![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 13 2022, 13:03 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף שלי.
מבוטא. עם כל הבלגן של הפורטל שכמעט נסגר וניקיונות פסח, איחרתי הפעם בכמה ימים בפרסום הקטע הזה. מצטערת על האיחור, אני אחזור לשגרה הרגילה של שבוע־שבועיים לקטע בקרוב מאוד. מדובר בקטע נוסף על פיסטיה. *** אמיתות ושקרים [אורך: 339] "... קראתי ספרים בחיי. הרבה ספרים. רבים מספור, רבים יותר מכפי שאתם מסוגלים לעלות על דעתכם. איני עושה דבר מלבד לקרוא ולכתוב; אין לי ברירה. אין לי אנשים לדבר איתם או חפץ להשתעשע איתו או דבר מה שנמצא בחדרי מלבד דיו, נייר ועור כרוך. קראתי ספרים. קראתי חלומות של אנשים שהוטבעו אל תוך הדף בזיעה ובהתרגשות. קראתי אהבה בוערת וזעם נקמני. קראתי מחזות ובלדות, פרוזה ועיון, ילדים ומבוגרים, מתח ופנטזיה. קראתי הכול. למדתי הכול. למדתי חלומות. למדתי אנשים. למדתי שאנשים הם נאיבים. נאיבים עד תמימות. נאיבים עד ילדותיות. נאיבים עד מוות. נלחמים למען מטרה כוזבת, מופחים בתקווה חסרת בסיס למרות האכזבות החוזרות על עצמן. מתעקשים לחזור על אותו המעשה בציפייה לתוצאה שונה. נלחמים למען להילחם למטרה יותר מאשר למען המטרה עצמה. למדתי שאנשים הם טיפשים. שהם מאמינים לשקרים גם כשהם יודעים שהם לא האמת. שהם רוצים שהשקר יהפוך לאמת ומחליטים להאמין בו ולא לראות את העולם האמיתי. שהם מקשיבים לאנשים שהם אוהבים גם כשברור שהם מוליכים אותם שולל. שהם עיוורים כשהם אוהבים. למדתי שאנשים אוהבים מוות. שאנשים אוהבים משהו להילחם למענו. שאנשים אוהבים להיות בעלי כוח. אוהבים להפחיד אחרים. לשלוט על אדם אחר בכל היבט של חייו. משתוקקים לתחושת הכוח, העוצמה. מתאווים אל השליטה, אל חוסר האונים של אחרים. למדתי שאנשים עוטים מסכות. מרסנים את טבעם האכזרי, הפראי, החייתי. עוטים על עצמם שכבות של שקרים, משקרים לכל העולם, משקרים לעצמם. מחפשים אחר הוכחה שהם שונים מהאחרים. למדתי שאנשים פשוט לא מבינים. שהם מאמינים במה שהם רוצים להאמין, ומתעלמים ממה שלא מסתדר עם תוכניותיהם הקטנות והמסודרות. שהם לא מפחדים לפגוע באחרים למען מטרותיהם שלהם, אבל כשאחרים עושים זאת להם הם קוראים לכך רשע. אכזריות. תועבה. למדתי שלאנשים לא אכפת מאיש מלבד עצמם. שאפילו האהבה שלהם אנוכית עד מוות - רוצים להיות בכל רגע עם אהובם, לא אוהבים אותו, אלא את התחושה שנוכחותו יוצרת בקרבם. למדתי שאני לא כמו שאר האנשים. אולי זה כי אני נמצאת לבדי, בודדה לגמרי. אולי כי אין אף אדם שיאכיל אותי בשקרים עטופי צלופן בכפית של זהב. למדתי שאני יכולה לראות מבעד לשקרים, מבעד לתככים, מבעד להעמדת הפנים. מבעד לכל המסכות. לכן אני כל כך מפחדת." - מיומנה של פיסטיה, אורגת הכישוף הראשונה. עמוד 86. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 13 2022, 13:13 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו
שוב עשית את זה קלישה, הייתי אומרת שזה הקטע הכי טוב שלך אלמלא הייתי אומרת את זה על כל קטע וסיפור. זה מהמם. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 14 2022, 13:48 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
וואו.
האמת התחלתי רק לא מזמן לקרוא את הקטעים שאת כותבת, וכל כך מהר אני מתלהבת לראות שפרסמת משהו. את כותבת מדהים, ומצליחה להכניס כל כך הרבה רגש ומחשבות ושנינויות בקטע אחד. התחברתי ממש לקטע הזה, מסכימה עם נטע שזה באמת אחד הקטעים הטובים שלך. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 23 2022, 19:20 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו, וואו, וואו, וו-
ו-הפסקתי. זה באמת אחד מהקטעים הטובים שלך, למרות שכולם טובים... את פשוט כותבת מושלם! אני אקצר בזה שיש לך כישרון מדהים והקטעים שלך מושלמים. ביי! -------------------- Today is life, Tomorrow will never come
אז גל זאת אני ואני זאת גל. החתימה הקודמת שלי הייתה מוזרההה, ונמאס לי ממנה! אז, אמ, שלחו ינשוף...? ואני אוסיף קישור, אבל אני כותבת. והקישור המדהים שעבורו התכנסנו כאן היום: אני כותבת אז... מה קורה? ומילי תשלחי לי ינשוףףףףףףף אני מתגעגעת אלייךךךך אה, ומסתבר שאני מתחילה לדבר לעצמי בחתימות כמו מוזרה, או יותר נכון - כמו מי שאני!!! גלvכל יום פהvמחכה לינשופיםvיוצרת חתימות נוראיות!!! קדימה! תצטרפו! זאת הקבוצה הכי טובה בעולם, וחסרים לנו אנשים! קדימה! בבקשה תצטרפו! אני מתחננת! זאת משפחה ממש מגניבה של אנימה! בבקשההה!!!! משתנה לפי מצב רוח. תמונות תופסות הרבה מקום. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |