![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 22:13 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
"אם כך תעלה, ילד! למה אתה מחכה?" קרא הרופא. תם עלה במהירות לאמבולנס והתיישב על אחד הספסלים. הוא פשוט לא האמין שזה קורה לו. הראש של מאיה דימם והרופאים ניסו לטפל בה. "הסיכויים לא גבוהים..." מלמל אחד מהם. תם נבהל. מאיה הייתה כל מה שנשאר לו, הוא לא יכל לאבד אותה. זה יהיה פשוט יותר מדי בשבילו. הוא קבר את ראשו בין ידיו. האיש ההוא הרי ירה בה שלוש פעמים. אם כמה שמאיה והוא עברו, אפילו היא לא הייתה מסוגלת לעמוד בפניי יריית כדור. "מהר יותר! אנחנו מאבדים אותה!" צעק אחד הרופאים לכיוון הנהג. הנהג לא השיב, רק החל לנסוע במהירות שיא. "תם..." מילמלה מאיה. "בוא רגע...." תם קם במהירות ורכן לצידה. הרופאים זזו הצידה, יודעים שהסיכוי להציל אותה נגמר. "תם... שתדע שהכול יהיה בסדר... אתה תסתדר נהדר בלעדיי..." מאיה הייתה חלשה כל כך, אבל תם נראה מזועזע. "על תדברי ככה! הרופאים יצילו אותך! נכון?" הוא פנה בתקווה לארבעת הרופאים שעמדו מאחוריו. "אני מצטער, ילד. עשינו כל מה שיכולנו." אמר הימני בקול שקט. תם התנשף. הוא אפילו לא יכל לדמיין את החיים בלי מאיה. הם היו יותר מאח ואחות, כל אחד מהם היה עולם ומלואו בשביל השנייה. וכשתם ניסה לחשוב על החיים בלי מאיה, כל מה שהוא ראה היה חלל ריק. חיים ללא משמעות. הוא חיבק את מאיה, לא מוכן לעזוב גם כשנישמתה פרחה ממנה.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ אז... מה אתם אומרים? שיעמם לי אז כתבתי את זה ואני קוראת שוב *וצוחקת* בכל מקרה זה לאתגר הזה: • לכתוב קטע/שיר אשר מתרחש באמבולנס. ועל הדרך עשיתי גם את זה: • לכתוב קטע שבו הדמות הראשית מתה בסופו. -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 22:43 PM
|
||
![]() סקיב ![]() |
אוקיי נתחיל מזה שזה ממש מדהים ועצוב!!
עכשיו יש לך שם טעות, כתבת מהירות שי במקום מהירות שיא. וכשהרופא אומר לתם שהם עשו כל מה שהם יכלו, הוא קורא לו ילד, אבל מאיה כבר קוראת לו אז הרופא אמור לדעת איך קוראים לו, לא? זה גם קטע ממש מרגש שדי מראה על אהבה בין אחים, ועשית את זה בדרך מדהימה פשוט. אני יודעת שלא כתבת באמת מה הרופאים עשו, אבל זה גם יפה שאת מראה בכתיבה שלך שהם מנסים לעזור באמת. זה מדהים. זה בכללי מאוד ריגש אותי, התחלתי לבכות כי אני דרמטית. סליחה אם פגעתי בתגובה הזאת, זאת ממש לא הייתה הכוונה שלי! -------------------- פרשתי
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 22:49 PM
|
||
תודה רבה על כל ההערות!!
דבר ראשון- את המהירות שיא תיקנתי. דבר שני- הגעתי למסקנה שאני לא ממש רוצה שמישהו בקטע הזה חוץ ממאיה יקרה לתם בשם שלו, אז ככה זה יצא:) דבר שלישי- אני ממש שמחה לדעת שאהבת!! השקעתי בזה ממש!! הבעיה היחידה זה שאת בוכה ואני לא אוהבת לעשות אנשים עצובים... -------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Dec 29 2020, 23:07 PM
|
||
![]() מוגל |
אוקי אוקי זה פשוט מדהים!! אני לא חושבת שיש כאן משהו ממש לשפר!!
בדרך כלל אני לא מגיבה אבל פה החלטתי להגיב:) זה גם ממש עצוב!!! למה כתבת דבר כזה עצוב?! -------------------- החתימה בשיפוצים והיא תישאר כך לנצח --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 1 2021, 22:41 PM
|
||
![]() מוגל |
זה מהמם!
העברת את המסר ממש יפה, עשית לי עצובי. זה גרם לי ממש לחשוב על לאבד את אח שלי. אני לא יכולה לדמיין את זה... -------------------- *בבקשה תתרמו חרמשים! אני ממש ממש רוצה לשנות כינוי*
~ טאי~ פאנ(תסבוך נונ בינארי) ~ אנימה👍😔 ~ משוגע ביישן מכוכב אחר ~ לשון פנייה: הם/אתה "זה נכון שצעקת על אמברידג'?" "כן" "וכינית אותה שקרנית?" "כן" "ואמרת לה שוולדמורט חזר?" "כן" "קח עוגיה פוטר" אני בהפלפאף. נקודה. לא נתון לדיון. המשחק של אנדר זה מדהים. אני בקושי פעיל, אבל אני אשתדל לענות אם שולחים לי ינשוף! --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 11 2021, 13:14 PM
|
||
תודה!!
-------------------- 🌻MIKA||SHE\HER🌻 מסטיקים|ציניות|הארי פוטר|פרסי ג'קסון ![]() תפרצו לי כבר לחתימה מעצבנים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 12 2021, 14:02 PM
|
||
![]() מוגל |
יפה מאוד, אני ממש אהבתי!
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |