האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ציור מופשט|וריאן
פורסם ב: May 16 2021, 12:02 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17697
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

אוי אני ממש אוהבת את יוטו, ילדים כישלוניים חביבים. אבל אתם יודעים את מי אני יותר אוהבת? את ג'ארד. המלך הזה צריך קטע משל עצמו למרות שהוא דמות משנית שלא עושה כלום עם החיים שלו חוץ מלזרוק כדורים לתוך חישוק.

---

יוטו רצו לבכות כשראו את המספר על גבי דף המבחן שלהם. הם רצו לבכות אפילו יותר כשחשבו על התגובה הנוראית שיקבלו מהאבות שלהם לציון הזה.
הם בקושי שמו לב לאישה הצעירה שניסתה למשוך את תשומת ליבם כשהם הגיעו לביתם.
"יו," היא קראה ונופפה להם בידה. "יוטו, נכון?"
לקח להם זמן לזהות אותה. זאת הייתה השכנה החדשה שלהם. יוטו בכלל לא ציפו שהיא תכיר אותם, היות והם נשארו כל הזמן בבית ולמדו. הם הנהנו בהיסוס.
"מה אתה עושה כל היום בבית?" היא שאלה בעניין.
יוטו אפילו לא טרחו לתקן את לשון הפנייה. הם בעיקר תהו למה היא מתעניינת בהם כל כך - הרי היא בסך הכל השכנה שהגיעה הנה ממש לא ממזמן. יוטו לא ידעו אפילו בת כמה היא, או במה היא עוסקת. "אני צריך ללמוד," ענו.
האישה הנהנה בהבנה. "מתי המבחן הבא שלך?" שאלה, וכשלא קיבלה תשובה היא נאנחה. "אל תלמד ככה כל היום. זה ישרוף לך את המוח."
יוטו נשכו את שפתם התחתונה במורת רוח. היה ברור שהיא מעולם לא גדלה עם הורים יפנים. עם כל ציון נכשל נוסף שקיבלו הם פחדו יותר לחזור הביתה ולהתמודד מול ההורים שלהם. הדרך היחידה להתחמק מזה הייתה ללמוד כל היום - אם רק זה היה עוזר גם לציונים שלהם.
הם היו כישלון.
"היי, מה דעתך לעשות הפסקה קטנה?" הציעה השכנה. "אני אראה לך משהו מגניב."
הם היססו. אחרי הכל - הם אפילו לא יודעים איך קראו לאישה הזאת, לא משנה כמה הכוונות שלה נראו טובות. אבל היא בכל זאת גרה בבית מול שלהם - אם יקרה משהו הם יכול לברוח חזרה במהירות. חוץ מזה, ככה הם יוכלו להימנע עוד זמן מהפגישה עם ההורים שלהם, ומהאכזבה שתעלה בפניהם…
"בסדר." הם משכו בכתפיהם וחצו את הרחוב כדי להגיע אליה. מקרוב יוטו יכלו לראות שפניה היו מכוסות נמשים, למרות שפחות ממה שהיה למיקה ואחיה התאום ג'ארד. בכל פעם שיוטו הסתכלו עליהם הם תהו איך לבן אדם אחד יכולים להיות כל כך הרבה נמשים ושזה עדיין יחשב לבריא.
האישה הובילה אותם אל החצר האחורית שלה, ובנתיים ניסה לפתוח בשיחה. "אתה אוהב לצייר?"
"אף פעם לא ניסיתי," ענו יוטו, "למרות שאני בטח אהיה כישלון גם בזה," הוסיפו במלמול ממורמר.
"אי אפשר לטעות באומנות," ענתה השכנה בגיחוך, והשאירה את יוטו סמוקים ממבוכה, שלא ציפו שתשמע אותם. "יש יצירות במוזיאונים שהן רק השפרצות של צבע. זה משהו שכל אידיוט יכול לעשות. הסוד הוא להכניס פנימה רגש."
"רגש," חזרו אחריה יוטו בלחישה. זה נשמע להם כמעט מצחיק - הסוד להצלחה הוא רגש. לא היה אפשר להשיג כסף מלהרגיש.
"מה דעתך לנסות לצייר משהו?" הציעה האישה בחיוך קל והחוותה אל החצר האחורית שנגלתה מולם. שולחן ארוך עמד על הדק שמחוץ לבית, ומסביבו עמדו ארבעה קני ציור, שניים מכל צד. נראה שהאישה הזאת מאוד אהבה אומנות.
יוטו הנהנו. הרי לא היה להם מה להפסיד מניסיון כושל לצייר - אולי חוץ מהכבוד שלהם, אבל זה היה כבר עניין שבשגרה. "בסדר."
האישה הובילה אותם אל השולחן ונתנה להם דף נייר חלק ועיפרון. יוטו הרימו את העיפרון ובהו בדף בריכוז. לא היה להם מושג מה לעשות עכשיו. מה היא כבר רצתה שיצירו? למרות שלא חשוב מה זה כבר היה, הם עדיין היו נכשלים בזה קשות. כמובן שהעובדה שהאישה הזרה הזאת מסתכלת עליהם בעניין לא עזרה ללחץ שלהם. היא לא יכלה לחכות לראות את התוצאה הסופית, היא הייתה חייבת להסתכל גם על הדרך?
"תנסה לצייר את הדבר הראשון שעולה לך בראש," הציעה השכנה לאחר דקה ארוכה שבה אף אחד מהם לא עשה כלום.
התמונה הראשונה שעלתה ליוטו בראש היו משחקי התפקידים שהם, מיקה וג'ארד נהגו לשחק כשהם היו קטנים. הם עדיין זכרו את הדמות שהשתמשו בה כמעט תמיד - אלפית גבוה שנלחמה בחץ וקשת וכמעט אף פעם לא החטיאה את מטרתה.
המחשבה הראשונה שעלתה בהם הייתה לנסות לצייר את אותה האלפית, אבל הם עצרו את עצמם רגע לפני שציירו את הקו הראשון. הם ידעו שזה עומד לצאת רע. אולי היה עדיף שיתחילו במשהו פשוט יותר?
אחרי חמש דקות הם סיימו סוף סוף את הציור שלהם. האישה רכנה קדימה ובחנה את הציור בריכוז. "זאת מפה?"
יוטו הנהנו במבוכה. כנראה זה לא מה שהם היו אמורים לצייר, אבל זה היה הדבר היחיד שהם היו בטוחים כמעט לגמרי שאפילו להם יהיה קשה לפשל בו. הרי מפות זה דבר מופשט, וגם אם הם יפספסו קו או שניים, אף אחד לא ישים לב לכך כשזה עולם שנמצא רק בראש שלהם.
האישה פתחה את פיה, כנראה בשביל לשאול של מה המפה. לזה יוטו לא היו מוכנים - הם לא רצו להתחיל להסביר לה על משחקי התפקידים שנהגו לעשות כשהיו קטנים - אבל נראה שזאת בכלל לא הייתה הכוונה שלה. "מה דעתך שאני אלמד אותך?"
"אני… מה?" שאלו יוטו בבלבול.
"אומנות. אני מורה לאומנות. אני יכולה להביא לך כרטיס ביקור," אמרה והחוותה אל הבית.
"אני לא חושב שהאבות שלי ישמחו לשלם על שיעורי אומנות," מלמלו יוטו במבוכה.
"אני אתן לך שיעורים בחינם." האישה הכריזה כאילו בזה נחתם העניין. "אם תרצה, אני אסכים לא לדבר על זה עם ההורים שלך," הוסיפה כשראתה את ההבעה שעלתה על פניהם.
יוטו הסתכלו על הציור שציירו. זה לא היה יותר מדי מיוחד, או יותר מדי מושקע, אבל הם כן הרגישו טוב להוציא לעולם משהו שהיה קיים רק בראש שלהם עד עכשיו. אולי ללמוד אומנות בסתר לא יהיה רעיון רע כל כך, במיוחד כשזה בחינם. "אני אחשוב על זה."
"חכה כאן," אמרה האישה ונכנסה אל תוך הבית. היא חזרה אחרי חצי דקה ונופפה בידה בכרטיס ביקור, ואז הושיטה להם אותו. "אם תחליט שאתה רוצה, תתקשר אליי."
יוטו לקחו את הכרטיס והנהנו במבוכה. הם לקחו את המפה שציירו ודחפו אותה עמוק לתוך התיק שלהם, שההורים שלהם לא יראו אותה, ואז נפרדו לשלום מהשכנה החביבה והלכו אל ביתם. רק כשנכנסו לחדרם ונעלו את הדלת מאחוריהם הם הרשו לעצמם להסתכל על כרטיס הביקור שקיבלו.
אילה רוקס

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: May 16 2021, 12:10 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 11062
מגדר:female
משתמש מספר: 69760

וואו יפה

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: May 16 2021, 12:16 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש
קבוצה: אסירי אזקבאן
חרמשים: 1706
משתמש מספר: 74105

נראה טובבבב, ממש אהבתי את הרגשות והמילים הטובות שהכנסת, ומאחר שזה מדהים אין לי מה לכתוב, אבל מאחר שאתה לא אוב שכותבים שתי מילים, אכתוב שלוש- מושלם, מושלם, מושלם

--------------------

---------
פורסם ב: May 19 2021, 16:21 PM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
חרמשים: 1720
משתמש מספר: 59134

אוקיי אני רק צריכה לציין שעברתי עכשיו על שאר החבורה וקלטתי שלא נתתי ת"ב לאף אחד מהם אז אני רק מציינת שהם כולם נהדרים וכול הדמויות שם כאילו 3>> (וגם כמה קצת ת"בים נתתי לך הלפ)

יוטו!!!! חמודים קטנים!! יאיייייי ><
טוב אז הקטע ממש טוב אין לי מה לתקן או להעיר :0
"רגש," חזרו אחריה יוטו בלחישה. זה נשמע להם כמעט מצחיק - הסוד להצלחה הוא רגש. לא היה אפשר להשיג כסף מלהרגיש.

אז שיקפת באופן ממש טוב את הקטע עם ההורים היפנים. כילו, המשפט הזה מראה כמה כילכל (חילחל? חילכל? וואטאבר.) החינוך הזה לתוך יוטו וזה די מדהים כי זה לא משהו במודע של יוטו (לפחות במשפט הזה לפחות). (אבל כאילו, תנו להם קצת לנוח הם מנסים ככ קשה ;-; )
טוב לראות שאילה שיפרה את מצב הרוח שלהם! הם נכנסו לבית והיו חמודים ולא התרגשו לרעה בגלל המבחן בסופו של דבר :> יאיי
אילה נשמעת חמודה ויש לה נמשים והיא עוזרת ליוטו אז אנחנו אוהבים גם אותה

מחכה בקוצר רוח לעוד קטעים שלך 3:

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
פורסם ב: May 19 2021, 22:22 PM
צטט הודעה

קוסם בינוני

פרטי משתמש
חרמשים: 5833
משתמש מספר: 75549

ממש אהבתי את הקטע, אם כי לא הבנתי אותו לחלוטין, אני מניחה שזה פשוט קשור לאיזה קטע אחר שכתבת<3
יןפי של כתיבה, מצפה לעוד קטעים שלך.

--------------------
User Posted Image

It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle.
- Franz Kafka, The Castle.

קלישה • כותבת • סטיבן קינג

חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו

(sixseasonsandamovie#)

---------
פורסם ב: May 24 2021, 19:40 PM
צטט הודעה

Some infinities are bigger than other infinities

פרטי משתמש
חרמשים: 1
משתמש מספר: 71424

היי, סוף סוף הרחבה על הפייבוריטים שלי! נראה לי שהם הפייבוריטים שלי. לא יודעת. אני כישלונית אז אני מרגישה חיבור עמוק ורצון להכיר אותם, וגם יוטו זה שם מגניב. :0
בכל מקרה, אין ספק שהקטע מקסים. ההתייחסות לאבות היפנים של יוטו, לדעתי, היא אחד מהדברים המעניינים בקטע. למרות שלא הייתה יותר מדי הרחבה ישירה על העניין, אני חושבת שהעניין עם ההורים היפנים - הרדיפה המוגזמת אחר שלמות - מועברת בצורה טובה מאוד.
וגם אהבתי את העניין עם האומנות. :0 באופן אישי אני לא מסוגלת לסבול שעה אחת בשיעורי אומנות (חה, אני לא לומדת אומנות יותר וזה נחמד. D: למרות שבשנה הבאה אני אלמד וזה כבר לא נחמד), אבל מה שכתבת לגבי זה שמוציאים לעולם משהו שעד עכשיו היה קיים רק בראש שלנו, דווקא די מגניב. כשחושבים על זה גם כתיבה היא סוג של אומנות. וואי, רגע, זה מגניב.
כרגיל, כתיבה נהדרת. אני לא יודעת למה אבל הקטעים שלך סוחפים כי יש בהם משהו נורא פשוט, אבל גם לא פשוט ואני לא יודעת איך להסביר את זה, אופס. כמו ציור מופשט? כן, נראה לי. למה אני מביכה את עצמי סתם.

"אל תלמד ככה כל היום. זה ישרוף לך את המוח."

נכון, יוטו!!! זה מה שאני תמיד אומרת! בעצם אף פעם לא אמרתי את זה. לא משנה.

אולי חוץ מהכבוד שלהם, אבל זה היה כבר עניין שבשגרה.

נו, אבל זה עצוב לי. :<< אני אוהבת את יוטו.

הרי היא בסך הכל השכנה שהגיעה הנה ממש לא ממזמן.

אחרי הכל - הם אפילו לא יודעים איך קראו לאישה הזאת, לא משנה כמה הכוונות שלה נראו טובות.

*הכול.

בכל פעם שיוטו הסתכל עליהם הם תהו איך לבן אדם אחד יכולים להיות כל כך הרבה נמשים ושזה עדיין יחשב לבריא.

נראה לי שזה אמור להיות "הסתכלו" (?). ><

מה היא כבר רצתה שיצירו?

*יציירו.

אז, כן, קטע ממש מקסים שכבר קראתי מזמן אבל רק עכשיו יצא לי לת"בב (סתם, זה לא ת"ב, זה רק משהו מוזר), יוהו! תמשיכי לכתוב. על יוטו. או על ג'ארד. כדורים לתוך חישוק זה מקסים. למרות שלפעמים הם פוגעים לי בראש איכשהו אז פחות.

--------------------
One boy grew up different from the rest
Without the insides of his chest
He didn't know how he was blessed
All the little girls thought it a blast
To shake his body really fast
To see the impact never last

"Some said "Poor boy
"Some said "Lucky man

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025