![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 14:41 PM
|
||
![]() A Cat With A Hat In A Hat ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אפריל הוא חודש המודעות לאוטיזם, וממש רציתי לכתוב קטע בשביל זה. מזל שעשיתי את זה היום ולא המשכתי לדחות.
בכל מקרה קחו עוד קצת סאני אוטיסט חמוד. כי סאני הוא ילד חמוד. מאוד מאוד חמוד. וכן. זה יצא מאוד קצר. תתמודדו. תהנו D: --- ריח של טיגון ממלא את הבית כשאני הופכת את הפנקייקים על המחבת במיומנות. לפני שנתיים לימדתי את עצמי איך להכין פנקייק - מה שללא ספק הוא האוכל האהוב עליי בעולם - ומאז הכנתי אותם כל סוף שבוע. אפילו עכשיו, כשאני כבר מומחית בפנקייק, הטעם עדיין ממשיך להשתפר משבוע לשבוע. אני שומעת את סאני צוחק, ומסתובבת לראות מה קורה. הוא יושב ליד שולחן האוכל, מחברת הציור ובובת החתול הלבן שלו נחים על השולחן. קניתי לסאני את חמניה לפני שש שנים, אבל הבובה עדיין נראית במצב טוב. אפילו הצבע הלבן לא נראה מלוכלך. כנראה שהוא מאוד אוהב אותו. על הברכיים של סאני שוכב מיאו, ומסתכל במבט זועף על חמניה, כאילו הוא מקנא בבובה. אני מחייכת כשסאני ממשיך לצחוק. מיאו הוא כזה חתול משעשע. אני חוזרת לטיגון. סאני ואני הפכנו את זה לשגרה, לאכול ביחד פנקייק בכל יום שבת בבוקר. לפעמים נראה כאילו הוא מצפה לזה יותר ממני. אני מסיימת לטגן את הפנקייק האחרון ומרימה את הצלחת בגאווה. "מוכן!" הפנים של סאני מוארות בהתרגשות כשאני מניחה את הצלחת על השולחן. "פנקייק!" "נכון, אבל אתה צריך להניח עכשיו את מיאו," אני אומרת לו. הוא נראה מבולבל. "למה?" "בגלל שחתולים לא אמורים לאכול איתנו." "הוא לא אוכל. הוא ישן." "אבל…" "לא." אז מיאו נשאר לשכב עליו - וחמניה נשאר לשכב לידו - בזמן שאנחנו אוכלים. סאני שופך הרבה יותר מדי סירופ על הפנקייק שלו, ואני צוחקת כשהוא מעקם את האף למראה הידיים שלו שהתלכלכו. "איו. הידיים שלי דביקות עכשיו." הוא ממלמל בזעף. "אז תלקק את הסירופ," אני מציעה. "הן עדיין יהיו דביקות." "טוב, בפעם הבאה אל תשים כל כך הרבה סירופ על הפנקייק," אני אומרת, "זה ממש כאילו אתה רוצה להטביע את הטעם שלו בשוקולד." אני צוחקת, אבל סאני נראה רציני כשהוא מדבר. "לא אני לא. הפנקייק שלך טעים." אני מחייכת חיוך קטן. "תודה לך." סאני מהנהן בהיסח דעת בזמן שהוא מלקק את השוקולד מהאצבעות עד שהידיים שלו נקיות שוב. ואז הוא לוקח עוד פנקייק ומטביע גם אותו בסירופ. אני נאנחת בחיוך. סאני מתחיל לספר לי על המנגה החדשה שהוא התחיל לקרוא. הוא מדבר על זה בכל כך הרבה מושגים שאני אפילו לא מצליחה להבין, ומהר מאוד אני מאבדת אותו לגמרי. אבל הוא נראה כל כך נלהב מזה שאני נותנת לו להמשיך לדבר ושוקעת במחשבות. יש לי שיעורי בית במתמטיקה שעדיין לא עשיתי. אבל אין לי כוח לעשות אותם עכשיו. אבל אולי עדיף שאסיים עם זה מהר ואז אני אוכל לעשות מה שבאלי, הרי אני במילא איאלץ לעשות אותם בסוף. אבל אני גם ממש רוצה לנגן עכשיו. גם סאני התחיל לנגן בכינור לפני חצי שנה בערך. הוא עדיין מתחיל, והוא לא מנגן טוב במיוחד, אבל הוא מתקדם יפה. אולי בסוף נוכל לנגן דואט ביחד. אני שואפת אוויר במהירות וקוטעת את הסיפור של סאני, שנראה המום מהתגובה שלי. "אנחנו צריכים לנגן דואט ביחד," אני אומרת במהירות. סאני ממצמץ בבלבול. "דואט?" אני מהנהת. "כן, ואז נוכל להראות לאמא ואבא. אולי גם לעוד אנשים." "את באמת חושבת שאני מנגן מספיק טוב?" הוא שואל בהיסוס. נראה שהוא מפחד מהתשובה. "ברור שאתה מנגן טוב," אני מחייכת, מה שגורם גם לו לחייך. "חוץ מזה, נוכל להתחיל במשהו קל. אתה רוצה?" סאני מהנהן במהירות, ונראה שגם הוא נלהב מזה עכשיו. הוא מוריד את מיאו מהברכיים שלו, והחתול מיילל במחאה ואז נשכב על הרצפה. אני מתחילה להתרומם מהכיסא, אבל נעצרת כשסאני פותח את מחברת הציור שלו. אני מתיישבת חזרה ומסתכלת עליו בסקרנות. לקח לסאני זמן להתחיל לדבר. הוא אמר את המילה הראשונה שלו רק בגיל חמש. לכן, כשהוא היה קטן, הוא תמיד צייר כשהוא רצה להגיד לנו משהו. עכשיו הוא כבר יכול לדבר - והוא מדבר המון - אבל לפעמים הוא עדיין מעדיף לצייר, כשקשה לו להגיד משהו בקול או שזה מביך אותו. סאני מסיים את הציור ודוחף אליי את המחברת. אני מסובבת אותה ורואה ציור של שני אנשים מתחבקים. אני מחייכת וקמה מהכיסא, ומוחצת את סאני בחיבוק חזק. "את מכאיבה לי," הוא צוחק ומחבק אותי בחזרה. "מכאיבה לך עם אהבה," אני עונה בהתגרות, והוא צוחק יותר. הוא ממשיך לחבק אותי גם אחרי שאני עוזבת אותו. הוא קובר את הראש בחולצה שלי. "אני אוהב אותך," הוא לוחש בשקט. אני מרגישה חמימות ממלאת את הלב שלי. אני מחייכת ומחבקת אותו שוב. "גם אני אוהבת אותך." -------------------- my name is not Ian but ok he/him Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai ![]() "Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper." --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 15:51 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי זה מקסים וריאן
אתה מקסים סאני מקסים כל מה שאתה עושה זה מקסים! אוי היינו צריכים לעשות משהו לחודש המודעות לאוטיזם:))) יפה שנזכרת לכתוב אפילו אם ברגע האחרון:)))) הקטע מדהים - שונה מהסגנון שלך שקראתי אני עד כה. -------------------- מאיוש הונסטלי אני לא יודעת מה לכתוב פה --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 16:08 PM
|
||
![]() I’m mental about you too ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואווווווווווווווווווווווווווווווווווו
קטע פשוט מדהים. האמת שממש חיכיתי שתכתוב משהו לחודש המודעות לאוטיזם. (ולאף אחד\ת מהחברים\ות שלי לא היה אכפת מזה שזה חודש המודעות לאוטיזם :<) בכל מקרה, ממש ממש ממש אהבתי!!! סאני באמת מקסים. תמשיך לכתוב!!! מיאו -------------------- קמה • היא/את • tsoa • atyd • וולפסטאר3> "We sit opposite one another, Kat and I, two soldiers in shabby coats cooking a goose in the middle of the night. We don't talk much, but I believe we have a more complete communion with one another than even lovers have" היייי זאת סופיייייי קמה אני אוהבת אותך תמשיכי ל״קום״ כל בוקר מחדש 🎗 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 21:50 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אוי, זה כזה חמוד.
עבר מלא זמן מאז שקראתי קטעים מהסוג הזה בפורום שלנו - פשוטים, קלילים, פשוט מתוקים שגורמים לקוראים מיד להתאהב בדמויות. אני לא הכרתי לפני כן את סאני, אבל עכשיו אני יודעת שכדאי שאני אכיר! -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Apr 30 2022, 22:23 PM
|
||
![]() אני אוהב את יעל ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
צונזר
--------------------
I’m half white Other half Also white my name is not Yael but ok he/them Taylor Swift | Math | Tubbo | idk ![]() סוֹ --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |