![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 3 2021, 17:36 PM
|
||
![]() i think i know... O, no, i do not ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
טריגר התאבדות קטן וטריגר מוות פיצפון.
בלתי אפשרי לכתוב את זה כשיר. זה לא יוצא לי. פשוט אין לי מילים. ואני לא מתכוון ל ''אוי, זה חזק מהתבונה האנושית, אני לא יכול לעמוד בזה, אני מתאבד''. לא. ממש לא. אני שונא את ההרגשה הזו. אני שונא אותה. אני שונא להסתכל על משהו פשוט כמו הפרסומת ''Zה מה שבא לי'', ואז לטעות ולחשוב ש'הz בכיוון הלא נכון, אבל אפשר לטעון שזה כמו זי בכיוון הפוך, וזה כמו מספר עשרוני, אבל מספר עשרוני זה משהו שונה, זה הרחבה, וזה יכול להיות כמו מצולעים חופפים'. ואז הכול נהיה מן פיצוץ. אני שונא את הרצון להתאבד. אבל לפעמים אני גם אוהב את זה. אני אוהב להרגיש הרגשות שלא מהעולם הזה, אני אוהב לראות דברים יפים ולהרגיש דברים שאני יודע שלא כל בני האדם מרגישים, אני אוהב פשוט להתנתק מהכול ולהתמסר להרגשה. אני אוהב שדברים יפים נמצאים במקומות שלא הייתם מצפים מהם להימצא שם, כגון בית ספר או חנות נעליים. כי אפשר למצוא בכל דבר את היופי שלו. בין אם זה במוזיקה, בין אם זה בנעליים חדשות, בין אם זה בריחות, בין אם זה בכול. אבל אני פשוט יודע - גם אם אני רוצה ללכת בדרך הקלה, להפטר מכול הרגשות והשאלות האלו ולמות, אני חייב לתת לפחות ניסיון אחד. כי מי יודע כמה אנשים פיספסו את הפלא הזה. -------------------- נתנאל - 14 - הוא/אתה - טניס שולחן - הפלאש - Hazbin Hotel ![]() :Alastor once said ''!tasty'' ''excuse me? I am in the middle of breakfast'' ''!thanks for another forgetable experience'' ''!well, that was a productive meeting'' ''!yes indeedy'' ''!I love seeing wastefull souls struggle to accomplish somthing meaningful and fail spactaculary'' ''...this face was made for radio'' ''...Ah, you are the one who ruind my coat! I definitly remember you now'' --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 3 2021, 20:33 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו אומיגאדדד אתה לא מבין
אני פשוט וואו אין לי מילים למה אתה כל כך מוכשררר? -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |