![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
פורסם ב: May 12 2023, 17:56 PM
|
||||
![]() קוסם מתחיל ![]() ![]() ![]() ![]() |
פייגאלעך
מיין שיין פייגאלעך פארווס ויל די נישט פלויין? "ציפ" אנפערט מיר די פייגעלעך צויצן אוי, גיטע מיידעל אזוי גיט מיר בלאבן דו אין ארץ ישראל דארפט נישט פליין אזוי ואט צי זיין שיינע פלאצען תרגום של השיר שכתבתי: ציפורים ציפורי הנאות מדוע לא רוצות לעוף? "ציפ" עונה לי ציוץ הציפורות או, בחורה טובה כל כך טוב לנו להשאר כאן בארץ ישראל אין צורך לעוף כה רחוק בכדי לראות מקומות יפים --------------------
מוסר עבודה (work ethic) סבלנות ידידות התנהגות הוגנת נאמנות לא שיפוטיים לגבי החברה (without bias) מכיוון ויותר מבוגרת ממרבית המשתמשים באתר זה, לא יוצרת קשר. כאן כי אוהבת לקרוא גם את סדרת הארי פוטר חיפוש משמעות אותיות ומספרים --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|||
|
פורסם ב: May 14 2023, 08:48 AM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
האמת שלדעתי זה די מדהים. ממש אהבתי. בין השירים הכי טובים שיצא לי לקרוא אי פעם.
-------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
פורסם ב: May 16 2023, 23:06 PM
|
||
![]() קוסם מצטיין ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
יואו יידיש!
שיר מאוד נחמד בגרסה בעברית אבל היידיש אני נותן לו 100%! -------------------- ![]() --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
![]() |
|
ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |