![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
פורסם ב: May 30 2023, 16:14 PM
|
||
![]() אגב, אני דתייה ![]() ![]() ![]() ![]() |
שיר-- אישי מאוד
אז שימו לב את יודעת למה את בוכה? לא. את יודעת למה את צוחקת? ילדה, מה את מרגישה? ילדה, לאן את הולכת? הם שואלים, ואני שותקת, לא עוצרת הם שואלים, ואני מנותקת, לא חוזרת כי אני עשויה מחרסינה ונורא בקלות נשברת כי אני בנויה ממילים לא סתם בשר ודם כי אני תפורה מבד ילדה בעבודת יד כן אני ילדה מעץ שורשי לא כאן, הם בחוץ ולכן אני לא עונה, הם לא יבינו לכן אני ממשיכה לרוץ כי אני ילדה מחרס, ממילים ילדה מבד, מעץ, בודדה לא שייכת לכאן, נכון אבל בסך הכל ילדה -------------------- ![]() 🍦💚🦋 --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 30 2023, 16:26 PM
|
||
|
סוהרסן ![]() ![]() ![]() |
יפהפה בצורה שאני לא יכולה להסביר. משהו בכל הקטע הזה פשוט גרם לי להתחבר ממש.
השורה שהכי תפסה אותי- "כן אני ילדה מעץ // שורשי לא כאן, הם בחוץ". הדימוי הזה כל כך מדויק, הוא הרגיש לי כאילו אוצר בתוכו את כל הקטע. אהבתי ממש, נגע בי. -------------------- --------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
פורסם ב: May 30 2023, 19:55 PM
|
||
![]() ○○○○○○ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
פשוט מדהים רגוע אבל מיוחד ורגיש
-------------------- ביי פורטל
--------- הארי פוטר - Hportal.co.il |
|
|
|
|
|

| ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים | |||||||
| גריפינדור | הפלפאף | רייבנקלו | סלית'רין | ||||
|
|||||||
|
|||||||
![]() |
קיצורי דרך מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס עוצב על-ידי Design by JBStyle © כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal 2007-2025 |