![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 16:04 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לכתוב ולא להגיד,
זה לא עוזר. לשים בתחילת משפט סורי, זה לא עוזר. להגיד ש'כולם אומרים', זה לא עוזר. וגם אם תחשבי להתנצל, זה לא עוזר. כי מה שהיה היה. וכול מה שתעשי, כמה שתנסי, זה מיותר. כי כל הדברים האלה, זה פשוט לא עוזר. -------------- כן יצא גרוע - בלה בלה בלה- כן מבוסס על המציאות -בלה בלה בלה- ת"בים? -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jul 28 2022, 16:58 PM
|
||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
ובכל זאת אם היא תתנצל זה יעזור. נכון? בינינו!
צריך להתחיל לשים לב למה שקורה! שיר מהמם. מאוד מבטא. מזכיר לי שיר שאני כתבתי. רוצה שאעלה? (היא לא באמת דומה, פשוט משהו בסגנון הזכיר לי...) -------------------- היי אני ריקטו וב2338 אני אהיה בן 333 🤪דבילופוב🤪 האם פרשתי? ימים יגידו. --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |