![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 17:03 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
המדף שלי.
מבוטא. *** אתם כבר יודעים, אורליה, לאסטירה ואזוריד, וגם אקווירה מצטרפת לחגיגה. הקטע הזה הוא אחד משלושת הקטעים האחרונים של הפרק-המאוד-ארוך הזה, וסוף סוף, העניינים מתחילים להתחמם. תהנו! *** נקודת השבירה [אורך: 595] "באתי לדבר איתך, אטלס, על הנערה לאסטריה אטרזיאן. אפשר להיכנס?" "כמובן, כמובן." לאסטריה שמעה את הדלת נסגרת וראתה מבעד לחרך הזעיר של צירי הארון את מורתה, פרופסור אקווירה, מתיישבת בכורסה הקבועה שלה. היא מעולם לא ראתה מחוץ לשעות הלימודים, וזו הפעם הראשונה שחשבה לעצמה כמה מהודרת ומלכותית היא נראית בגינוניה מלאי החן ובגלימתה הירוקה הרקומה בזהב. "את רוצה משהו לשתות? קפה, תה, חלב?" "לא תודה." משהו בטבעיות שבו אמרה זאת, גרם ללאסטריה להבין לפתע כי שני הפרופסורים הכירו אחד את השני, אחרת איך יכלה הפרופסור להתפרץ כך לחדרו ולסרב להצעתו, כשהוא גדול ממנה ומכובד ממנה? "אם כך, אולי תואילי לספר לי מה העניין?" פרופסור אזוריד גרר את כורסתו הנוקשה מקצה החדר אל מול פרופסור אקווירה. "הבנתי שאתה לומד עם הנערה על שזירת כישוף." "אמת." הסכים הפרופסור. "באתי לבקש ממך להפסיק." "סליחה?" פרופסור אזריד הרים גבה בהפתעה כביכול, אף כי פניו נותרו חתומות. "שמעתי את דברי." "כן, אבל אני לא בטוח שהבנתי אותם." פרופסור אזוריד תקע את ציפורניו בריפוד הספה. "אם כך, אסביר את עצמי." פרופסור אקווירה נשענה קדימה, ונראתה מאיימת ומלכותית. "אני יודעת כמה המינצ'סטריון חשוב לך, אטלס, אבל אני לא מוכנה שתערב את התלמידה שלה בשגעונות שלך. ללאסטריה יש פוטנציאל רב, ואני בהחלט לא מוכנה שתמלא את ראשה בשטויות על שזירת אופל ותגרום לה להאמין שאם תעבוד מספיק זמן היא תצליח למצוא דרך להכניס את המיומנות הזאת לדרכי האורגים, בזמן שברור לך שזה לא נכון." "למעשה, לא כל כך," פרופסור אזוריד רכן קדימה גם הוא, ופניו רציניים לא פחות מפניה של פרופסור אזוריד. לאסטריה חשה כאילו הביטה בעימות בין שני איתני טבע. "למעשה, לפני שנים ספורות מצאתי דרך שהיתה יכולה להוביל אותי עד עכשיו להצלחה בעבודתי." פניו התכרכמו בזעם. "אבל לאחר שהאפשרות הזאת נגזלה ממני, נאלצתי לבחור בדרך הארוכה והמסורבלת יותר. ואני בטוחה שתלמידתך תוכל לעזור לי להצליח בכך." פניה של פרופסור אקווירה נותרו מנומסות. "אני משוכנעת שאתה תוכל להצליח בכך, אטלס, אבל ללאסטריה יש עוד הרבה לעשות בחיים. אם תתעסק בכך, בשלב מסוים היא תאלץ לנשור מבית הספר וכל חייה יהרסו." "מרגע שהיא תצליח, יחד איתי, לגלות את האופל, היא תהפוך למפורסמת ותזכה לתהילה." פרופסור אזוריד לא הצליח לשמור על הבעת פנים שלווה. ידו התאגרפה. "עם או בלי תואר ארור." "אתה בטוח שלא כדאי לשאול קודם את לאסטריה על זה?" שאלה אקווירה בקולה המזמר. "אני בטוח שלאסטריה מסכימה איתי!" לאסטריה לא יכלה שלא לשים לב שזו היתה הפעם הראשונה שפרופסור אזוריד קרא לה בשמה. "ואני לא," אמרה פרופסור אקווירה בנועם. "אחרי הכול, אני ה - " "אני יודע מה טיב היחסים בינכן!" פרופסור אזוריד קם על רגליו בזעם. "את חושבת שאת יכולה פשוט לבוא ולבקש ממני לעצור רגע לפני שאני מצליח סוף סוף להשיג את מטרת חיי - " "כן." אמרה פרופסור אקווירה, קולה קליל. פרופסור אזוריד סימן לעבר דלתו. "את לא רצויה כאן, יוני." פרופסור אקווירה קמה על רגליה, גלימתה מרשרשת סביבה. "אתה מגרש אותי?" היא שאלה בסקרנות. "כן." "אתה בטוח שזה מה שאתה רוצה לעשות?" קולה היה קצת יותר מאיים. "אתה בטוח שאתה רוצה להפוך אותי לאויבת שלך?" "מעולם לא הייתי בטוח יותר." פרופסור אזוריד התיז. רגשותיו המשתוללים פתחו את הדלת בחבטה. פרופסור אקווירה העבירה מבט ארוך על החדר. לאסטריה התכווצה כשעיניה חלפו על פניה. "אם כך, אני מקווה שאתה יודע שזה אומר שאני לא עומדת לעזור לך יותר בשום מובן, מקצועי או אישי, אטלס. ואם אגלה שהכרחת את לאסטריה לעשות משהו בניגוד לרצונה - אני בעצמי אדאג לכך שלא תוכל ללמד אותה שוב." היא יצאה מהחדר מיד לאחר מכן, לא מביטה בפרופסור אזוריד כלל, והותירה אותו לסגור את הדלת. לאסטריה יצאה מהארון ושאפה באנחה אוויר נקי. "פרופסור אזוריד - "היא פתחה, אבל הפרופסור הניח אצבע על שפתיו. הוא מיהר אל חלונו והסיט את הוילון הצידה. באותו רגע, רעם הרעים בשמיים. -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 17:27 PM
|
||
![]() סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
ראשונהה D:
העניימים בהחלט מתחממים, וזה שוב מעניין ומותח כמו תמיד. לא ברור מי ה"צודק" בסיפור הזה, אם בכלל יש צודק, אז יותר נכון להגיד שלא ברור מי באמת חושב על טובתה של לאסטריה ומי מהם חושב רק על טובתו שלו. ואולי שניהם חושבים על לאסטריה? כל כך כיף לקרוא את הכתיבה שלך שגורמת לי לחכות כל פעם להמשך, ופשוט לדעת שכל קטע שאת מפרסמת יגרום לי לוואו. זה כיף לראות עד כמה הדמויות מורכבות ומבלבלות. ממש מוסיף לעלילה. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jun 3 2022, 17:34 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אומיגאד איזה מתח
אני דימיינתי כל שניה ושניה ואני כבר ממש רוצה לקרוא את החלק הבא. חוץ מזה, אני מאוד את הדימויים כמו: ''קרב בין שני איתני טבע'' זה תמיד פלא בעיניי, איך את מצליחה לשלב בעדינות כזאת מתח בסיפור הארוג שלך (השתמשתי במטאפורה!) מבלי שזה יימאס. את תמיד משאירה אותי עם טעם של עוד. -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |