![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: Jan 6 2023, 15:55 PM
|
||
![]() Memento mori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה לא הקטע\שיר הכי טוב שלי בלשון המעטה אבל אני שמחה שהצלחתי לכתוב משהו :)
⋆⋆⋆ כוכב⋆ם גם אם נסתכל דרך הטלסקופ, בחיים לא נבין- מה מניע את הכוכבים, מי הם? מה הם? מהו סודם? למה הכוכבים דועכים לאיטם? ומהי התחושה של לזרוח לבד, באפלה? כוכבים מאירים את הלילה בדממה כוכבים נופלים לעת שחר, בזריחה כוכבים הם כוכבים- לא משנה מה כוכבים נמצאים מחוץ לנשמה ליבם קר ודומם אך אורם בהיר מהמרחק שבו הם נמצאים קשה לראות את הדמעות שהם בולעים חיוורים לעומת אור הירח בוערים לעומת האנשים הפשוטים מותם נראה רק כעבור מיליון שנים כוכבים הם שמשות רחוקות הם מדהימים ובלתי ניתנים להשגה כוכבים הם כמו פיות- יצירי אגדה הכוכבים זורחים רק בלילה אפל כל כוכב לבדו, סובל כוכבים עשויים מאהבה ומשאלות אבל הם מעולם לא זכו לאהבה לכן רוב הכוכבים מתים מהר הם רוצים להיעלם מהתודעה כוכבים בוכים כי אין איש לצידם כוכבים מחייכים- מחפים על חולשתם כוכבים מסתירים את הכול מאחורי ריק כוכבים שונאים לסבול ומעדיפים להדחיק כולם אוהבים להביט בכוכבים ולהעריץ אותם ממרחק שנות-אור. כן, כולם אוהבים את הכוכבים... מלבד הכוכבים עצמם... ⋆⋆⋆ תגובות יתקבלו בשמחה :) -------------------- I am Sam Sam-I-am ![]() Green eggs and ham forever ![]() תלחצו, בני תמותה, תלחצו. נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2023, 16:03 PM
|
||
![]() בוגר הוגוורטס ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואוו, אהבתי
הסוף קצת עצוב ומרגש כזה. אהבתי את זה שהכוכבים הם דבר מדהים ובלתי ניתן להשגה, אך למרות זאת הם בודדים. -------------------- מוריה • היא/את • פרשתי תדעו שקינואה יכולה להיות מאוד טעימה אם זורקים אותה לפח ומזמינים פיצה ![]() It's 'cause I love you, babe In every kind of way Just a little taste Know I love you, babe טיילור סוויפט | התשובה | ריאליטי | ים | קראנץ' פיסטוק | הפל3>| כדורסל | אני לא אוהבת פורטנייט, אנשים. זה רק בשביל הקטע ![]() היי מוריה את מקסימה ממש ויש לך טעם מעולה בשירים בקיצור אני אוהב אותך ממש ותמשיכי להיות מקסימה 3> --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 6 2023, 16:09 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
מהמם מהמם מהמםםםם
הרעיונות שלך ממש יצירתיים והכתיבה שלך מעולה אין לי הרבה מה להגיד, הביקורת היחידה שלי זה שהקטע בסוף קצת לא התאים בעיניי? הוא היה קצת קרינג'י כזה, כאילו זה שיר ילדים או משהו. אבל זה רק המשפט הלפני אחרון, חוץ מזה החרוזים לא היו מאולצים בכלל. אני אוהבת שלמרות שהקטע מדבר על כוכבים די כל אחד יכול להתחבר אליו ולהבין את המצב שמסתירים את הסבל והבכי. מקסים 3> -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 8 2023, 20:24 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
דאמ זה יפיפה😍
חייבת להגיד שהתיאורים מעולים וממש הצלחתי לדמיין את הכוכבים פה כמו שתיארת, ואהבתי את זה שהכוכבים יכולים להיות דימוי למשהו ויכולים להיות ממש הם עצמם. הממ גם הפתיחה והסיום (המודגשים) מאוד מוסיפים בכללי ממש ממש יפה! לא יודעת למה חשבת שהוא לא מוצלח, הוא טוב מאוד! עכשיו את חייבת לי ת"ב😈 -------------------- הפלפאפית בלב💛 (וגם בכל שאר חלקי הגוף) ~ נוקיאיסטית ~מוּפָאסִי 🦁 ~אני גאה בי:)~ נמוכה וטוב לה 📏 ~ enfp ~ שוקולד🍫 ~ עצוב למות באמצע התפוז🍊~ יום אחד אני אשלים אנדי ~ שירי דיסני📺~ מבוך דרקון האבן 🐉 💎 🧱 ~ דתייםםםם לא מקללים אף פעםםם~ למות זה מעייף~ אנשה רגישה מאוד🌸 ~ חכמה בינה ודלעת~ מוזר זה נהדר~ D: ~ ארבעת המלכים של הוגוורטס🗡️~ :מתחנן:~ משרד היחנוך קבע, מה זאת אומרת ~ דוסית בפוטנציאל~ עוגיות שוקלד צ'יפס היא קבוצת המזון החשובה ביותר🍪~ לא סוויפטית אבל בטוח לא סוויפט*ית~ שימפנזה קטנה לחשה לי באוזן~ מבחינה~ Lady colored hair~ לחם עם פרוסה~ הלא מגניב זה המגניב החדש:) ~ כישלון 💓 ~ אייס קפה חם🥤 ~ יהיה נחמד אם תתנו לי לאכול~ מתעקשת לא לשנוא את פיץ~ חמשת ימי הדין~ משה רבנו עשה פיקניק בהר סיני שבארץ הפלאות~ בטאית! שלחו בקשות:) ~ רנדומליזם בע"מ~ אבנר הוא כזה אבנר ~ טוסטים זה מצחיק🍞 ~ תני לי רבע, תני לי רבע, עוף!🍗~ נקודה בסוף משפט.~ תאהבו את טליה ~ החתימה שלי 3>
קוראים לי נטע ואני אוהבת לקרוא (פנטזיה בעיקר) לכתוב (שירים בעיקר) ואנשים (אותך בעיקר). --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2023, 18:57 PM
|
||
![]() אני אוהב את סו ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ואו אמפג זה פשוט כלכך יפה
רק דבר אחד: אנשים, אם אתם משתמשים בפסיקים אז אתם משתמשים גם בנקודות. אי אפשר רק אחד מהם. זה הולך ביחד. ראיתי את זה אצ כמה אנשים וזה מעצבן. כאילו זה מצק בעין שאני מרגשי כאילו הכול משפט אחד. אבל בכול מקרה נטע זה פשוט כלכך יפה, זה כאילו ככ מרגש ואעעע -------------------- אהבה אומר למצוא מקום לעוד גרביים בשביל האהובים שלך סו~ my name is not So but ok she/he Books | Taylor Swift | Math | Friends |Hi ![]() "השמיים הם הגבול והדרך - דרך ארץ." yael --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: Jan 9 2023, 19:01 PM
|
||||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
כבר תיבבתי את הקטע הזה אבל אני רוצה להגיב ליעל לאו דווקא. אם קטע כתוב בצורה מסוימת הכותב.ת התכוונ.ה לכתוב אותו ככה, ולכתוב עם פסיקים אבל בלי נקודות משמש להעביר את הטקסט בצורה יותר פתוחה, ככה שאפשר לקרוא אותו בכל מיני דרכים וכל קורא.ת בוחר.ת את הדרך שלו.ה, שהיא.וא יותר מתחברים אליה. -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: Jan 13 2023, 16:08 PM
|
||
![]() קוסם בינוני ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
אני עדיין זוכרת את הקטע הכי טוב שלך, נטע: אירוני. כפי שאני מזכירה כמעט בכל ת"ב שלי לכל שיר פחות או יותר שפורסם בפורום, אני לא כל כך אוהבת לקרוא שירים. מסיבות שונות, בין השאר בגלל שהם נגמרים כל כך מהר, בגלל שלעיתים קרובות הם מעוררים בי בעיקר אדישות יבשה ובעיקר בגלל שהם פשוט לא הסגנון שלי - רובם שטוחים, צפויים וחוזרים על עצמם.
מה אני כן אוהבת? אני אוהבת את לייני טיילור. לייני טיילור היא סופרת. ואם תשאלי אותי, צורת הכתיבה שלה היא צורת הכתיבה הגבוהה ביותר שכל סופר יכול לשאוף אליו - אבל מעטים, אם בכלל מגיעים אליה. הספר שבו היא מכה אותך בכל עוצמת כישרונה יוצא הדופן נקרא "החולם", אחד מספרי הפנטזיה הטובים ביותר שקראתי אי פעם. היופי בו, מעבר לעולם ההזייתי והסיפור הביזארי, הוא הכתיבה. כמו לקרוא שירה, כפי שאמרתי לחברה שלי פעם, הכתיבה שלה פואטית, מרירה מתוקה, מקסימה, כמו ציור צבעוני או קונצרט מוזיקלי, בכתיבה. תיאורים כל כך רגישים, וכל כך יוצאי דופן. בהשוואה לעולם המוזיקה (שמתבססת על העדפה אישית), לייני טיילור היא צ'ייקובסקי ו"החולם" הוא אגם הברבורים. לא פיניתי זמן לכתיבת הת"ב הזה כדי לכתוב שאת לייני טיילור, שאת כותבת "מהמם", "מדהים" ועוד מילות תיאור חסרות בסיס כאלה. מבלי להעליב, לייני טיילור יש רק אחת, והיא נמצאת איפשהו בעולם ובוודאי מתכננת דרכים נוספות לענות את קוראיה בסופים אכזריים מאין כמותם. פיניתי זמן לת"ב הזה כדי לכתוב לך על אירוני: קטע שאכן הרגיש לי ממש כאילו לייני טיילור כתבה איתו, אילו טיילור היתה מתעניינת בכתיבת שירים (ואולי היא באמת כן? אין לי שמץ של מושג). וגם השיר הזה היה מדהים. לפני כמה זמן שלחתי לך ינשוף ושאלתי אותך למה את לא כותבת יותר קטעים. אני חושבת שאולי העניין הוא שהשירים - הם הכשרון האמיתי שלך. כוכבים, בדיוק כמו אירוני היה פואטי, מתוק מריר, כל מה שצריך להיות בשיר טוב שאין דרך ממש לתאר או לשים עליו את האצבע בלי להשתמש בדימויים - החולם או אגם הברבורים. אל תביני אותי לא נכון; אני אוהבת את הקטעים שלך. אני מאוד נהנית מהם, ואני מקווה לראות יותר מהם. אבל התחושה היא שבכל הנוגע לכתיבת קטעים את עדיין בתחילת דרכך - עוד לא לחלוטין התגבשת על מה את, עוד לא הגעת לרמת הכתיבה הגבוהה ביותר שיכולת להגיע אליה. תמיד אפשר להשתפר, אבל תחושתי הכללית מהשירים שלך היא שפשוט הגעת כבר להבנה של מה הכתיבה שלך. ואני מצפה בחוסר סבלנות לעוד שירים כאלה. אז בלי לחץ, כן? -------------------- ![]() It was late evening when K. arrived. The village lay under deep snow. There was no sign of the Castle hill, fog and darkness surrounded it, not even the faintest gleam of light suggested the Castle. - Franz Kafka, The Castle. קלישה • כותבת • סטיבן קינג חתימת פרישה שלא תתחלף פעם ביומיים / המגדל האפל / דרי / שם הרוח / קראו לי ישמעאל / פיראטים סגולים שעשויים מגבינה צהובה / שיכורה משוקו / לא קרקר, פתיבר / חלוקו הצמרירי של קרסטומנסי / סופי פלסטר / שומרת החתיכים האבודים / עיניים זה טעים / פיצת השנה / סופרת השנה / כל אחד רוצה להיות חתול צהוב / בעת שלוק פלולים כפושים / Sam She Is / לאן הברווזים הולכים כשהאגם קפוא / למה העורב דומה לשולחן הכתיבה / לעיתים בעיתות משבר נטיות הלב של עיגולים דיפוזיים הולכות מדחי אל דחי / Freeze Your Brain / ההווה אינו אלא פסגתו של העבר, והעתיד איננו קיים כלל / כשמכחילה האש באח, מה עושים? מה עושים? / מוזת הסיוטים / בשבת השנייה של היֶרח השנים־עשר, בעיר בֶּכי, נפלה נערה מהשמיים / ג'ורג' הסקרן / גבינה בולגרית / ר / The radio demon / כולם רוצחים בעיר הזאת / Pride is a damsel in distress / מוזיקה ולא מוסיקה / פיזיקה ולא פיסיקה / קורנפלקס לפני החלב / ניסים לארוחת הבוקר / האזרח הקטן / רק בדממה - המילה / 505 / אשנפוטל / סשה המהמה שס / כמו לאכול עוגה בחלום / אילו דקירה היתה ריקוד / האימה היא אלה בהירת שיער / Winter Is Coming / פטרוסינלה / אלת השחר ורודת האצבעות השכימה ועלתה / בלי פאניקה / 42 / התיקון של תיאוריית הכאוס / רק פושטק עלוב בולע קטשופ קר / עדיין בטאית, אני חושבת / האיש בשחור נמלט לתוך המדבר, והאקדוחן בא בעקבותיו (sixseasonsandamovie#) --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |