האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

מלך של ממלכה מומצאת|וריאן
פורסם ב: Jun 8 2021, 18:40 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17697
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

אז הסתובבתי לי באינסטגרם וראיתי מישהי שהציגה את הספר שלה ואחת הכותרות של הדמות שלה הייתה: "המלך של ממלכה מומצאת".
התאהבתי בזה אוקיי. לא חשבתי על שום דבר אחר במשך ימים עד שבסוף כתבתי את הקטע הזה על ז'אק, כי אה... מתאים לו האהא. כן זה חלק מהגיי סקוואד למי שרוצה לקרוא את שאר הקטעים לקבל קונטקסט. בכל מקרה אני מקווה שלא אתחרט על ההחלטה שלי לכתוב את זה דווקא על ז'אק ולא לבנות סיפור שלם מאחורי זה, אבל נראה מה כבר יהיה :>
תהנו לכם מז'אק המלך :0
מי יודע אולי אחר כך אתחיל לכתוב גם על רובין וג'ארד המלך שצריך אהבה חמוד שלי.

---

"אני בבית."
ז'אק עצר כמה שניות ליד הדלת, מחכה לשמוע את התשובה של אביו, אבל בסוף ויתר וסגר את הדלת מאחוריו. הוא לא ידע אם הוא היה בעבודה או פשוט היה עסוק בחדר שלו, וגם לא רצה לבדוק במידה ויפריע לו. הוא זרק את התיק שלו על הרצפה - הוא יעשה את שיעורי הבית אחר כך - ורץ לחדרו.
מאז ומתמיד ז'אק לא הרגיש בנוח להזמין את החברים שלו לביתו. לעומת הבית של לוקה, שם ז'אק בילה כנראה חצי מזמנו, הבית שלו היה נראה כמו חצר גרוטאות. המיטה תפסה כמעט חצי מהחדר שלו, והחצי השני היה תפוס על ידי שולחן כתיבה שבכל מקרה היה מבולגן מדי בשביל שיוכל להשתמש בו. לא ממש בית להתפאר בו.
הוא פתח את החלון וטיפס החוצה. הוא חשב על הילדה החדשה - ליב - ועל הבעת הפנים שלה כאשר שיקרה להם לגבי המשפחה שלה. כנראה אף אחד אחר חוץ מז'אק לא שם לב לכך ששיקרה. אולי חוץ מלוקה, שכבר היה מומחה מספיק בלזהות את השקרים של ז'אק עצמו. למרות זאת, הוא החליט לא ללחוץ עליה. היא בכלל לא הכירה אותו, אין לה שום סיבה לספר לו שום דבר. בדיוק כמו שהוא לא היה מספר שום דבר לה.
מחשבותיו חזרו לשוטט ועצרו על לוקה. ז'אק סוף סוף הרוויח מספיק כסף בשביל שני כרטיסים לסרט. אולי הוא יסכים לבוא איתו. ז'אק הוציא את הטלפון שלו וכתב הודעה ללוקה, אצבעותיו זזות מהר כל כך עד שנראה שריחפו מעל המקלדת. לקחו לו שלוש ניסיונות לנסח הודעה סבירה:
רוצה ללכת לראות סרט? עליי.
ז'אק הביט לרגע במסך, ואז כיבה מהר את הטלפון וזרק אותו אל תוך הבית מבלי לבדוק היכן נחת. ההודעה הזאת ממש לא הייתה סבירה. למה הוא היה חייב תמיד להיות שקוף כל כך?
ז'אק טיפס חזרה פנימה דרך החלון ויצא מהחדר, מתעלם מהטלפון שזמזם על המיטה שלו. הוא הלך לחדר של אבא שלו. אם יהיה לו מזל, הוא באמת לא יהיה בבית והוא יוכל להשתמש במחשב בשביל להזמין כרטיסים.
לא היה לו מזל.
כבר בחצי הדרך הוא היה יכול לשמוע את הלחישות הדחופות שבקעו מתוך החדר. הוא ידע שאבא שלו לא רצה שהוא ישמע אותו אף פעם, ובגלל זה הוא לחש, אבל ז'אק לא היה יכול שלא לשמוע. לשמוע את אבא שלך בוכה ומתחנן בטלפון היה משהו שקשה לשכוח. לפחות הוא לא היה צריך לשמוע את התשובה מהצד השני של הטלפון.
ז'אק הסתובב וחזר לחדר שלו. הוא הרים את הטלפון והסתכל על ההודעה היחידה שהופיעה על המסך.
לא יכול השבוע. יום הולדת לרובין.
האידיוט הוסיף גם סטיקר.
ז'אק שמר את הסטיקר, למרות שהמראה של הכלבלב העצוב רק דיכא אותו יותר, וזרק את הטלפון חזרה על המיטה. הוא יצא פעם נוספת מהחדר, וירד במדרגות אל המרתף.
החדר האהוב עליו בכל הבית היה המרתף.
הוא עדיין זכר את משחקי העמדות הפנים שלו כשהיה קטן ודמיין שהוא גיבור על שמציל את העולם מכל הסכנות, או הפיראט הכי חזק בים שהשתמש בכוחו רק לטובה. ז'אק הניד בראשו לנוכח הזיכרון. איזה פיראט פראייר ינצל את הכסף שלו בשביל לעזור לאחרים?
אבל המרתף עדיין היה המקום שבו היה יכול להעמיד פנים שהכל בסדר. המקום שבו כל דבר שחשק בו התגשם.
במרתף הוא יכל לוותר על להכין את שיעורי הבית שלו בלי שאף אחד יכעס עליו או ינעץ בו מבט מאוכזב.
במרתף לא היה חסר לו כלום, לא היה לו מה להתבייש במקום בו הוא גר או בדברים שהיו לו.
במרתף לוקה לא דחה אותו כמעט כל הזמן, והתייחס אליו יותר מרק החבר הכי טוב שלו.
במרתף הוא היה יכול לבלות כמה זמן שהוא רוצה עם אבא שלו, בלי שזה יהיה קשור ללימודים או לכסף.
במרתף הוא לעולם לא יהיה חייב לשמוע שוב את התחנונים והבכי של אבא שלו, כשדיבר עם המכשפה בטלפון.
במרתף המשפחה שלו לא הייתה מפורקת.
במרתף הוא היה יכול להחזיר את אחיו הקטן רק בפקודה פשוטה, ולא להיפרד ממנו יותר לעולם.
במרתף הוא לא היה צריך יותר לדאוג בגלל המכשפה שלקחה ממנו את אחיו, ובכך שברה את כל חייו.
במרתף הוא היה יכול לעשות כל מה שרצה.
במרתף הוא היה המלך, והחדר כולו הייתה הממלכה שלו.
מלך של ממלכה מומצאת.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Jun 8 2021, 18:48 PM
צטט הודעה

אני שר הקסמים בעולם משלי

פרטי משתמש
קבוצה: אסירי אזקבאן
חרמשים: 1706
משתמש מספר: 74105

וואי, דבר ראשון, למרות שלא קראתי את הקטעים הקודמים שלך, זה נורא יפה ודי עמוק, אז הנה כמה הערות קטנות ומתובבו"ת היטב.
אולי חוץ מלוקה, שכבר היה מומחה מספיק בלזהות את השקרים של ז'אק עצמו.

משפט נורא מתוחכם ויפה, נורא אהבתי :)
החדר האהוב עליו בכל הבית היה המרתף.

מראה על האישיות שלו, והיא נורא מעניינת....
ז'אק הביט לרגע במסך, ואז כיבה מהר את הטלפון וזרק אותו אל תוך הבית מבלי לבדוק היכן נחת. ההודעה הזאת ממש לא הייתה סבירה. למה הוא היה חייב תמיד להיות שקוף כל כך?

מראה ממש טוב את ההתעלמות מההווה וההתנתקות של ז'אק, התרכזות בעתיד, התרכזות במה שיהיה ועל פדיחות העבר, רק לא לחשוב על ההווה...
במרתף לוקה לא דחה אותו כמעט כל הזמן, והתייחס אליו יותר מרק החבר הכי טוב שלו.

כאילו... הוא הומו? כי לא ממש הבנתי, אם כן, תיארת את זה ממש טוב!
במרתף הוא לעולם לא יהיה חייב לשמוע שוב את התחנונים והבכי של אבא שלו, כשדיבר עם המכשפה בטלפון.

וואו, איזה משפטים! איזה יכולת הבעה! מקסים!
במרתף הוא היה יכול לעשות כל מה שרצה.
במרתף הוא היה המלך, והחדר כולו הייתה הממלכה שלו.

וואו, בהחלט ממחיש את כושר הדמיון של ילד פחות אמיד והיכולת להסתפק במה שיש.
מלך של ממלכה מומצאת.

וואו, יופי של משפט, יופי של קטע, יופי של מתב"ב, הכנסת ממש טוב את הרגשות והדמיון של ז'אק בקטע יחסית קצר, מקסים!

--------------------

---------
פורסם ב: Jun 8 2021, 19:43 PM
צטט הודעה

מוגל

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 10
מגדר:
משתמש מספר: 75796

חח ואוו גמני אוהבת את הכתיבה אגב ממש התעקבתה על כול פרט מה?

--------------------
מה שקיים זה משמאמינים בו

---------
פורסם ב: Jun 9 2021, 16:54 PM
צטט הודעה

בטט מודע

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 5300
מגדר:
משתמש מספר: 73199

רק מציין שאני ממש לא מתכוון לפגוע וסורי מראש :<
הקטע ממש יפה, הוא מאוד עדין כזה, אהבתי שאין הרבה בלאגן והוא בעיקר מתמקד ברגשות, שעברו ממש טוב ובכתיבה מעולה.
"אני בבית."

ממש מושך לקרוא קטע שמתחיל ככה, כי זה לא דיאלוג, אבל זה משהו שהדמות אמר וזה גם לא תיאור חונק, זה מקסימי :)
הוא פתח את החלון ותיפס החוצה.

אני מניח שזה טיפס?
אני לא אתבב כמו מני, אבל אני אוהב את הקטע הזה כי הוא כתוב ממש טוב ובצורה חלקה והסיפור עצמו מאוד הגיוני ומאוד מעביר את התחושות והכל.
והקטע בסוף מציג בצורה ממש טובה את המרתף ואת השימוש שלו כמקום בריחה וכממלכה, אני לאהוב את זה ממש!
אני גם רוצה מרתף שיהיה לי ממלכה משלי :/
ויצא לי תב ממש מוזר, סורי :(

--------------------

חוויות שלא נזכור
עם אנשים שלא נשכח

---------
פורסם ב: Jun 13 2021, 21:04 PM
צטט הודעה

.You can't KILL me. There'll be paperwork

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 1720
משתמש מספר: 59134

אוי ז'אק. ז'אק הוא ילד קטן ומושלמי. הוא דמות פשוט מעניינת ועמוקה ומדהימה והוא שבור ועצוב לי עליו :< זה שהוא לא לחץ על ליב בגלל שהוא לא היה רוצה שהיא תעשה לו את זה אם היה במקומה, ואיך הוא נדלק באופן עצוב על החבר הכי טוב שלו. והאיכסה אמא והאבא הנחמדי. ז'אקי חמוד.
אין לי הערות.ההתחלה של המשפט של "אני בבית", שזה היה בעצם הדיבור הישיר היחיד שהיה בכול הקטע היה רעיון טוב :0 אולי היה צריך רק להטות את הטקס שכתבת את ההתכתבויות בניהם.
לקחו לו שלוש ניסיונות לנסח הודעה סבירה:
רוצה ללכת לראות סרט? עליי.

החזרה על המילה חזרה פשוט מושלמת כאן לול. זאק הוא ילדון לא החלטי.
ז'אק ז'אק ז'אק. יופי שמצאת את המשפט הזה של הממלכה המומצאת כי זה היה קטע מדהים וסוף סוף קטע לזאק :0 זאק חמוד.

--------------------
ריין ~ 18 כבר ~ איי דונואו

User Posted Image

“You want to change the world, Shallan. That’s well and good. But be careful. The world predates you. She has seniority.”

User Posted Image

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025