האתר והפורומים  ·   מדיה  ·   הספרים  ·   הדמויות  ·   הסרטים  ·   השחקנים  ·   שונות

ברוך הבא, אורח ( התחבר | הירשם )

0 חרמשים
פורומיםפאנפיקיםHPlanetהאנציקלופדיהמערכת הדו-קרבהוגסמיד

מממנים

חוקי הפורום 

הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

סיפור אגדה עם פינגווין|וריאן, Nanowrimo 2023
פורסם ב: Nov 6 2023, 19:28 PM
צטט הודעה

A Cat With A Hat In A Hat

פרטי משתמש
קבוצה: סלית'רין
חרמשים: 17697
מגדר:male
משתמש מספר: 62302
חפצי המשתמש: צפה

פלאף פלאף פלאפי פלאפי פלאף.
אין לי מה להגיד חוץ מזה שליני ופרמינט מתנהגים כמו אחים זה טהור ומקסים ואני מת עליהם.
לא היה לי שם אופס אז נתתי לפרמינט לתת את השם לקטע הפעם. תודה פרמינט אתה מאוד פואטי. (על כמה מתערבים שאני ארצה לקרוא לקטע אחר בעתיד ככה ולא אוכל בגלל הקטע חסר השם הזה?)
או וגם שכדאי לכם לקרוא את הפרק של אתמול לפני זה :0
תהנו!

---

לטפל בילד היה סיוט, וליני היה בטוח לחלוטין שהוא לא רצה לעשות את זה יותר לעולם.
למה בני האדם עשו את זה לעצמם כל הזמן? אפילו שלושה אלים ביחד לא הספיקו בשביל להתמודד עם ילד אחד בן שתיים עשרה.
כנראה שקאלוס רצה להחזיר לליני טובה, בגלל שהוא תמיד עמד על המשמר בחדר הכס כשליני פגש אנשים. כמובן, בתור ילד בן שתיים עשרה הוא לא היה נראה מאיים במיוחד, אבל הוא ללא ספק עשה עבודה טובה יותר משני השומרים שבכניסה, שעמדו שם רק בשביל הרושם. למעשה, ליני היה די בטוח שהילד חיפש תירוץ בשביל לתת לאנשים אגרוף בפנים.
כמובן, לא עזרה העובדה שלינט החליטה ללמד את קאלוס איך לצוד.
לא היה נראה שקאלוס נהנה במיוחד מצייד עם לינט, אבל זה כנראה היה קשור יותר בחיות המתות מאשר בפעולה עצמה, כי הוא לא היסס לרגע לנצל את כל מה שהוא למד על המבקרים של ליני. אם הוא ימשיך ככה, חשב לעצמו ליני, הוא עוד יצטרך לנעול אותו מחדר הכס לנצח.
חוץ מזה, מסתבר שלהכין אוכל הייתה משימה קשה יותר משליני ציפה.
כמובן, בתור אלים, שלושת האחים לא היו צריכים לאכול בשביל לשרוד. למעשה, ליני היה די בטוח ששום דבר לא היה יכול להרוג אותם - אולי חוץ מההורים שלהם. כמובן, זה גם אומר שליני מעולם לא בישל קודם. הוא ידע איך מכינים אוכל - טוב, לפחות בתיאוריה - אבל מסתבר שזה היה הרבה יותר מסובך ממה שהוא ציפה.
והכי גרוע, לא חשוב כמה מגעיל זה יצא, קאלוס תמיד התעקש לאכול הכל עד הפירור האחרון, וליני נאלץ לחטוף ממנו את הצלחת כדי לעצור בעדו.
זה היה די מדאיג.
וחוץ מזה, קאלוס לא הסכים לישון על מיטה נורמלית, ובמקום זה התעקש תמיד לישון על פרמינט. לא שליני יכל להאשים אותו, כמובן. המעיל של פרמינט היה נראה כל כך נוח שגם הוא היה רוצה לנסות לישון על האל הצעיר, אם הוא לא היה יודע שפרמינט ירביץ לו על זה. למעשה, זה היה מאוד מעניין שהוא בכלל נתן לקאלוס לעשות את זה.
האמת, היה נחמד שלפחות פרמינט הסתדר עם קאלוס - ובדיוק בגלל זה הוא הופתע למצוא את פרמינט בחדרו, מבט זועף על פניו וקאלוס ישן על גבו.
״מה קרה?״ שאל ליני, והציץ על הפנים של קאלוס בשביל לבדוק אם הוא באמת ישן. עבר רק שבוע מאז שליני החליט לאמץ את הנער, והמראה של פרמינט סוחב את הילד הישן לכל מקום היה כבר שכיח.
״הוא נרדם לפני שסיימתי להקריא את הסיפור,״ ענה פרמינט בפרצוף חמוץ.
ליני לא היה יכול שלא לחייך. זה נכון שלרוב פרמינט היה הבוגר מבין שלושתם, אבל גם לו היה צד ילדותי משל עצמו. ״הוא בטח היה מותש?״ הוא הציע בגיחוך.
״אז תפסיק להעביד אותו בפרך כל יום בחדר הכס,״ התלונן פרמינט. ״יש בסיפור הזה פינגווינים.״
״אל תדאג, אח קטן,״ הכריז ליני וטפח על ראשו של האל הצעיר, מה שגרם למבטו להזדעף אפילו יותר. ״אתה יכול להקריא לי את הסיפור הזה.״
פרמינט הסתכל עליו בחשד. ״אתה צוחק עליי. יש לך כוח ריכוז של דג.״
״ואני מחליט שלדגים יש כוח ריכוז מצויין.״
״זה לא עובד ככה.״
״ואני מחליט שזה כן עובד ככה.״
פרמינט גלגל את עיניו. ״אין פלא שאתה ולינט רבים כל הזמן,״ הוא אמר, ״אתה ממש מעצבן.״
ליני גיחך פעם אחת לפני שפנה להביט בקאלוס, שראשו נח על הכתף של פרמינט. היה כמעט קשה להאמין שזה היה אותו ילד שפרץ לחדר הכס לפני שבוע ודרש לדבר עם ליני. הוא היה נראה בריא יותר עכשיו. ושליו.
״זה נחמד שהוא אוהב אותך כל כך,״ ציין ליני.
פרמינט עיקם את אפו. ״אתה בטוח שזה אני שהוא אוהב?״
ליני לא ענה. בתור אל האיזון, לפרמינט הייתה היכולת להרגיע אנשים רק מלעמוד לצידם. למרות שליני לא היה יכול שלא לתהות אם ההילה הזאת באמת עובדת על בני אדם ולא רק על לינט ועליו. זאת הייתה הפעם הראשונה של פרמינט בחברת בן אדם, אחרי הכל.
אבל אפילו אם ההילה עובדת, ליני היה בטוח שזאת לא הייתה הסיבה היחידה שקאלוס אהב אותו. למעשה, היה נראה שהוא באמת נהנה להיות בחברת האלים. גם אם זה אומר לעמוד כמעט כל היום בחדר הכס עם ליני רק בשביל לארח לו חברה, או לצאת למסעות הציד שהוא כל כך שנא רק בשביל ההזדמנות לדבר עם לינט, או אפילו להקשיב לפרמינט מקריא לו סיפורים לפני השינה - ליני לעולם לא יודה בזה בקול, אבל פרמינט היה נוראי בזה.
קאלוס היה נראה הרבה יותר מאושר מאיך שהוא היה נראה כשהוא רק הגיע.
אולי ילדים לא היו דבר כזה נורא אחרי הכל, החליט ליני. בסופו של דבר, הם שלושתם נהנו מחברתו של קאלוס כמו שהוא נהנה מחברתם שלהם.
״אני הולך לנוח,״ החליט פרמינט, אבל נעצר לפני הדלת. ״דרך אגב, שתית פעם תה?״
״לא. למה?״
״קאלוס אמר לי שזה המשקה האהוב עליו. כדאי לך להשיג קצת.״ הוא אמר ויצא מהחדר, עם הילד עדיין ישן על גבו.
ליני רטן בקול. עוד משימה בלתי אפשרית לרשימה.

--------------------
my name is not Ian but ok
he/him
Zenless Zone Zero|Genshin Impact|OMORI|Your Turn To Die|Project Sekai

User Posted Image

"Magic isn't just a performance art, it's also a way of thinking. Many things in this world seem simple at first glance but play host to all sorts of secrets if you look deeper."

---------
הארי פוטר - Hportal.co.il
פורסם ב: Nov 6 2023, 20:01 PM
צטט הודעה

Memento mori

פרטי משתמש
קבוצה: רייבנקלו
חרמשים: 11062
מגדר:female
משתמש מספר: 69760

חיים? מוות? קלי קלות!
-תה?
פחח, מה פתאום! זו משימה בלתי אפשרית!

זה היה פרק מאוד מהנה. באופן כללי, כל דבר שקשור לאל הפינגווינים הוא מהנה. בקיצור, אני אחכה למחר כדי לקרוא את ההמשך :)

--------------------
I am Sam
Sam-I-am

User Posted Image

Green eggs and ham forever

User Posted Image

תלחצו, בני תמותה, תלחצו.

נטעעע אני אוהב אותך את מקסימונת ואת קרואלה אז בכלל
תמישיכי להיות מקסימה ולכתוב מהמם בססש ולהתקיים פשוט לאב יו 3>

---------
פורסם ב: Nov 6 2023, 20:44 PM
צטט הודעה

Idiots. I'm surrounded by idiots

פרטי משתמש
קבוצה: הפלפאף
חרמשים: 5682
מגדר:
משתמש מספר: 70658

פלאף של האחים!!!
פלאף!!!
אחים!!!
אמג.
אין לך מושג כמה אני אוהב לקרוא פלאף שאתה כותב. וגם אתה כותב את זה ממש קצת אז נדיר לי. אני אף פעם לא אגיד לך במפורש לכתוב יותר פלאף כי גם אנגסט אני מעריך מאוד לקבל, אבל הסאבטקסט קיים ;>
באמת שלקרוא את הקטע הזה עשה לי חם בלב
ויש לי ככ הרבה מה לומר סליחה שזו תגובה ארוכה!!

לטפל בילד היה סיוט, וליני היה בטוח לחלוטין שהוא לא רצה לעשות את זה יותר לעולם.

כן אחי בינתיים הבנות שלך בצד:
אפילו שלושה אלים ביחד לא הספיקו בשביל להתמודד עם ילד אחד בן שתיים עשרה.

אז בייסיקלי הם אלוהים וילד הביס אותם! כל המתנקשים צריכים לרשום לעצמם הערות.
כנראה שקאלוס רצה להחזיר לליני טובה, בגלל שהוא תמיד עמד על המשמר בחדר הכס כשליני פגש אנשים

אני מנסה לדמיין קאלוס קטן עומד זקוף עם ידיים שלובות ונועץ מבטי רצח כאלה ):> בכול הבא ושב
והוא פשוט נראה ככ מטריד בצורה חמודה ולאף אחד אין לב לומר לו שהוא לא מפחיד אף אחד
אני בטוח שאם אפילו מישהו אחד ינעץ מבט מוזר הוא יכסח אותם הכי חזק שהגוף שלו יכול. בשלב מסוים לינט בטח תלמד אותו לבתר אז הוא אפילו לא יהיה תלוי בגוף שלו יותר הוא יתחיל לנסות להוציא עיניים עם מזלגות
אם הוא ימשיך ככה, חשב לעצמו ליני, הוא עוד יצטרך לנעול אותו מחדר הכס לנצח.

אתה לא תעז.
מסתבר שלהכין אוכל הייתה משימה קשה יותר משליני ציפה.
אני חייב לומר שיחסית לאל של אנשים חיים אתה יודע בדיוק כלום עליהם.
למעשה, ליני היה די בטוח ששום דבר לא היה יכול להרוג אותם - אולי חוץ מההורים שלהם

:00
לא שאתה טועה, אבל לאיזה מקום אפל ירדת.
טוב, לפחות בתיאוריה

חחחחחחחח בתיאוריה.
קאלוס תמיד התעקש לאכול הכל עד הפירור האחרון, וליני נאלץ לחטוף ממנו את הצלחת כדי לעצור בעדו.

קאלוס בטח ירגיש כל כך כפוי טובה אם הוא לא אוכל הכל או אם הוא אפילו רק רומז שהאוכל לא טעים :/ הוא בטח מעריך כל פירור כי אפילו זה הוא בקושי קיבל קודם (זו אשמתנו קאלוס סליחה).
וכמובן הוא מעריך את זה אפילו יותר כשזה בא מליני! אין דבר יותר מכבד מאל שיורד לרמתך ומבשל לך, גם אם הטעם לוקה בחסר. אז לדחות את האוכל שליני (שהביא לו ביטחון ובית וחברה ומחסה) יציע ירגיש לו כמו חילול הקודש. גם אם ליני לא היה אל האמת - קאלוס מחשיב אותו כמושיע רק כי הוא עזר לו, בלי קשר למעמד או האלוהות שלו. זו תוכל להיות נאביה מבשלת במקום והוא יהיה אותו דבר.
איזה נחמד לליני שלא אכפת לקאלוס שהוא אל. והם קצת הפכים אז מעניין אותי אם ללינט זה דווקא צרם. מרגיש לי שזה יצרם לה בהתחלה.
חוץ מזה, קאלוס לא הסכים לישון על מיטה נורמלית, ובמקום זה התעקש תמיד לישון על פרמינט

הבחור לא רגיל לישון על מיטות נורמליות הוא ישן על חציר :< ואתה אומר שפרמינט הוא לא מיטה נורמלית? תתבייש. פרמינט הוא מיטה סופר דופר. הוא הכי רך בעולם והוא עושה את הסיוטים להיעלם ותמיד רגועים סביבו כמו על סמים. מעז אותך למצוא לי מיטה אחרת שעושה את זה.
אם הוא לא היה יודע שפרמינט ירביץ לו על זה

אוהוו פרמינט לחלוטין ירביץ לך.
יחסית לאל האיזון הוא מאוד אלים
״הוא נרדם לפני שסיימתי להקריא את הסיפור,״ ענה פרמינט בפרצוף חמוץ.

פרמינט אתה חיית הרוח שלי D:
״ואני מחליט שלדגים יש כוח ריכוז מצויין.״
״זה לא עובד ככה.״
״ואני מחליט שזה כן עובד ככה.״

לול ליני הוא כזה ביג ברו אנרג'י כאן.
הם מתווכחים ככה קאנון.
״אתה ממש מעצבן.״

הכי מעצבן. ובגלל זה אוהבים אותו לא?
ושליו.

כאילו
הוא ישן על פרמינט.
״אתה בטוח שזה אני שהוא אוהב?״

לא יודע אם התכוונת לזה ככה אבל השורה הזו יצאה ככ חסרת ביטחון :< פרמינט קטן שלי :< כמובן שזה אתה שהוא אוהב מי לא אוהב אותך. ואולי ההילה שלך אכן עושה את זה קל יותר לאהוב אותך, אבל זו בהחלט לא הסיבה המרכזית!
 למעשה, היה נראה שהוא באמת נהנה להיות בחברת האלים. גם אם זה אומר לעמוד כמעט כל היום בחדר הכס עם ליני רק בשביל לארח לו חברה, או לצאת למסעות הציד שהוא כל כך שנא רק בשביל ההזדמנות לדבר עם לינט, או אפילו להקשיב לפרמינט מקריא לו סיפורים לפני השינה - ליני לעולם לא יודה בזה בקול, אבל פרמינט היה נוראי בזה.

פסקה מושלמת פסקה מושלמת פסקה מושלמת. אין עוד מה לומר (פרמינט נוראי אבל תיתן לו קרדיט הוא גם מיטה במקביל :< ריבוי משימות :<)
״קאלוס אמר לי שזה המשקה האהוב עליו. כדאי לך להשיג קצת.״ הוא אמר ויצא מהחדר, עם הילד עדיין ישן על גבו.

זה ככ חמוד שקאלוס אמר לו את זה :> והכי חמוד שפרמינט זכר את זה והתחשב והודיע לליני. ככה חברות אמיתית נראית. קאלוס ככ יתלהב לשמוע שפרמינט חשב עליו אלמלא היו לו בעיות עם לקבל דברים ולהטריח אנשים
וכן פרמינט מסתובב בכל הארמון עם קאלוס מנמנם עליו בשק קמח כי אני אמרתי
עוד משימה בלתי אפשרית לרשימה.

לפני משפט אחד: "אולי ילדים לא היו דבר כזה נורא אחרי הכל." בהחלט רואים שהדעות שלך מאוד איתנות ולא משתנות אף פעם ואתה פשוט ככ מבוסס ונבון וחכם ואף פעם לא משנה דעה אחרי שניה וחצי. אני לא מאמין שיש לבחור הזה דת של חסידים.

האורך מפחיד אותי.
כרגיל הכי כיף לתבב לך ולכן אתה חייב לכתוב יותר כדי להביא לי את התענוג הזה
זהו ><

--------------------

אומנות | כתיבה

User Posted Image

Ssayss Emily

---------
0 משתמשים צופים באשכול זה (0 אורחים ו 0 משתמשים אנונימיים)
0 משתמשים:

אפשרויות נושא
הגב לנושא זה פרסם נושא חדש פרסם סקר

ניקוד הבתים · תיעוד עריכת הנקודות · חדר הגביעים
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית'רין
גריפינדור הפלפאף רייבנקלו סלית
3797 7004 4217 2219

פורטל הארי פוטר הישראלי קיצורי דרך
מיוחדים: הארי פוטר | אודותינו | צור קשר | הפורומים | HPlanet - הסיור הווירטואלי | פאנפיקים | האנציקלופדיה
האנציקלופדיה: אלבוס דמבלדור | לונה לאבגוד | היער האסור | משרד הקסמים | חדר הנחיצות | גילדרוי לוקהרט | קווידיץ' | דראקו מאלפוי | אוכלי המוות | מצנפת המיון | סוורוס סנייפ | סדריק דיגורי | הוגסמיד | סמטת דיאגון | פוטרמור | הקרב על הוגוורטס

עוצב על-ידי Design by JBStyle
© כל הזכויות שמורות ל-All rights reserved to HPortal
2007-2025