![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 1 2023, 15:42 PM
|
||
![]() Morning-Today's forecast calls for blue skies ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
לפעמים, כשאני עצובה
אני מביטה אל הגלויה ונזכרת בגעגוע במה שהיה פנים מחייכות, קפואות בזמן זיכרון שמור, הרחק מכאן האם זאת רק אני או שגם את? עיניים מחייכות מול עיניים כואבות טובעות בכאב, אפשר רק לקוות שיום אחד זה יחזור להיות כמו מה שהיה כמו בגלויה -------------------- אן 🍦 לשעבר 🍦 מוזיקה 🍦 גלידה "?Did you mean what you said, or did you just say it because the world was ending" Mr. Blue Sky please tell us why You had to hide away for so long ?Where did we go wrong --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 15:53 PM
|
||
![]() קוסם מתקדם ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
זה פשוט מהמם ><
החרוזים ממש מתאימים, לא סתם חרוזים מאולצים כאלה שהכנסת כי לא היה לך רעיון אני ממש שומעת את זה מתנגן לי בראש ממש יפה 3> -------------------- גל ✨ אוליביהרודריגו ✨ נצנצים ✨ פלא ✨ 3>>> ![]() TodAy Is liFE, TomrROw wILL neVEr cOmE --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 17:24 PM
|
||
![]() שנה שהם שם - Bring them home now🎗️ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
וואו יפה ברמות
-------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 1 2023, 23:24 PM
|
||
![]() Idiots. I'm surrounded by idiots ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ממש אהבתי את מה שניסית להעביר כאן. אפשר לפרש את זה בכמה צורות שונות (אפלטוני, רומנטי, משפחתי), ואני אוהב את החופש שנתת לקורא על הדמויות והסיטואציה. בנוסף, כמו ש@גוגל הגאון כתבה, החרוזים באמת לא מרגישים מאולצים.
רק אעיר שהסוף של הבית השני קצת הפריע לרצף הקריאה שלי - הוא היה לא מחורז, בניגוד לשאר, ולמרות שכן אהבתי את המשמעות (השאלה אם הדמות סתם סטימנטלית, לבדה, או שגם האחרת נוהגת בדיוק כמוה - ככה שהן יחד באיזו דרך, למרות המרחק), הייתי מעדיף אם כן היית מוצאת חלופה מחורזת במקום זאת:') הניגוד יהיה בסדר אם זה היה בסוף השיר, אבל בגלל שזה תקוע באמצע, זה רק הציק לי בעין. סך הכל, אהבתי מאוד את סגנון הכתיבה שלך והשיר מקסים. כל הכבוד:) -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |