אחראית פעילויות ופרויקטים
חרמשים: 2146960688
משתמש מספר: 52249

*הערה קטנה - הסיפור מתרחש במקביל גם בכדור הארץ הרגיל שלנו (בירושלים והסביבה, אם לדייק), וגם בעולם נוסף שעליו מפורט בטופס.

שם המקום: המימד החמישי
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): המימד החמישי הוא מעין מימד מקביל שנבנה על המימד שלנו ומתקיים במקביל לו - כלומר, המימד החמישי רואה את המימד הרביעי (המימד הרגיל שלנו) ואת מה שקורה בו, אבל המימד הרביעי לא רואה את המימד החמישי ולא מודע לקיומו.
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): טוב, במקביל לעולם שלנו. הגיאוגרפיה בו זהה לחלוטין לזו של המימד שלנו מבחינה גיאוגרפית.
האקלים במקום: האקלים הוא אמנם אותו אקלים כמו במימד הרביעי (אם פה יורד גשם אז גם שם יראו את זה), אבל הוא לא משפיע על תושבי המימד בשום צורה שהיא - הם לא מרגישים קור, חום, רטיבות וכדומה, ככה שלאקלים אין ממש משמעות.
מה רמת הטכנולוגיה? אפסית - היא לא נצרכת שם כמעט בכלל (למעט התבוננות בטכנולוגיה של המימד הרביעי).
מה סוג השלטון? לא קיים. כן יש קבוצות במימד, אבל אין ממש שלטון מרכזי ועיקרי.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? פחות או יותר. הסברים בסעיף הבא.
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): או, הנה החלק המשמעותי. היצורים שחיים במימד החמישי הם לא בדיוק חיים - כי הם רוחות רפאים. המימד החמישי הוא המימד אליו עוברות הנשמות של האנשים המתים עד שהן מתגלגלות לחיים חדשים. אחרי כמה זמן זה קורה? משתנה ממש - הכל תלוי בנשמה. יש נשמות שנמצאות במימד כמה שעות או כמה ימים, ויש נשמות שנמצאות שם תקופות חיים שלמות. כשהנשמה מוכנה להמשיך לגלגול הבא, זה פשוט קורה. הנשמות, מעצם היותן רוחות רפאים, בעצם חסרות תחושה פיזית, כמו שכתבתי למשל למעלה - הן לא חשות בשינויי אקלים, וכך גם ברעב, צמא, עייפות, צורך לשירותים וכדומה (למרות שאם נשמה רוצה לעשות אחד מהדברים האלה, היא בהחלט יכולה. לישון זו הפעולה הקלה ביותר, כי היא לא דורשת גישה למעמד הרביעי. האחרות קצת יותר קשות אבל אפשריות). זה נובע בעיקר מהעובדה שאין להן גוף ממשי, אלא מעין הד קלוש של האדם האחרון שהם היו. זה גם האדם שהם מתפקדים בדמותו - הנשמות לא זוכרות את כל הגלגולים הקודמים שלהם, אלא רק את הנקודות העיקריות והלקחים שהם למדו בחיים ההם. הן רואות אחת את השנייה ואת אנשי המימד הרביעי, אבל אנשי המימד הרביעי לא מסוגלים לחוש בהן (חוץ מבכל טקסי ה"מכשפות" למיניהם, שיש בהם מן האמת באופן מפתיע). קיימים קשרים בעיקר בין רוחות ממקומות קרובים - הרוחות אמנם יכולות לנוע בחופשיות (בעזרת ריחוף, שזה די נחמד), אבל הן גם קשורות למקום מותן ולא יכולות להתרחק ממנו למשך זמן ממושך.
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): טוב, זה משתנה בין אדם לאדם. הרבה אנשים נשארים עם האמונה הקודמת שלהם, אבל הרבה גם משנים - אתאיסטים שמגלים שיש חיים אחרי המוות ולפתע מאמינים באלוהים, או דתיים שאמנם מגלים שתיאוריית גלגול הנשמות שלהם באמת אמיתית, אבל אלוהים עצמו לא באמת נמצא שם. ככה או ככה, רוב האנשים כן מחזיקים באיזושהי אמונה שאומרת שהיקום גדול מכולנו ושכן פועלים בו כוחות גדולים יותר משאפשר לשער.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): המימד החמישי לא צפוף במיוחד - רוב האנשים בוחרים להמשיך לגלגול חדש, ולא להישאר תקועים במקומם. לא קיים אף מפקד אוכלוסין במימד החמישי (כי, טוב, זה די מובן מאליו), אבל ההערכה הגסה היא כי קיימים כמה מיליונים בודדים של נשמות ברחבי העולם. הן לא חיות בצפיפות במיוחד, כמו שאפשר להבין. למעשה, גם המושג "חיות" הוא קצת מוזר - הנשמות כן מתגוררות במקומות מסויימים (לרוב באיזור בו הן מתו או במקום בו המשפחה/אנשים קרובים אליהן חיים), אבל זה לא לחלוטין הבית שלהן (כי האנשים שחיים שם לא מודעים לקיומן של הנשמות).
קצת על ההיסטוריה של המקום: המימד החמישי תמיד היה שם. אף אחד לא יודע איך או למה, אבל הוא תמיד היה שם ותמיד איכלס את נשמות האנשים שמתו לפני גלגולם הבא. המקום די שלו ולא חווה יותר מידי דרמות לאורך השנים, בעיקר כי רוב האנשים התחלפו בקצב די גבוה.
הערות: הקשר בין המימד הרביעי לחמישי הוא די מסובך. מבחינת המימד הרביעי (למעט אנשים שמאמינים בגלגול נשמות וכל זה), המימד החמישי בכלל לא קיים. מבחינת המימד החמישי, הם רואים ושומעים את כל המתרחש במימד הרביעי, אך לא יכולים להשפיע על התרחשות האירועים שם. גישה למימד הרביעי דורשת מאמץ מאוד גדול והבנה עמוקה של הקשרים בין המימדים, דבר שלא כל כך פשוט להשיג. כך, למשל, עובדים כל הטקסים האלה של הדיבור למתים - אם הנשמה עדיין במימד החמישי ויודעת איך לתקשר, היא תהיה מסוגלת להגיב. אותו דבר קורה עם הופעה בחלומות של אנשים מהמימד הרביעי. זה לא קורה הרבה, ורוב ה"מעלים באוב" הם סתם שרלטנים, אבל לפעמים זה גם קורה. נשמות מהמימד החמישי מסוגלות לעיתים מאוד נדירות גם להזיז פיזית דברים במימד הרביעי, אבל זה קשה אפילו יותר.
האם הטופס גמור? יאפ

--------------------
שקד ✧ אחראית פעילויות ופרויקטים

User Posted Image

---------
פורסם ב: Nov 19 2020, 13:51 PM
צטט הודעה

סוהרסן

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 7208
משתמש מספר: 63575

שם המקום: בית הספר לכישוף, קסם ויכולת
סוג המקום (האם זה יישוב קטן ודמיוני? אולי עיר מומצאת, יקום מקביל? ספרו לנו!): בית ספר מיוחד, בעל 3 אגפים שממוקמים בניינים שונים.
גיאוגרפיה (איפה המקום נמצא? האם זה הר, עמק, מקום מישורי וכו'? האם הוא מכיל מדינות, ערים וכו'?): לא רואים כלום מעבר לבית הספר, מלבד בחופשות כשחוזרים לכדור הארץ.
האקלים במקום: ~בחרתי לא לענות על הסעיף~
מה רמת הטכנולוגיה? אין שם רמת טכנולוגיה ככ גבוהה כמו הקסם השורר במקום.
מה סוג השלטון? יש מנהלת ראשית, שאף אחד לא יודע מה סוג העל-טבעי שלה, מתחתיה יש את 3 המנהלות של כל אחד מבתי הספר שלהן יש את העל-טבעי של בית הספר שלהן (כישוף, קסם או יכולת), ואחר כך יש את התלמידות. הדירוג בין התלמידות נקבע רק בסוף השנה, כך שאין טעם להטריד אתכם בזה.
האם יש קסם? אם כן, איזה סוג? סוף סוף החלק המעניין! ישנם 3 סוגים של על-טבעי (ככה קוראים שם לקסם, תביו למה בהמשך): כישוף - נגזר ממכשפות. שיקויים בעיקר. לכל אחד/ת יש את החומר שהוא מתמחה בו. קסם (לכן לא קוראים לכללי קסם) - על-טבעי באמצעות שרביטים. לכל אחד/ת יש את תחום ההתמחות שלו, לדוגמא קסמי אש. יכולת - משהו אישי שיש לכל אחד/ת מבעלי העל-טבעי יכולת. לדוגמא, אם יש לי יכולת מים, אני אוכל לשלוט במים.
אילו גזעים חיים במקום? מהם המעמדות בחברה? (האם נמצאים שם בני אדם, יצורים אחרים? האם החברה שוויונית או שיש מעמדות? כיצד נקבעים המעמדות, אם יש?): המעמדות כבר הסברתי בשלטון. יש שם בנות אדם, שמגיעות לבית הספר ומגלות שהן לא בנות אדם רגילות..
מה האמונה? (האם מאמינים בישות כלשהי? האם התושבים אתאיסטים? האם האמונה של כולם זהה, האם קיים עיקרון איש איש באמונתו יחיה?): האמונה לא לוקחת חלק בסיפור.
אוכלוסייה (כמה נפשות חיות במקום? האם ישנה צפיפות אוכלוסין?): רוב האוכלוביה זה התלמידות.
קצת על ההיסטוריה של המקום: ~בחרתי לא לענות, אולי בהמשך~
מראה של המקום: רחבה גדולה ועליה 3 בניינים עגולים מסודרים במעגל. בחזית כל בניין יש פסל: אצל כישוף זה קדרה (עם כף עץ כזאת של ערבוב בתוכה), אצל קסם זה שרביט ואצל יכולת זו כף יד הפונה השמיימה. הפסלים בגובה 5 מטרים.
הערות:הוספתי סעיף של מראה של המקום
האם הטופס גמור? כן, כרגע.

--------------------
קראו לי דרקונית
אין לי באמת כוח ליצור חתימה יפה ומושקעת.
רוצים לדעת עליי דברים? שלחו ינשוף!

---------
1 משתמשים צופים באשכול זה (1 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושאקפיצה לעמוד (2) [1] 2  קפיצה לעמוד V 
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3717 7004 4152 2139

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025